Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen

Verblijf aan de rand van het centrum van Valkenburg

Huis ter Geul
Valkenburg, Limburg, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
44,50
totaal: 116,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 4 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen aan de rand van het centrum van Valkenburg

Geniet in het Huis ter Geul dat is gelegen aan de rand van het centrum van Valkenburg. De ideale uitvalsbasis om de stad te ontdekken en te genieten van een ontspannen vakantie. Kenmerkend voor dit hotel is de persoonlijke aandacht en de Limburgse gastvrijheid. Door de gunstige ligging van Grand Café Hotel Huis ter Geul ben je slechts enkele minuten wandelen verwijderd van het leuke centrum van Valkenburg. Het grote scala aan terrasjes, kroegjes en restaurants zorgen ervoor dat het je aan gezelligheid niet ontbreekt. Buiten het centrum van Valkenburg is er nog veel meer te beleven. De heuvelachtige omgeving van Limburg is namelijk ideaal voor natuurliefhebbers. Kortom: tijdens je verblijf hoef jij je geen moment te vervelen!

Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen

Verblijf aan de rand van het centrum van Valkenburg

Huis ter Geul
Valkenburg, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Optioneel: dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel is gelegen op ca. 100 meter van de bushalte
  • Tip: bezoek de stad Maastricht
Tips voor jouw verblijf

Valkenburg
Valkenburg is een populaire toeristische bestemming in het zuiden van Limburg in de gemeente Valkenburg aan de Geul. Ieder jaar trekken miljoenen mensen naar dit stadje toe. De meeste komen hier voor de vele toeristische attracties die er in en rond de stad te vinden zijn. Door het heuvelachtige landschap is de stad al lang populair als toeristische bestemming. De lokale VVV had de toeristische waarde van Valkenburg al snel door en liet al aan het eind van de 19e eeuw een houten uitkijktoren bouwen.

Maastricht
Wandel langs historische panden en bezoek statige kerken. In Maastricht vind je veel gezelligheid en leuke plekjes. Het is voornamelijk een geliefde bestemming voor een dagje shoppen of een paar dagen weg. Nu je er toch heen gaat, moet je ook zeker naar de ENCI-groeve. Het wandelpad door de groeve is vanaf april tot september geopend van 08.00 tot 20.00 en van september tot april van 09.00 tot 17.00 uur. De ENCI-groeve is een kalksteengroeve aan de Maaszijde, waar je het leven van vroeger en nu kunt ontdekken.

Huis ter Geul
Neerhem 87,
Valkenburg, Nederland
Kaart
Neerhem 87, Valkenburg, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Gand Café Hotel Huis ter Geul is een rustig en sfeervol hotel met toch een zeer gunstige ligging aan de rand van het centrum van Valkenburg aan de Geul op steenworp afstand van Maastricht. Vanaf het hotel ben je op 100 meter afstand van de bushalte en 10 minuten verwijderd van het station. Het hotel beschikt over een ontbijtruimte, terras en lift. De kamers zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon, kluisje en eigen badkamer die is uitgerust met een douche, wastafel en toilet. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in het hotel en parkeren is mogelijk tegen meerprijs.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 12,50 per auto per nacht
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Fluweelengrot

Bezienswaardigheden, Cultuur
Daalhemerweg 27

Deze grot is een mergelgrot die ontstaan is tijdens de bouw van het Kasteel van Valkenburg. Deze grot vormt een gangenstelsel onder de kasteelruïne.

Kasteel Valkenburg

Bezienswaardigheden, Cultuur
Grendelplein 13

Deze kasteelruïne torent boven Valkenburg uit en is een overblijfsel van de tachtigjarige oorlog en kun je bezichtigen.

De Grotestraat

Eten en drinken, Shoppen
Grotestraat Centrum

Deze straat in het oude centrum van Valkenburg vormt het centrum van het uitgaansleven van de stad. De kroegen en restaurants wisselen elkaar hier af.

Valkenburg

Steden
Valkenburg

Valkenburg is een toeristisch stadje in het zuiden van Limburg. Door het heuvelachtige landschap is de stad al lange tijd erg populair.

Gemeentegrot

Bezienswaardigheden, Cultuur
Cauberg 4

In deze Gemeentegrot onder Valkenburg maak je kennis met het verleden. Je krijgt hier een beeld van hoe men leefde in de Gemeentegrot.

Thermae 2OOO

Spa en Wellness
Cauberg 25-27

Met een oppervlakte van zo’n 60.000 m2 is dit wellnessresort één van de grootste wellness centers van Nederland. Je kunt er o.a. genieten van binnen- en buitenbaden, sauna’s en stoombaden.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 12,50 per auto per nacht

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

06.00 - 20.00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro