Steden dichtbij
dagen

In de haringstad Vlaardingen nabij Rotterdam incl. ontbijt

Hotel Campanile Rotterdam West-Vlaardingen
Vlaardingen, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in de haringstad Vlaardingen vlakbij Rotterdam en Schiedam incl. ontbijt

Hotel Campanile Rotterdam West-Vlaardingen is gelegen aan de rand van Vlaardingen, in de provincie Zuid-Holland. Het hotel ligt gunstig aan de A4 en A20 en op 3 km van het centrum. Je beschikt hier over een bar een aangenaam restaurant waar je ontbijt, lunch en diner kunt nuttigen. De kamers zijn o.a. voorzien van een televisie, koffie- en theefaciliteiten, Wi-Fi en een badkamer met bad, douche, föhn en toilet. Vanuit het hotel heb je tal van mogelijkheden voor een gevarieerd uitje. Wandel door het centrum van Vlaardingen en bezoek de verschillende bezienswaardigheden. Bijvoorbeeld Museumschip Hudson, Molen Aeolis en de haven waar het Visserijmuseum is gevestigd. Voor een leuk uitstapje rijd je in een paar minuten naar het pittoreske en historische centrum van Schiedam. Ook een tochtje naar Rotterdam behoort tot de mogelijkheden. In ruim 10 minuten bereik je het bruisende en vernieuwende centrum. Wil je de natuur in? Dat kan in de nabijgelegen Broekpolder. In dit recreatiegebied vindt je onder meer een golfbaan en een manege. En met een half uurtje rijden ben je in het schitterende natuurgebied De Biesbosch.

Steden dichtbij
dagen

In de haringstad Vlaardingen nabij Rotterdam incl. ontbijt

Hotel Campanile Rotterdam West-Vlaardingen
Vlaardingen, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Incl. warme welkomstdrank (koffie/thee)
  • Hotel gelegen nabij natuurgebieden
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Hotel op ca. 10 minuten rijden van Rotterdam centrum
  • Tip: bezoek een van de bezienswaardigheden
Hotel Campanile Rotterdam West-Vlaardingen
Kethelweg 220 -222,
Vlaardingen, Nederland
Kaart
Kethelweg 220 -222, Vlaardingen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per nacht (max. 1 huisdier van max. 15 kilo per kamer. Niet toegestaan in het restaurant en lounge (m.u.v. hulphonden)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Nee
Bar
Ja
Hoogtepunten

Diergaarde Blijdorp

Dierentuinen en aquaria
Blijdorplaan 8

Diergaarde Blijdorp is één van de grotere dierentuinen van Nederland. Bizons in Noord-Amerika, wolven in Europa en de kamelen op de Mongoolse steppe: ze zijn er allemaal.

Rotterdam

Steden
Stationsplein 1, Rotterdam

In de grote havenstad Rotterdam kan er eindeloos geshopt worden. Voor jong en oud is dierentuin Diergaarde Blijdorp 7 dagen per week open.

Euromast

Bezienswaardigheden
Parkhaven 20

De toren met zijn spitse mast is een symbool voor de stad. Door middel van een glazen lift is het hoogste punt (180 meter) bereikbaar voor publiek.

Boijmans van Beuningen Depot

Musea
Museumpark 18

Stap binnen in het eerste publiek toegankelijk kunstdepot ter wereld. Hier zijn meer dan 150.000 kunstwerken verzameld en tentoongesteld. Scan via de app QR-codes van kunstwerken, sla ze op en maak je eigen kunstverzameling.

Koopgoot

Shoppen
Koopgoot

Deze winkelstraat (goot) ligt deels onder de grond van de hoger gelegen Coolsingel. Hierdoor wordt het verkeer in de binnenstad minder opgehouden door het winkelend publiek.

Maritiem Museum Rotterdam

Musea
Leuvehaven 1

Wandel door zes eeuwen Nederlandse Maritieme geschiedenis. Met een gigantische collectie en vele activiteiten is er voor zowel grote als kleine avonturiers veel te beleven.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per nacht (max. 1 huisdier van max. 15 kilo per kamer. Niet toegestaan in het restaurant en lounge (m.u.v. hulphonden)

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.05 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro