Stedentrips
dagen

Stedentrip naar Dublin incl. vlucht en hotel in het centrum

Cassidys Hotel
Dublin, Leinster, Ierland bekijk op kaart
Geniet van een 3-, 4- of 5-daagse stedentrip naar het schitterende Dublin incl. vlucht en hotel in het centrum

Dublin is de ideale stad voor wie cultuur graag afwisselt met winkelen, lekker eten en uitgaan. Wanneer je door een van de vele musea loopt, ontdek je Dublin als schrijversstad. Je komt bovendien meer te weten over de rijke geschiedenis van Dublin en Ierland wanneer je door de stad wandelt en de vele monumenten bekijkt. Sluit de dag af met een Guiness of whiskey in één van de vele pubs in Dublin en ervaar dat de Ieren zeer sociale en humoristische mensen zijn. Voor wie hierna nog uit de band wil springen, is er Temple Bar, de straat en buurt waar je alle pubs en uitgaansgelegenheden kunt vinden. Dublin ligt in het noordoosten van Ierland aan de Ierse Zee. Zeker de moeite waard om Dublin te bezoeken!

Stedentrips
dagen

Stedentrip naar Dublin incl. vlucht en hotel in het centrum

Cassidys Hotel
Dublin, Leinster, Ierland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Retourvlucht Dublin vanaf luchthaven naar keuze
  • Uitstekend hotel in het centrum van Dublin
  • Hotel gelegen op max. 10 minuten lopen van bezienswaardigheden
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek Dublin Bay en Guinness Storehouse
Leuke tips in Dublin

Guinness Storehouse
Ben je in Dublin, dan drink je Guinness. En een bezoekje aan het Guinness Storehouse mag absoluut niet ontbreken! Ontdek de geschiedenis van Ierlands bekendste bier in de zeven verdiepingen tellende brouwerij, leer zelf hoe je een glaasje Guinness tapt in de Guinness Academy en drink het zwarte biertje in de rooftop bar. Vanuit de Gravity Bar heb je een 360 graden uitzicht over Dublin.

Dublin Castle
Nadat je een glaasje Guinness achterover getikt hebt, is het tijd om de andere bezienswaardigheden te ontdekken. Begin bij het Dublin Castle in het hart van de stad. Meer dan 700 jaar lang huisvestte dit kasteel het Britse bestuur in Ierland, tot de Ierse onafhankelijkheid in 1921. Vandaag de dag is het een van de voornaamste toeristische attracties in Dublin en de plek van belangrijke historische en politieke gebeurtenissen zoals de beëdiging van de president.

Ha’penny Bridge
Je ziet hem op vrijwel elke foto van Dublin voorbijkomen: de Ha’penny Bridge. De gietijzeren voetgangersbrug loopt over de rivier de Liffey en verbindt de noord- en zuidkant van de stad met elkaar. De naam van de brug komt van de tol die in het verleden geheven werd: voor een halve penny mocht je de brug oversteken. Vandaag de dag loop je gewoon gratis over dit symbool van Dublin.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Cassidys Hotel
Cavendish Row, Upper O'Connell Street,
Dublin, Ierland
Kaart
Cavendish Row, Upper O'Connell Street, Dublin, Ierland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het centraal gelegen Cassidys Hotel heeft een bar, een bistro-restaurant en een fitnessruimte. Het is gelegen aan het begin van O'Connell Street, tegenover het Gate Theatre. De drie Georgische herenhuizen liggen op 10 minuten lopen van Trinity College, een verscheidenheid aan winkels en het nachtleven van Dublin in Temple Bar. De kamers hebben een flatscreen-tv met satellietzenders. Gasten kunnen ook gebruik maken van faciliteiten voor koffie en thee, en van de gratis Wi-Fi in de openbare ruimtes.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 12,50 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Hoogtepunten

Millennium Spire

Bezienswaardigheden
O'connell Street Upper

De Spire of Dublin, ook wel de 'Monument of Light' genoemd, is een 120 meter hoog kunstwerk. Het werk was bedoeld ter ere van het millennium in 2000.

General Post Office

Bezienswaardigheden, Cultuur
O’Connell St Lower

Het postkantoor in O’Connell Street is waarschijnlijk het meest indrukwekkende monument van de stad Dublin.

Temple-Bar

Bezienswaardigheden
Cecilia Street

Het uitgaansgebied van Dublin bevindt zich voornamelijk in het oude middeleeuwse centrum. Dit culturele uitgaansgebied heeft de naam Temple-Bar gekregen.

Dublin Castle

Bezienswaardigheden, Musea
Castle Street

In het hart van de stad ligt het statige Dublin Castle. Er zijn twee musea, een internationaal conferentiecentrum, twee cafe’s, twee tuinen, een bibliotheek en wat overheidsgebouwen.

Chester Beatty Library

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Dublin Castle

De Chester Beatty Library is een bibliotheek annex museum in Dublin. Sinds 7 februari 2000, de 125e geboortedag van Beatty, is het museum gevestigd op het terrein van Dublin Castle.

Dublin Docklands

Wijken
North Dock

Het oude havengebied tussen Talbot Memorial Bridge en Point Depot is het nieuwste ‘hip and happening’ gebied van de stad.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 12,50 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro