Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

4*-boutique hotel in Boedapest incl. vlucht, transfer en ontbijt

Soho Boutique Hotel
Boedapest, Boedapest, Hongarije bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
329,-
totaal: 690,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 10 aankomstdagen beschikbaar!
3, 4 of 5 dagen in een 4*-boutique hotel in Boedapest incl. vlucht, transfer en ontbijt

Waarom je een stedentrip naar Boedapest moet maken? Waarom niet? De hoofdstad van Hongarije is een echte 'must visit' stad. Er komt heel veel bij kijken: het is een mooie stad, overal zijn prachtige badhuizen, je kunt er lekker eten én de Kettingbrug staat hier! Staat Boedapest niet op jouw bucketlist? Dan zou je het er zeker nu wel op moeten zetten! Er even tussenuit is alles wat je soms even nodig hebt. Tijdens je verblijf verblijf je in een uitstekend hotel gelegen middenin de uitgaansbuurt van Boedapest! Pak je koffer in, let's go to Budapest! Je komt ogen te kort tijdens je stedentrip naar Boedapest. Overal waar je kijkt zie je historie.

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

4*-boutique hotel in Boedapest incl. vlucht, transfer en ontbijt

Soho Boutique Hotel
Boedapest, Boedapest, Hongarije bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Boedapest vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Een stijlvol 4*-boutique hotel middenin Boedapest
  • De Donau en de Synagoge zijn op loopafstand van het hotel
  • Restaurants, bars en theaters zijn vlakbij
  • De bushalte ligt in dezelfde straat (ca. 37m.)
  • Tram- en metrohalte op ca. 400m. van het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
Neem een duik in een badhuis

Boedapest staat bekend om zijn gunstige ligging bovenop natuurlijke warm water bronnen. Met maar liefst 120 van deze bronnen wordt de Hongaarse Hoofdstad soms ook wel liefkozend ‘De stad van de spa’s’ genoemd. Baden is een belangrijk onderdeel van de Hongaarse cultuur en de geschiedenis van de thermale baden reikt ver terug in de tijd. Zo lieten de Turken en de Romeinen baden aanleggen, om daar te kunnen ontspannen of zich te laten genezen door het helende water. Een aantal hiervan zijn nog steeds te bezoeken. In latere tijden werden de baden voorzien van steeds meer pracht en praal, waardoor je niet alleen kunt genieten van het warme water maar ook van hoe het gebouw eruit ziet.

Boeda

Het stadsdeel Boeda is bergachtig, heeft schitterende plekken om te wandelen en heeft een bekende heuvel met een prachtig uitzicht. Wanneer je in Boeda bent, zou je niet het Burchtpaleis moeten vergeten. Dit paleis is in de 13e eeuw op een heuvel gebouwd. Nu je er toch bent, kun je gelijk langs het paleismuseum waar je de Hongaarse kunst kunt bekijken.

Pest

Dit stadsdeel is wat levendiger door diverse gezellige cafés en restaurants. Tijdens je bezoek aan Pest is het zeker ook waard om even over het bekenden Heldenplein te lopen. De gebouwen op het plein dienen voornamelijk om kunst. Het park achter het plein is ideaal voor een kleine wandeling of een gezellige picknick. Ook vind je bij het park een dierentuin en een circus.

Nog meer leuke tips die je op jouw lijstje kunt plaatsen

De kettingbrug is echt een icoon in Boedapest. De Hongaren zijn trots op deze beroemde brug en hij schittert dan ook op vele ansichtkaarten van de stad. De Kettingbrug was de eerste brug om de twee verschillende zijden van de stad Boeda en Pest met elkaar te verbinden. Alhoewel het ook zeker aan te raden is overdag de oversteek via de brug te maken, is het ’s avonds een echte must. Boedapest is verschrikkelijk mooi verlicht in het donker en het uitzicht vanaf de brug op de verlichte stad is echt de moeite waard om te bewonderen. Het is zeer indrukwekkend om de stad zo in zijn volle glorie te zien.

De Grote Synagoge, ook wel de Synagoge aan de Dohánystraat of Tabaksjoel genoemd, is dé grootste synagoge van Europa en de op een na grootste ter wereld. Het is gebouwd in de Moorse stijl aan het einde van de 19e eeuw. Aan de buitenkant is het adembenemend maar de binnenkant is ook zeker het bezoeken en bekijken waard. In de synagoge is er plek voor ca. 3.000 mensen.

Andrássy út is de bekendste boulevard in Boedapest. De weg verbindt het Elisabethplein met het Heldenplein, beide in het VIde district, dat tot Pest behoort. Samen met de millennium-metrolijn die er direct onder loopt, staat de Andrássyboulevard sinds 2002 op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Rondom het plein vindt je tal van restaurants en winkels.

In één van de meest kleurrijke wijken bevindt zich het Hunyadi-plein. De meer dan 100 jaar oude markthal met zijn onlangs gerenoveerde façade en stenen beelden die de muurpilaren sieren, is het iconische gebouw in de omgeving. Bij het aangrenzende park is het heerlijk om te wandelen of om een koffie te drinken en lekker te rusten. Het park is voor iedereen toegankelijk.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Soho Boutique Hotel
Dohány u. 64,
Boedapest, Hongarije
Kaart
Dohány u. 64, Boedapest, Hongarije
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het stijlvolle 4*-Soho Boutique Hotel wordt omringd door allerlei leuke winkels, verrukkelijke restaurants, uitgaansgelegenheden en indrukwekkende bezienswaardigheden. Je raadt het misschien al: middenin de stad dus! Het hotel beschikt over 74 hotelkamers die allemaal verspreid zijn over 7 verdiepingen (bereikbaar per lift). De receptie in de ontvangsthal is 24 uur per dag geopend zodat je flexibel kan in- en uitchecken. Daarnaast kun je een drankje bestellen bij de bar en comfortabel zitten in de lounge. Verder zijn de hotelkamers stijlvol ingericht en beschikken over een televisie, telefoon, kluis, zithoek en een eigen badkamer met bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. In het hotel mag je gebruikmaken van de gratis Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, vooraf reserveren is noodzakelijk
Parkeerkosten
€ 20,00 per nacht
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Andrássy út

Bezienswaardigheden
Andrássy Út 64

Andrássy út is een 3,5 km lange boulevard en verbindt het Heldenplein met het Elisabethplein. Je vindt hier o.a. het Drechsler paleis.

Sint Stefanusbasiliek

Bezienswaardigheden
Szent István Tér 9

De Sint Stefanusbasiliek is de grootste kerk van Boedapest. De bouw duurde van 1851 tot 1905. Je vindt hier o.a. prachtige kunstwerken.

Kettingbrug / Széchenyi lánchíd

Bezienswaardigheden
Clark Ádám Tér 1-2

De Kettingbrug is de oudste brug in Boedapest die over de Donau loopt en is de 330 meter lang.

Hősök tere

Bezienswaardigheden
Hősök Tere

Je vindt het Heldenplein aan het einde van de Andrássyboulevard. Hier staat ook het Milleniummonument ter ere van het 1000-jarig bestaan van Hongarije.

Het Parlement

Bezienswaardigheden
Kossuth Lajos Tér 1-3

Eén van de symbolen van Boedapest is het Hongaarse Parlementsgebouw. Helaas is dit gebouw niet te bezoeken.

Boedapest

Steden
Eötvös Tér

Boedapest heeft een aantal aantrekkelijk musea, een levendig uitgaansleven, diverse theaters en vooral in de zomermaanden een aantal evenementen die de moeite waard zijn.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden

Parkeren

Ja, vooraf reserveren is noodzakelijk

Parkeerkosten

€ 20,00 per nacht

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 4% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro