Autovakanties
dagen

4*-hotel in het pittoreske centrum van Luzern incl. ontbijt

Hotel Wilden Mann
Luzern, Luzern, Zwitserland bekijk op kaart
Verblijf 4, 6 of 8 dagen in een 4*-hotel in het pittoreske centrum van Luzern incl. ontbijt

Verscholen in een indrukwekkend bergpanorama ligt Luzern! Het is een fantastische en mooie stad met een middeleeuwse binnenstad, kleurige huizen en houten bruggen. De ligging is fenomenaal, aan de oevers van het glinsterende Vierwoudstrekenmeer en omringd door de Zwitserse Alpen! Een paar dagen hier vertoeven is een must! Maak een heerlijke wandeling over de Kapelbrug, de oudste houten voetgangersbrug ter wereld en daarnaast ook de beroemdste bezienswaardigheid van de stad. Ga ook even naar de Kornmarkt, waar je het Altes Rathaus (oude stadhuis) zult zien! Als je wat buiten Luzern wilt doen, kun je de 2.132 meter hoge berg Pilatus beklimmen. Uiteraard zal je tijdens je vakantie nog meer ontdekken!

Autovakanties
dagen

4*-hotel in het pittoreske centrum van Luzern incl. ontbijt

Hotel Wilden Mann
Luzern, Luzern, Zwitserland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel gelegen in het historische oude centrum
  • Het station is gelegen op ca. 600m. van het hotel
  • De berg Pilatus gelegen op ca. 20 minuten rijden v.a. het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: beklim de berg Pilatus!
Leuke tips in de omgeving

Beklim de berg Pilatus
Ervaren bergbeklimmer of niet, iedereen bij het topje van de berg Pilatus komen! Je kunt met de tandradbaan een ritje naar boven maken. Tijdens de rit (ca. 30 minuten) kom je door 4 tunnels en langs alpenweiden, bossen en rotsen. Eenmaal boven word je beloond met een adembenemend uitzicht over Luzern en de omgeving. Vanaf hier kun je ervoor kiezen om nog een stukje naar boven te klimmen, zodat je op de top komt.

Verken de oude binnenstad van Luzern
Begin je vakantie bij het bezoeken van de oude binnenstad. Je kunt hier uren ronddwalen en prachtige monumentale gebouwen en pittoreske pleinen met fonteintjes bewonderen. Neem een pauze bij één van de vele cafés en restaurants. Wandel daarna naar de Kornmarkt, waar je het oude stadshuis zult vinden. Het stadhuis dateert tussen 1602 en 1606 en is gebouwd in Italiaanse renaissancestijl. Vergeet niet naar de versierde gevel van Restaurant Pfistern te kijken!

Hotel Wilden Mann
Bahnhofstrasse 30,
Luzern, Zwitserland
Kaart
Bahnhofstrasse 30, Luzern, Zwitserland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-hotel Wilden Mann is gelegen in het historische centrum van Luzern, op ca. 600m. van het station. Daarnaast is het hotel gelegen op een klein stukje lopen van de rivier de Reuss en de belangrijkste bezienswaardigheden van Luzern, bijvoorbeeld de Weinmarkt boven de rivier en de Kapelbrug. De hotelkamers zijn van Hotel Wilden Mann zijn voorzien van heerlijk bed, kluis, minibar en koffie- en theefaciliteiten. Daarnaast vind je in de hotelkamer een telefoon, televisie, radio en kun je gebruikmaken van de Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
ca. CHF 30 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Rheinfall bij Schaffhausen

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Rheinfallquai

Rheinfall is de grootste waterval van Europa en is gelegen in de Rijn, bij het Zwitserse Schaffhausen, vlakbij de grens met Duitsland. Het spectaculaire verschijnsel is een belangrijke toeristische trekpleister.

Reichenau

Eilanden
Stedigasse 18

Eiland Reichenau ligt in het Bodenmeer, het meer ligt op de grens van Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland. Eiland Reichenau is te bereiken via een dam. Op het eiland Reichenau staat een voormalig benedictijnenklooster.

Konstanz

Steden
Konstanz

Konstanz is een oude levendige stad in het zuiden van Duitsland, op de grens met Zwitserland. De stad ligt aan de Bodensee en er zijn vele historische bezienswaardigheden te vinden.

Mainau

Eilanden
Frühlingsallee

Onvergetelijke bloemenzee, eiland van verlangen, majestueuze pracht; het zijn slechts een paar uitdrukkingen om Mainau te beschrijven. De bloemen en planten maken het eiland tot een geliefde plek voor toeristen uit de hele wereld. Ook de vlindertuin, het barokke slot en de kerk zijn populair. Niet voor niets bezoeken meer dan één miljoen mensen per jaar het eiland.

Paalwoningenmuseum

Natuur & Parken, Musea
Strandpromenade 6

Een dorp in de Bodensee: In de zomer van 2010 werden meer dan 100 prehistorische paalwoningen in het Alpengebied door de UNESCO tot werelderfgoed verklaard.

Freiburg im Breisgau

Steden
Freiburg Im Breisgau

Bezoek hier de Freiburger Münster, de Bächle in het oude stadscentrum of trek er op uit in het Steinwasenpark te midden van de bossen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

ca. CHF 30 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à CHF 4.40 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro