Ardennen
dagen

Halfpension in de Ardennen van Luxemburg

Gourmet & Relax Hotel De La Sure
Esch-Sur-Sure, Luxemburg, Luxemburg bekijk op kaart
3 dagen in de Ardennen van Luxemburg o.b.v. halfpension

Sport- en natuurliefhebbers zijn bij Gourmet & Relax Hôtel de la Sûre in de Luxemburgse Ardennen aan het juiste adres. De omgeving van het plaatsje Esch-sur-Sûre is ideaal voor een fietstocht of een wandeling vanwege de prachtige regio met maar liefst 90 kilometer aan wandelpaden. Voor meer avontuur kun je in het naastgelegen riviertje de Sûre uitstekend watersportactiviteiten uitvoeren. Het hotel organiseert bovendien zelf fietstochten en verhuurt surfplanken en mountainbikes. Beklim ook het naastgelegen 12e-eeuwse kasteel en geniet van het prachtige uitzicht dat je vanaf deze plek hebt! De hoofdstad Luxemburg-stad is met de auto goed bereikbaar en is ideaal om een dagje te shoppen. Ben je een wijnliefhebber? Dan is de wijnroute die langs de Luxemburgse Moezel-rivier loopt zeker een aanrader. Daarbij kun je ook kiezen voor wijnproeverijen en cursussen bierbrouwen waaraan je deel kunt nemen!

Ardennen
dagen

Halfpension in de Ardennen van Luxemburg

Gourmet & Relax Hotel De La Sure
Esch-Sur-Sure, Luxemburg, Luxemburg bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2 x 3-gangendiner
  • 3 dagen gratis toegang tot Rock Spa Wellness & Beauty Center
  • Gratis fietsroutes
  • Ideale omgeving voor wandel en fietsroutes
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: huur een fiets en verken de wijnroute langs de Luxemburgse Moezel-rivier
Dit mag je niet missen!

Bezoek de lakenfabriek
De voormalige lakenfabriek herbergt een tentoonstelling over de geschiedenis van de wol verwerking en lakenproductie. Hier worden op zorgvuldig gerestaureerde textielmachines de oude ambachten getoond. De exclusieve wollen stoffen die hier worden geproduceerd, worden in de museumshop verkocht. Plaids, sjaals, poncho’s, toilettassen, tassen en sleutelhangers worden in kleine series geproduceerd en zijn dus uniek. Bovendien zijn er in de shop van het natuurparkcentrum nog talrijke andere regionale producten te koop. Op de eerste verdieping van de lakenfabriek informeert een interactieve tentoonstelling over het natuurpark Obersauer, zijn bewoners en de flora en fauna rond het stuwmeer.

Ontdek het dorp
Omsloten door de vallei van de Sure vindt je het dorp Esch-sur-Sûre. Het ligt aan een meander van de rivier en aan de voet van de ruïne van het oudste kasteel van het Groothertogdom Luxemburg was. Vanaf de ruïnes, voor iedereen vrij toegankelijk, heeft men een prachtig uitzicht op het dorp met zijn smalle straatjes. Het beeld van het dorp is nauwelijks gewijzigd sinds de middeleeuwen.

Bezoek het Kasteel van Esch-sur-Sûre
Het kasteel van Esch-sur-Sûre, waarvan de funderingen teruggaan tot het jaar 927, is tot aan de Franse Revolutie in gebruik geweest. Tegenwoordig steken de verlichte ruïnes van het kasteel feeëriek uit boven het dorp. De ruïne is vrij toegankelijk.

Gourmet & Relax Hotel De La Sure
Rue du Pont 1,
Esch-Sur-Sure, Luxemburg
Kaart
Rue du Pont 1, Esch-Sur-Sure, Luxemburg
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Gourmet & Relax Hotel De La Sure is een hotel gelegen in het Luxemburgse dorpje Esch-sur-Sûre in een prachtige vallei in de Ardennen. De kamer biedt vele ontspanningsmogelijkheden en is zeer modern: er is een badkamer met douche, wastafel en haardroger aanwezig. Bovendien is de kamer voorzien van kabel-tv, radio, een kluisje en een minibar. In het restaurant Comte Godefroy stelt de eigenaar en voormalig lid van het nationale team van Luxemburgse koks, je niet alleen een uitstekende Franse keuken voor, maar ook menu's bereid met authentieke Luxemburgse streekproducten. Laat je culinair verrassen! In de bar/brasserie is het aangenaam vertoeven bij een koffie, wijntje of een lichte lunch. Bij het hotel is gratis parkeergelegenheid aanwezig en het hotelpersoneel spreekt Nederlands.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per huisdier per nacht (er is een kamerupgrade nodig)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Bad
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Esch-sur-Sûre

Bezienswaardigheden, Cultuur, Steden
10 Rue De La Poste

Esch-sur-Sûre is omgeven door bergen en schilderachtig gelegen aan het meanderende riviertje de Sûre. De stuwdam van Esch-sur-Sûre zorgt er voor dat de Sûre een paradijs is voor watersporters.

Château de Clervaux

Bezienswaardigheden
Clervaux

Château de Clervaux is een kasteel gelegen in Clervaux die drie musea herbergt. Hier is onder andere de fototentoonstelling 'Family of Man' te vinden.

Bastogne

Bezienswaardigheden, Steden
Bastogne

Bastogne in de Belgische Ardennen staat bekend om de winkels, oorlogsmusea en monumenten ter nagedachtenis aan de Slag om de Ardennen in 1944-1945: het Ardennenoffensief.

Kasteel Vianden

Bezienswaardigheden
Montée Du Château

Het kasteel van Vianden werd van de 11e tot in de 14e eeuw op de fundamenten van een Romeins kasteel en een Karolingisch refugium gebouwd.

Het dal van de zeven kastelen

Bezienswaardigheden, Cultuur, Natuur & Parken
De Eisch

In het dal van de Eisch staan zeven kastelen. De kastelen variëren van 13e-eeuwse ruïnes tot 17e-eeuwse kastelen. Het dal is bereikbaar met de auto, de fiets of te voet.

Natural Park Le Hérou

Natuur & Parken
Rue Du Hérou 61

Of je nu van wandelen, mountainbiken of klimmen houdt, Le Hérou is de perfecte bestemming. Dit natuurpark heeft gevarieerde paden en loodrechte rotspartijen met uitzicht over de meanderende rivier de Ourthe.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per huisdier per nacht (er is een kamerupgrade nodig)

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09:00 - 22:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro