Fly & Drive
dagen

Onvergetelijke 10-daagse fly & drive door Florida

Fly and drive Florida
Miami, Florida, Verenigde Staten bekijk op kaart
Geniet van een onvergetelijke 10-daagse fly & drive naar Miami, Key West, Orlando en Florida City incl. huurauto

Welkom in Florida, de staat van de zon, ontspannen op het strand, geweldige natuurgebieden, shoppen in de grootste winkelcentra, de gaafste pretparken en natuurlijk: jouw volgende reis! Tijdens deze fly & drive zie je alle prachtige dingen die Florida te bieden heeft.. en dat zijn er heel veel! Florida is namelijk 4 x zo groot als Nederland. Ga ontspannen op de stranden van Miami, of ga shoppen in Aventura Mall. Bezoek het natuurpark de Everglades en zie hier de geweldige natuur, de 200 verschillende tropische vogelsoorten en zelfs alligators! In Orlando ga je natuurlijk naar een (of meerdere) van de grootste pretparken ter wereld en proef op de Keys de befaamde Key lime pie. Eén ding is zeker, dit is een onvergetelijke ervaring!

Fly & Drive
dagen

Onvergetelijke 10-daagse fly & drive door Florida

Fly and drive Florida
Miami, Florida, Verenigde Staten bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 9 overnachtingen o.b.v. logies
  • Retourvlucht naar Miami vanaf Amsterdam
  • Inclusief 9 dagen huurauto incl. basisverzekering (categorie Economy)
  • Inclusief Nederlandse routebeschrijving
  • Reis langs alle hoogtepunten van Orlando tot Key West
  • Alles in te delen in je eigen tijd en op eigen tempo
  • Tip: ga snorkelen bij Key West!
  • Tip: ga naar gave water- en attractieparken in Orlando!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Zo ziet je reis er uit:

Welcome to Miami!

Dag 1: Aankomst in Miami
Je verblijft de komende twee nachten in Florida City

Vandaag kom je aan op Miami International Airport (MIA). Je vakantie kan eindelijk beginnen! Haal de huurauto op bij het vliegveld en rij naar je hotel in Florida City. Deze stad, ongeveer een uur ten zuiden van het vliegveld, is een ideaal uitgangspunt voor het ontdekken van de Keys en de Everglades.

Dag 2: De Florida keys

Er is hier zo veel te zien en te doen. Waar moet je beginnen?! Je kunt naar een aligatorfarm, kajakken, naar het strand en nog veel en veel meer... Maar wat mag je echt niet missen? De route naar Key West, de Overseas Highway. Deze 205 kilometer lange snelweg geeft je prachtige uitzichten over de zee en ontelbare eilanden. Tenzij je tot 1700 kunt tellen, want het zijn er echt zo veel! De Keys hebben echt een eigen cultuur, het leven is hier heel relaxed. Ga jij helemaal naar Key West? Proef daar zeker de échte Key lime pie! Drink een cocktail op het strand of ga snorkelen. Dit is dé plek voor jaloersmakende vakantiefoto's.

Dag 3: De Everglades en Fort Meyers
Je verblijft de komende nacht in Fort Meyers

Vandaag ga je de natuur in! Nationaal park de Everglades staat bekend om de moerassen, de 'river of grass' en natuurlijk de talrijke dieren die hier leven. Zie wel 200 tropische vogelsoorten rondvliegen. Bewonder (veilig vanaf een boot) de gigantische alligators die hier in het wild leven en ga naar het Shark Valley Visitor Center. Na deze geweldige indrukken ga je door naar Fort Meyers Beach. Hier zie je de meest prachtige natuurstranden van Florida, rust uit op het strand met een cocktail en je favoriete boek. Hierna ga je door naar Fort Meyers en zoek je je hotel op.

Dag 4: De westkust en Orlando
Je verblijft de komende drie nachten in de buurt van Orlando

Vandaag begint je route naar de pretparkenhoofdstad van de wereld: Orlando. Maar voor je hier aan komt rijd je eerst langs de westkust van Florida. Bezoek eerst de vakantiehuizen van Thomas Edison en Henry Ford en neem hier een tour onder leiding van een gids*. Tijdens je rit kom je langs de plaatsen Sarasota, Longboat Key en Anna Maria Island. Elk van deze drie kustplaatsen heeft een eigen karakter en gevoel, maar een ding hebben ze gemeen: parelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Eenmaal in Orlando aangekomen is Disney Springs® echt een aanrader. Dit centrum van vermaak, waar geen toegangsticket voor nodig is, heeft meer dan 70 opties voor shoppen, entertainment en dineropties.

*Niet bij de reissom inbegrepen.

Dag 5 en 6: De parken van Orlando
Entreegelden voor de parken zijn niet bij de reissom inbegrepen en enkel direct via de parken te boeken.

Wie Orlando bezoekt kan het niet permitteren om niet naar de pretparken te gaan. Ontmoet de sterren uit je favoriete (teken)films, voel de magische sfeer en maak ritjes in de gaafste attracties. Het is niet mogelijk om je hier niet te vermaken! Van magische pretparken, fantastische waterparken en geweldige dierentuinen: in Orlando vind je het allemaal!

Dag 7: Kennedy Space Center en Miami Beach
Je verblijft de komende twee nachten in de buurt van Miami Beach

Zwaai nog een laatste keer naar de magie van Orlando en rijd oostwaarts. Vandaag ben je geen filmster, maar een echte astronaut! Het Kennedy Space Center is het hoofdkantoor van NASA, vanuit hier worden raketten het heelal ingeschoten en contact gelegd met astronauten. Boek hier zeker een rondleiding, zie echte raketten en ontmoet een echte astronaut! Wanneer je weer met beide benen op aarde bent, rijd je verder richting Fort Lauderdale. Ook wel het 'Venetië van de Verenigde Staten' genoemd vanwege het kanalensysteem dat door de stad heen loopt.

Dag 8: ontdek Miami Beach.

Je hebt de hele dag om Miami en Miami Beach te ontdekken. En die hele dag heb je wel nodig, Miami is namelijk heel erg groot. Ontspan op South Beach, bezoek het grootste winkelcentrum van Miami: Aventura Mall of neem een rondleiding door de stad. De keuze is reuze en geheel aan jou!

Dag 9: terug naar huis

Vandaag is het dan toch echt zo ver, deze geweldige reis is ten einde. Geniet van je laatste ochtend in Miami Beach en maak je klaar voor je vlucht naar huis. Een ding is zeker; deze reis vergeet je nooit meer!

LET OP!
Afhankelijk van het definitieve vluchtschema heb je mogelijk een tussenstop. Je checkt uit op dag 9 en brengt de 9e nacht door in het vliegtuig. Door het tijdsverschil kom je 1 dag later terug op de luchthaven.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Fly and drive Florida
2100 NW 42nd Ave,
Miami, Verenigde Staten
Kaart
2100 NW 42nd Ave, Miami, Verenigde Staten
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Visum
Nederlanders en Belgen die zonder visum naar de Verenigde Staten wensen te reizen zijn echter wel verplicht een ESTA reistoestemming aan te vragen. Een ESTA aanvragen kan eenvoudig online door een aanvraagformulier in te vullen en een bijbehorende betaling voor de kosten à €29,95 per persoon uit te voeren. Nadat de ESTA verklaring is verwerkt wordt een bevestiging van de goedkeuring door U.S. Customs and Border Protection per e-mail toegezonden. Meer informatie lees je via deze link.

Autohuur
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor je verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht!
Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurde moeten dezelfde persoon zijn!!

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro