Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Zonvakantie in een 5*-hotel direct aan het strand in Albufeira incl. vlucht en ontbijt

Grand Muthu Oura View Beach Club
Albufeira, Algarve, Portugal bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
499,-
totaal: 1030,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet van een 6-, 8-, 11- of 15-daagse zonvakantie in een 5*-hotel aan het strand in Albufeira incl. vlucht en ontbijt (optioneel halfpension of all-inclusive)

Verblijf samen of met het gezin in het bruisende Albufeira in het 5*-Grand Muthu Oura View Beach Club dat is gelegen aan de kustlijn van de Algarve. Met deze ligging kun je vanaf aankomst gelijk al genieten van zon, zee en strand! Neem je handdoek mee en komt tot rust op het zandstrand of neem een heerlijke frisse duik om af te koelen. Ben je geen zee liefhebber? Dat is geen probleem! Bij het hotel is een buitenzwembad waar je gebruik kunt maken van de ligbedden en veel zwemplezier. Het bruisende centrum van Albufeira is gelegen op 3 km afstand. In het centrum zijn veel leuke en smalle straatjes met winkeltjes, restaurants en barretjes. 's Avonds komt het centrum pas echt tot leven met zijn vele discotheken en uitgaansgelegenheden.

Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Zonvakantie in een 5*-hotel direct aan het strand in Albufeira incl. vlucht en ontbijt

Grand Muthu Oura View Beach Club
Albufeira, Algarve, Portugal bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Retourvlucht naar Faro vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ook te boeken o.b.v. halfpension of all-inclusive
  • Direct aan het strand gelegen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tips in de omgeving

Relax op de stranden van Albufeira
Daarvoor vier je natuurlijk vakantie in Albufeira: de stranden! De badplaats is gezegend met enkele van de mooiste stranden van Portugal, die in het Portugees Praia worden genoemd. In Albufeira en omgeving zijn vele mooie stranden om uit te kiezen, elk met hun eigen speciale sfeer en unieke kenmerken. Ruim 20 stranden in Albufeira hebben de Blauwe Vlag, wat betekent dat ze schoon zijn en dat de zee veilig is om in te zwemmen. Op de meeste plekken vind je strandtenten en kun je ligbedden en parasols huren. Ook in de winter zijn de stranden van Albufeira de moeite waard. Je kunt er een heerlijke wandeling maken en met een kopje koffie genieten van de winterzon.

Verken de oude binnenstad van Albufeira
Je zou het bijna vergeten met de reputatie als partystad, maar Albufeira heeft een oude binnenstad die enkele eeuwen oud is. Het is de moeite waard om een uurtje (of twee) te slenteren door het Centro Histórico, met zijn wirwar aan charmante straatjes, smalle steegjes en drukke pleinen. Je wandelt langs oude witgekalkte huisjes en veel straten hebben die typische Portugese bestrating van mozaïeken. De meeste bebouwing is trouwens van ná 1755. Het grootste deel van Albufeira werd toen weggespoeld door een tsunami, nadat de hoofdstad Lissabon door een krachtige aardbeving werd getroffen.

Jachthaven van Albufeira
Voor wat afleiding van het drukke centrum is het leuk om even een tripje te maken naar de jachthaven van Albufeira (Marina de Albufeira), die pas in 2003 is geopend. Met de gele en snoepkleurige geblokte huizen, gebouwen en appartementen heeft het wel iets weg van een filmset. Het is ontworpen door de bekende Portugese architect Tomás Taveira. Het project was bedoeld om Albufeira wat meer cachet te geven en te profileren als chique vakantieoord.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Grand Muthu Oura View Beach Club
Rua Oliveira Martins – Apartado 827,
Albufeira, Portugal
Kaart
Rua Oliveira Martins – Apartado 827, Albufeira, Portugal
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 5*-Grand Muthu Oura View Beach Club bevindt zich aan de kustlijn van Algarve in het zuiden van Portugal. Het hotel beschikt over een restaurant, sky bar en een dakterras met een prachtig panoramisch uitzicht over de zee. De kamers zijn standaard voorzien van een balkon of terras met tuinmeubilair, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, minibar, televisie en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Fitnessruimte
Ja
Pooltafel
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Albufeira

Eten en drinken, Steden
Albufeira

Langs de rotsachtige kustlijn van de Algarve ligt de badplaats Albufeira, dat geroemd wordt om zijn grote aantal zandstranden en uitgaansgelegenheden.

Praia da Marinha

Natuur & Parken
Lagoa

Praia da Marinha is door velen, inclusief de Portugese bewoners zelf, uitgeroepen tot allermooiste strand van de Algarve.

Faro

Steden, Bezienswaardigheden, Cultuur
Rua João De Deus 40-42

Door de rijke historie heeft de stad veel bezienswaardigheden. De kathedraal Igreja da Se, gelegen bij de Romeinse tempel en de Moslim moskee, heeft nog delen die dateren uit 1249.

Lagos

Steden, Bezienswaardigheden
Lagos

Lagos is een prachtig klein stadje aan de kust in de regio Algarve. Lagos heeft een lange geschiedenis die zijn sporen op het kleine plaatsje hebben achtergelaten.

Sagres

Steden, Cultuur
Sagres

Sagres is een plaatsje die op het meest zuidwestelijke puntje van Europa ligt. In het dorpje hangt een relaxte sfeer en is zeer geliefd bij surfers.

Kaap St. Vincent

Natuur & Parken
Cape Saint-Vincent

Vanaf de Kaap Sint-Vincent heb je een eindeloos uitzicht over de Atlantische Oceaan. Voor een geweldige zonsondergang zou je hierheen moeten gaan.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro