Autovakanties
dagen

4*-Superior hotel in hartje Mannheim incl. ontbijt

Radisson Blu Mannheim
Mannheim, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 3, 4 of 5 dagen in een 4*-Superior hotel in het hart van Mannheim incl. ontbijt

Mannheim ligt in het zuidwesten van Duitsland en is een van de grootste steden van de deelstaat Baden-Württemberg. De stad kent een bijzondere geschiedenis en een tal van interessante bezienswaardigheden. Bewonder het imposant barokke paleis, Nationaal Theatre Mannheim of de kleurrijke wandschilderingen. Smul van culinaire hoogstandjes in een chique Michelin restaurant of geniet bij een hip street food kraampje. Ook om te winkelen ben je hier aan het juiste adres! Ontdek de grote warenhuizen of sla de leukste koopjes in bij een uniek boetiekje. In winkelgebied 'Planken' vind je zowel de grote warenhuizen al de bekende winkelketens. In de avond kun je voor een heerlijk drankje en hapje plaatsnemen in de rooftopbar van het hotel, welke op de 6e verdieping is gelegen. Je wordt hierbij tevens getrakteerd op een fantastisch uitzicht over de stad! Kortom, laat je verrassen tijdens een trip naar Mannheim!

Autovakanties
dagen

4*-Superior hotel in hartje Mannheim incl. ontbijt

Radisson Blu Mannheim
Mannheim, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet incl. Koffiespecialiteiten
  • 1 x cocktail van de dag in de rooftopbar t.w.v. € 10,00 per persoon
  • Gratis gebruik van de wellness- en fitnessfaciliteiten van het hotel
  • Inclusief late check-out (o.b.v. beschikbaarheid) t.w.v. € 25,00
  • Gratis gebruik van super snelle Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan de Mannheimer Wasserturm
Tips voor tijdens je verblijf

Breng een bezoek aan Barockschloss Mannheim
Tijdens je bezoek aan Mannheim mag een bezoek aan het Barockschloss Mannheim niet ontbreken! We kennen allemaal het Versailles in Parijs, maar Barockschloss Mannheim is de op één na grootste paleis, na Versailles van Europa. Het Paleis is in 1720 gebouwd en telt maar liefst 500 prachtig gedecoreerde kamers. In het museum kom je alles te weten over de geschiedenis van het paleis en de prinses die er woonde.

Beklim de Mannheimer Wasserturm
De watertoren is het herkenningspunt van Mannheim. De toren is gebouwd in 1889 en is tot 2000 gebruik als centrale drinkwatervoorziening. De watertoren is 60 meter hoog en vormt de perfecte plek voor een romantisch vakantiekiekje! In de zomer geniet je op de Friedrichsplatz op het terras van een prachtig uitzicht op de watertoren. In de wintermaanden vult het plein zich met gezellige kraampjes en vele lichtjes tijdens de kerstmarkt.

Wandel door het Luisenpark
Heb je even genoeg van de bruisende stad? Midden in de stad vind je een een oase van rust in het Luisenpark. Het meer dan 40 hectare grote park is één van de mooiste van Duitsland. Vaar in een gondel een rondje over het meer de Kutzerweiher, neem een kijkje in de botanische tuin of in de dierentuin. Let op! Het park is in tweeën gedeeld, het onderste en oudste deel is gratis toegankelijk!

Radisson Blu Mannheim
Q7 27,
Mannheim, Duitsland
Kaart
Q7 27, Mannheim, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Superior hotel Radisson Blu Mannheim ligt in het hart van Mannheim. Het hotel is gelegen op slechts 500 meter van het Nationaal Theater. De universiteit van Mannheim ligt op 900 meter. Het hotel biedt 229 moderne en stijlvolle kamers. De goed uitgeruste kamers zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv, kluisje en telefoon. De badkamer is uitgerust met een douche, een föhn en een toilet. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi. In het restaurant SQUARE, gelegen op de 6de verdieping, geniet je van nationale en internationale gerechten, terwijl je geniet van een prachtig uitzicht over de stad. Overdag geniet je van koffiespecialiteiten en heerlijke taarten en bagels in Café BRUE. s' Avonds worden er uitstekende drankjes en snacks geserveerd in de ROOF Bar op de 6de verdieping.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€15,00 per auto per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€18,00 per huisdier per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Fitnessruimte
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Mannheim

Steden
Mannheim

Wandel door het Luisenpark in Mannheim, dat behoort tot één van de fraaiste parken van Europa. Of bezoek het barokke slot, een van de grootste van Duitsland.

Heidelberg

Steden, Bezienswaardigheden
Heidelberg

Bezoek in Heidelberg het bekende Heidelberger Schloß, De Karl Theodor-Brücke en de prachtige binnenstad (altstadt) die zich bevindt op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Kerstmarkt Heidelberg

Kerstmarkt
Universitätsplatz

De kerstmarkt van Heidelberg is zeer druk bezocht door toeristen. De markt is gelegen in het oude centrum en heeft een bijzondere kerstsfeer.

Naturpark Neckartal-Odenwald

Natuur & Parken
Kellereistraße 36

Één van de grootste natuurparken in Baden-Württembergs. Uiterst geschikt om heerlijk te wandelen of fietsen.

Otterberg

Bezienswaardigheden
Otterberg

Bezoek hier zeker de bekende Abdijkerk, de vele vakwerkhuisjes, het kerkplein met de grote 'bronnensteen', de smederij Theis uit 1612 en de oude apotheek uit 1608.

Kaiserslautern

Steden
Kaiserslautern

Kaiserslautern is rijk aan historisch erfgoed. Maak en wandeling door de stad en ontdek o.a. Het Plein van St. Martin's, Het Historische Museum en Het Barbarossa fort.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€18,00 per huisdier per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€15,00 per auto per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.20 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro