Winterzon
dagen

Winterzon vakantie in de Algarve incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Hotel Pinhal do Sol
Quarteira, Algarve, Portugal bekijk op kaart
Geniet 8 of 15 dagen van de winterzon in de Algarve incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Het hotelcomplex ligt in het midden van de Algarve, tussen Vilamoura en Vale do Lobo. Het complex ligt in het achterland van Quarteira in een rustige en mooie omgeving en is een ideaal uitgangspunt ter verkenning van de omgeving. Het strand en de binnenstad van Quarteira, met tal van winkels en amusementsmogelijkheden liggen op 3 kilometer, ze zijn met de hotelshuttlebus, die meerdere keren per dag rijdt, gemakkelijk te bereiken. De dichtstbijzijnde bars en restaurants vind je op één kilometer van het hotel. Het aquapark "Aquashow" bevindt zich in de onmiddellijke omgeving en is leuk voor een dagje vertier. Ga tijdens je vakantie naar een van de visrestaurants, waaronder O Jacinto, Marisqueira Sol e Mar en Restaurante Jorge do Peixe. Ze liggen allemaal in de buurt van Pinhal Sol. Je huurauto geeft je de vrijheid om de gehele omgeving op je eigen tempo te ontdekken zodat je optimaal kunt ontspannen en genieten!

Winterzon
dagen

Winterzon vakantie in de Algarve incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Hotel Pinhal do Sol
Quarteira, Algarve, Portugal bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Faro vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 8 of 15 dagen huurauto incl. basisverzekering (categorie A)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de jachthaven van Vilamoura
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Omgeving tips

Stranden
Het lange zandstrand van Quarteira is een heerlijke plek om te genieten van zon, zee en een frisse versnapering. Het is aan te raden om tegen de avond een mooie strandwandeling te maken. Dat is pas echt genieten. Falesia Beach ligt ook vlakbij, dat is volgens velen een van de mooiste stranden van geheel Europa!

Bezoek Faro
De grootste stad van de Algarve, de historische zetel van de macht en het huidige centrum is dichtbij genoeg om een bezoek te brengen. De oude wijk wordt nog steeds omringd door zijn verdedigingsmuren, waarvan sommige stukken niet zijn veranderd sinds de Moren de leiding hadden. Er is een krachtige gotische kathedraal, afgezonderde pleintjes en de monumentale Arca da Vila-poort die de oude wijk met de haven verbindt. Aan de griezelige kant bekijk het bizarre knekelhuis in de Nossa Senhora do Carmo-kerk, waarin de muren zijn bekleed met menselijke botten en schedels (die toebehoren aan 1.000 monniken van de Karmelieten) om gelovigen te herinneren aan de kortheid van het leven.

Loulé
Als je jezelf een middagje cultuur buiten het strand hebt beloofd, is Loulé een goede optie. Er is een middeleeuws kasteel, gebouwd door de Moren in de 8e eeuw en onder hun beheer tot 1249. De vierkante Torre Albarrã is een overblijfsel van het Almohad-kalifaat in de 12e eeuw.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel Pinhal do Sol
Sitio do Semino,
Quarteira, Portugal
Kaart
Sitio do Semino, Quarteira, Portugal
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dit hotel is gelegen tussen Vilamoura en Vale do Lobo. Het heeft een terras, een tuin, en 2 buitenzwembaden. Het biedt ruime kamers met airconditioning, satelliet-tv en een eigen balkon. Alle kamers van Hotel Pinhal do Sol zijn uitgerust met een telefoon met een directe buitenlijn en een kluisje. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche. Als gast van het Pinhal do Sol kun je op ligstoelen ontspannen aan de rand van het zwembad. Er is ook een tennisbaan en een speeltuin voor de kinderen. Het golfresort Vila Sol en de golfbaan Oceânico Pinhal liggen beide op minder dan 10 minuten rijden. Het hotel biedt vervoer naar het strand. Tijdens de zomermaanden wordt er 's avonds in de bar voor amusement gezorgd.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Tennisbaan
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Pooltafel
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Faro

Bezienswaardigheden, Cultuur, Steden
Rua João De Deus 40-42

Door de rijke historie heeft de stad veel bezienswaardigheden. De kathedraal Igreja da Se, gelegen bij de Romeinse tempel en de Moslim moskee, heeft nog delen die dateren uit 1249.

Albufeira

Steden, Eten en drinken
Albufeira

Langs de rotsachtige kustlijn van de Algarve ligt de badplaats Albufeira, dat geroemd wordt om zijn grote aantal zandstranden en uitgaansgelegenheden.

Praia da Marinha

Natuur & Parken
Lagoa

Praia da Marinha is door velen, inclusief de Portugese bewoners zelf, uitgeroepen tot allermooiste strand van de Algarve.

Lagos

Bezienswaardigheden, Steden
Lagos

Lagos is een prachtig klein stadje aan de kust in de regio Algarve. Lagos heeft een lange geschiedenis die zijn sporen op het kleine plaatsje hebben achtergelaten.

Isla Cristina

Steden, Eten en drinken
Isla Cristina

Isla Cristina is een klein dorpje waar men leeft van de visvangst. Geniet hier van heerlijke vismaaltijden.

Isla Canela

Steden
Isla Canela

Isla Canela is een bekende toeristische badplaats, aan de Costa de la Luz in het zuiden van Spanje. Deze badplaats is ook onder Spanjaarden erg populair.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Voorwaarden huurauto:

Autohuur
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor je verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht!
Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv American Express).

Upgrade
Het is mogelijk een auto upgrade te doen naar categorie B (Fiat Punten of gelijkwaardig. De meerprijs hiervan bedraagt € 40,00 per persoon per week. Indien je hiervan gebruik wenst te maken kun je dit aangeven in de opmerkingen van de reservering, of contact opnemen met ons service center.

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro