Zonvakanties
dagen

Hotel aan zee op Kreta incl. vlucht en transfer

Lito Beach Hotel
Gerani, Kreta, Griekenland bekijk op kaart
Ontspan 6, 8, 11 of 15 dagen aan zee op het heerlijke eiland Kreta incl. vlucht en transfer

Geniet en ontspan tijdens een heerlijke vakantie in Chania. Met het hotel gelegen aan het strand en de gemoedelijke sfeer kan je geen betere vakantie wensen. Wanneer je langs de haven van Chania wandelt, geniet je van een prachtig uitzicht over het water. Maar naast deze prachtige haven biedt Chania nog veel meer! Het centrum vol culturele hoogtepunten én de prachtige natuur rondom de stad maken jouw vakantie in Chania compleet.

Zonvakanties
dagen

Hotel aan zee op Kreta incl. vlucht en transfer

Lito Beach Hotel
Gerani, Kreta, Griekenland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Retourvlucht naar Chania vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Verblijf in en studio of een appartement
  • Hotel is direct gelegen aan het strand
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga cultuur snuiven in Chania (ca. 15 km)
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Welkom in Chania

Slenteren langs de Venetiaanse haven
Hét hoogtepunt van Chania is zonder twijfel de Venetiaanse haven. Charmante, gekleurde huisjes tekenen hier het straatbeeld. Je vindt er tal van levendige terrasjes waarop je een lekker glaasje raki kunt bestellen. Struin vervolgens wat langs de winkeltjes om een leuke souvenir te scoren. Bij de haven ervaar je een gemoedelijke sfeer én de Griekse gastvrijheid! Wil je nog meer cultuur snuiven? Bewonder dan de oude Hassan Pasja moskee, waarin tegenwoordig regelmatig marktjes en exposities worden georganiseerd. En heb je last van vermoeide voeten? Stap dan in een paardenkoets voor een ritje langs het water!

Cultuur snuiven tijdens een vakantie in Chania
Heb je de smaak te pakken en wil je genieten van nog meer cultuur? Wandel door het centrum van Chania om nog meer te ontdekken! Bewonder oude stadsmuren en bezoek het Archeologisch Museum om een kijkje te nemen in de geschiedenis. Een aanrader om te bezoeken tijdens eens vakantie in Chania is markthal de Agora. Vroeger kwamen enkel locals hier om hun eten en drinken te kopen, maar tegenwoordig is het ook een populaire plek onder vakantiegangers. Er zijn souvenirs te koop, maar nog leuker zijn de lokale producten. Een absolute aanrader om te bezoeken!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Lito Beach Hotel
Gerani,
Gerani, Griekenland
Kaart
Gerani, Gerani, Griekenland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Lito Beach Hotel ligt direct aan het strand Gerani in Chania en beschikt over een buitenzwembad en een gemeubileerd zonneterras, die omgeven worden door bloeiende tuinen. Het hotel heeft ook bar & restaurant bij het zwembad en een kinderspeelplaats. In de openbare ruimtes is gratis WiFi beschikbaar. De kamers van het Lito Beach Hotel zijn ingericht met donkere houten meubels en zachte kleuren en zijn voorzien van airconditioning en een eigen balkon. Elke kamer heeft een koelkast, een flatscreen-tv met satellietzenders en een kluisje. De eigen badkamers zijn uitgerust met een bad of een douche en een haardroger. Je kan ontspannen in de ligstoelen bij het zwembad of genieten van een ijskoffie of verfrissend drankje in de bar van het hotel. In het restaurant worden voor de lunch of diner mediterrane gerechten geserveerd. Chania ligt op 15 km van het Lito Beach Hotel en de haven van Souda ligt 23 km verderop. Het lange zandstrand van Falassarna ligt op 42 km afstand. Het dichtstbijzijnde vliegveld is de internationale luchthaven van Chania, op 32 km afstand. Er is gratis privéparkeergelegenheid bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Samaría Kloof

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Tours & activiteiten
Epar.od. Chanion-Omalou

De Samaría Kloof is de smalste kloof ter wereld. U dient 1200 meter af te dalen, om te beginnen aan een prachtige wandeling. In 1962 is de Samariakloof tot nationaal park bestempeld.

Frangokástello

Cultuur, Musea
Fragkokastello

Het Venetiaans fort Frangokastello is een romantische kasteelruïne met daarbij een rustig plaatsje en een breed zandstrand.

Rethymnon

Bezienswaardigheden, Shoppen, Eten en drinken, Steden
Αντισμηνάρχου Βασιλάκη 4

Rethymnon bestaat uit een wirwar van straten en steegjes, waar gezellige restaurantjes en leuke Griekse winkeltjes te vinden zijn.

Arkádi-klooster

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Epar.od. Viran Episkopis-Monis Arkadiou

Het Arkadi-klooster ligt centraal op het eiland Kreta. Het museum bij het klooster toont veel iconen en portretten van vrijheidsstrijders van de onafhankelijksstrijd.

Knossós

Bezienswaardigheden, Cultuur, Steden
Iraklion

Knossós is één van de meest geboekte excursies. In Knossós zijn namelijk prachtige opgravingen uit de Minoïsche tijd te bewonderen.

Spinalonga

Eilanden
Spinalonga Fortress

Spinalonga is een eiland aan de kust van Kreta. Op het eiland staat een Venetiaans fort en is gebouwd in 1579 als bescherming tegen de Turken. Spinalonga is met de boot te bereiken vanuit Agios Nikolaos, Elounda en Plaka.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Inchecken

Vanaf 14:30 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro