Fly & Drive
6, 8, 10, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

STUNT!⚡ Fly & drive door het schitterende Portugal incl. hotels met ontbijt, vlucht en huurautohuurauto

Fly & drive 3*-klassiek Portugal
Lissabon, Estremadura, Portugal bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
569,-
totaal: 1198,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 8 dagen en voor 4 aankomstdagen beschikbaar!
STUNT!⚡ 6-, 8-, 10-, 11- of 15-daagse fly & drive door het prachtige Portugal incl. hotels met ontbijt, vlucht en huurauto

Historische trams, smalle steegjes, prachtige bezienswaardigheden, mooie uitzichten, moderne metro en winkelcentra: in de steden van Portugal tref je het allemaal! Geniet hier van de rijke geschiedenis, de gezellige kleurrijke pleintjes en straatjes en niet te vergeten van de prachtige oude architectuur! Zie tijdens jouw reis 5 of 6 verschillende prachtige Portugese steden. Met de huurauto heb je alle vrijheid om van dit prachtige land te genieten.

Fly & Drive
6, 8, 10, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

STUNT!⚡ Fly & drive door het schitterende Portugal incl. hotels met ontbijt, vlucht en huurautohuurauto

Fly & drive 3*-klassiek Portugal
Lissabon, Estremadura, Portugal bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
 • 5, 7, 9, 10 of 14 overnachtingen
 • Retourvlucht naar Lissabon vanaf luchthaven naar keuze
 • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
 • Je verblijft in uitstekende 3*-hotels
 • 6, 8, 10, 11 of 15 dagen huurauto incl. basisverzekering
 • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet je reis eruit?

Dag 1: aankomst Lissabon
Je overnacht de aankomende nacht bij Residencial Horizonte (of gelijkwaardig) in Lissabon incl. ontbijtbuffet

Vandaag vlieg je naar de hoofdstad van Portugal: Lissabon! Op het vliegveld haal je direct je auto op en reis je naar het eerste hotel. De vakantie kan beginnen! Bezoek de historische binnenstad met als hoogtepunt de Rua Augusta, Lissabons grootste en bekendste winkelstraat met vele chique winkels, gezellige terrasjes en straatartiesten. Maak ook een ritje met tram 28 door de stad. De reden is simpel; hij laat je het mooiste van de stad in Portugal zien. En, ook nog eens op een voordelige manier.

Dag 2: Lissabon - Batalha/Leiria (ca. 140 km)
Je overnacht de aankomende nacht bij Casa Do Outerio (of gelijkwaardig) in Batalha incl. ontbijtbuffet

Op dag 2 neem je afscheid van Lissabon en vertrek je naar Batalha/Leiria. Deze stad staat voornamelijk bekend om zijn rijke cultuur. Het prachtige stadsklooster staat niet voor niets op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Dag 3: Batalha/Leiria - Coimbra (ca. 85 km)
Je verblijft de aankomende nacht bij Astoria Coimbra in Coimbra (of gelijkwaardig) incl. ontbijtbuffet

Op naar Coimbra! Deze stad is door de aanwezigheid van een universiteit een echte studentenstad, waardoor de plaatselijke horeca zeer levendig is. Er zijn dan ook veel gezellige clubs, bars, terrassen en restaurants te vinden. Maar ook op cultureel gebied kun je je hier prima vermaken. Bezoek het Machado de Castro Museum, de oude kathedraal Se Velha of het prachtige Klooster van Santa Cruz.

Optioneel Porto
Verblijf je 8 dagen of langer, dan is ook een verblijf in Porto bij Star Inn Porto (of gelijkwaardig) inclusief op dag 4! Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens de 6-daagse reis vanuit Coimbra de stad Porto te bezoeken voordat je naar Viseu gaat (ca. 120 km), want Porto is zeker de moeite van het bezoeken waard! De mooie smalle straten en de prachtige vergezichten in het stadscentrum maken een trip naar Porto tot een bijzondere ervaring. De must do bij uitstek in deze stad: dwalen door Ribeira, het oude centrum van Porto. Deze wijk met steile straatjes is ook dé plek voor mooie foto’s. Vergeet ook niet om één van de oude porthuizen te bezoeken, waarbij een portproeverij uiteraard niet mag ontbreken!

Dag 4: Coimbra- Viseu (ca. 95 km)
Je verblijft de aankomende nacht bij Palacio Dos Melos (of gelijkwaardig) in Viseu incl. ontbijtbuffet

Vandaag reis je af naar Viseu: een echte wijnstad! Wijn is dan ook niet voor niets één van de belangrijkste exportproducten hier. Verder is de stad rijk aan kloosters, kapellen en kerken. De historische wijk Centro Historico is een aanrader. Deze wijk heeft smalle straatjes, verborgen steegjes en prachtige trappen.

Dag 5: Viseu - Batalha/Leiria (ca. 175 km)
Je verblijft de aankomende nacht bij Casa Do Outerio (of gelijkwaardig) in Batalha incl. ontbijtbuffet

Vandaag keer je langzamerhand weer terug richting Lissabon, maar niet voordat je voor de tweede keer gestopt bent in Batalha/Leiria. Tijdens je eerste verblijf niet alles van de stad kunnen zien? Geen probleem! Vandaag krijg je de kans om deze prachtige stad nóg beter te ontdekken!

Dag 6: Batalha/Leiria - luchthaven Lissabon (ca. 134 km)
De laatste dag van deze prachtige rondreis door Portugal! Een autorit van ca. 150 km brengt je weer terug naar Lissabon. Bij het vliegveld lever je je huurauto weer in om vervolgens huiswaarts te vliegen.

Let op:

 • Wanneer je kiest voor de 8-daagse reis, zal je verblijf als volgt zijn: 2 nachten Lissabon, 1 nacht Batalha, 1 nacht Coimbra, 1 nacht Porto, 1 nacht Viseu en 1 nacht Batalha.
 • Wanneer je kiest voor de 10-daagse reis, zal je verblijf als volgt zijn: 2 nachten Lissabon, 1 nacht Batalha, 2 nachten Coimbra, 2 nachten Porto, 1 nacht Viseu en 1 nacht Batalha.
 • Wanneer je kiest voor de 11-daagse reis, zal je verblijf als volgt zijn: 2 nachten Lissabon, 1 nacht Batalha, 2 nachten Coimbra, 2 nachten Porto, 1 nacht Viseu, 1 nacht Batalha en 1 nacht Lissabon.
 • Wanneer je kiest voor de 15-daagse reis, zal je verblijf als volgt zijn: 2 nachten Lissabon, 1 nacht Batalha, 2 nachten Coimbra, 3 nachten Porto, 3 nachten Viseu, 1 nacht Batalha en 2 nachten Lissabon.
 • Als je voor de 8-, 10-, 11- of 15-daagse reis kiest, zul je tevens verblijven in Porto, waar je overnacht in het Starr Inn Porto (of gelijkwaardig).
 • Als je voor de 11- of 15-daagse reis kiest, zul je daarnaast ook de laatste nacht(en) extra verblijven in Lissabon bij Residencial Horizonte (of gelijkwaardig).
 • Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.
 • De auto verhuurder op het vliegveld is geopend van 08.00 uur tot 22.00 uur, kies dus een vlucht binnen deze tijden anders kunnen er extra kosten aan verbonden zijn.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Fly & drive 3*-klassiek Portugal
Alameda das Comunidades Portuguesas,
Lissabon, Portugal
Kaart
Alameda das Comunidades Portuguesas, Lissabon, Portugal
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ontdek prachtige Portugese steden. Tijdens deze fantastische fly & drive verblijf je in uitstekende 3*-hotels, waar je iedere ochtend geniet van een heerlijk uitgebreid ontbijt. Daarnaast zit er bij deze fly & drive een huurauto bij in begrepen. Ideaal! Met de huurauto heb je alle vrijheid om van dit prachtige land te genieten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Optionele kosten
 • Upgrade auto naar Categorie B (Lancia Y of gelijkwaardig) - € 15,00 per auto per dag
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Voorwaarden autohuur De auto verhuurder op het vliegveld is geopend van 08.00 uur tot 22.00 uur, kies dus een vlucht binnen deze tijden anders kunnen er extra kosten aan verbonden zijn.

Autohuur
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor je verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht!
Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

-

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro