Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Kinderkorting

Top beoordeeld 4*-hotel in Delft

WestCord Hotel Delft
Delft, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
56,-
totaal: 140,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 3 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een top beoordeeld 4*-hotel en ontdek de pittoreske binnenstad van Delft

Je geniet in dit hotel van een fraai uitzicht over de stad. Tijdens je verblijf in Delft is er voldoende te beleven. Delft staat uiteraard bekend om het wereldberoemde aardewerk 'Delfts Blauw'. Royal Delft Pottery is de attractie van Delft waar je informatie over de geschiedenis van porselein krijgt en hoe het gemaakt wordt. In de showrooms kun je uiteraard terecht voor een authentiek Delfts souvenir. Verder heeft Delft een ruime keuze aan winkels. In de straten rondom de Markt vind je galerijen, cadeauwinkels, modeboetieks en culinair georiënteerde zaken. Ook is Delft onlosmakelijk verbonden met Johannes Vermeer. In het Vermeer centrum Delft kom je alles te weten over deze schilder uit de Gouden Eeuw. Het is ook mogelijk om uitstapjes te maken naar Den Haag en Rotterdam. Ga bijvoorbeeld even uitwaaien op het strand van Scheveningen. Kortom, een ideale uitvalsbasis voor leuke uitstapjes!

Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Kinderkorting

Top beoordeeld 4*-hotel in Delft

WestCord Hotel Delft
Delft, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Optioneel: dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Populair hotel!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren voor het hotel
  • Tip: ga een dagje uitwaaien op het strand van Scheveningen
WestCord Hotel Delft
Olof Palmestraat 2,
Delft, Nederland
Kaart
Olof Palmestraat 2, Delft, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het WestCord Hotel Delft ligt tussen het centrum van Delft en recreatiegebied Delftse Hout. Het hotel beschikt over Restaurant BLUE Dining. In dit sfeervolle restaurant kun je terecht voor zowel lunch als diner. De Mediterrane keuken vormt de basis van het concept. Zo vind je gerechten die geïnspireerd zijn op de landen rond de Middellandse Zee zoals die van Frankrijk, Italië, Spanje en Marokko. Op de 5e verdieping bevindt zich een sauna en een fitness ruimte waarvan je als gast gratis gebruik van kunt maken. Je geniet in dit hotel van een fraai uitzicht over de stad. In het gehele hotel is gratis Wi-Fi beschikbaar en je auto kun je direct voor het hotel gratis parkeren. Wil je Delft per fiets verkennen? Huur dan een van de fietsen van het hotel (tegen betaling). De Comfort rooms van WestCord Hotel Delft zijn voorzien van telefoon, televisie, gratis Wi-Fi, airco, koffie- en thee faciliteiten, koelkastje, laptopkluisje, strijkplank & strijkijzer, bureau, zitje en een badkamer met douche, toilet en föhn. Voor meer luxe of een langer verblijf boek je natuurlijk de Comfort Deluxe, gelegen op de hogere verdiepingen met prachtig uitzicht of de Suite met een aparte leefruimte, een kitchenette met magnetron en een badkamer met ligbad.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Museum Prinsenhof in Delft

Musea
Sint Agathaplein 1

Bezoek Museum Prinsenhof en kom alles te weten over het leven van Johannes Vermeer, de Hollandse Meesters, Delfts Blauw, en Willem van Oranje - die hier op 10 juli 1584 werd vermoord (de kogelgaten zitten nog in de muur!).

Tour door Delfts Brouwhuis

Eten en drinken, Wijngaard / bierbrouwerij
Hippolytusbuurt 43

Ga met Jon Cornelese mee op tour door zijn Delfts Brouwhuis, waar elke week nieuwe biertjes op de kaart staan. Elke eerste zondag van de maand vertelt hij je alles over de Delftse brouwers, de brouwketels en de 14e-eeuwse bierkelder, die tijdens de verbouwing per toeval werd ontdekt! Geniet daarna van de vele tapbieren en de verrassende biercocktails.

Beestenmarkt

Bezienswaardigheden
Beestenmarkt

De Beestenmarkt is het dorpslein van Delft die een ruime hoeveelheid aan verschillende terrasjes aanbiedt.

Nieuwe Kerk

Cultuur
Markt 80

De Nieuwe Kerk van Delft is de laatste rustplaats van Willem van Oranje die in 1584 vermoord is. Later zijn er meer leden van het koninklijke huis in de van Oranje-Nassau grafkelder bijgeplaatst.

Delfts Blauw

Musea
Rotterdamseweg 196

Delfts Blauw: blauw beschilderde porselein uit Delft, heeft wereldwijd bekendheid gekregen. In de fabriek kun je het museum bezoeken.

Stadhuis van Delft

Bezienswaardigheden
Markt 87

Het stadhuis van Delft werd al in de 17e eeuw gebouwd. Het ontwerp was van de Amsterdamse architect Hendrick de Keyser. De toren is echter ouder, deze werd omstreeks 1300 gebouwd.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 24.00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro