Stedentrips
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in hartje Maastricht incl. ontbijt

Saillant Hotel Maastricht City Centre
Maastricht, Limburg, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
60,50
totaal: 154,85 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet 2, 3, 4 of 5 dagen van de Limburgs gastvrijheid aan het Vrijthof in hartje Maastricht incl. ontbijt

De locatie van dit hotel is perfect voor een paar heerlijke shoppen. Maar naast een uitgebreid winkelaanbod biedt Maastricht uiteraard meer. Zo ligt het hotel direct aan het Vrijthof. Dit plein, precies een hectare groot en omzoomd met terrassen, wordt ook wel de huiskamer van Maastricht genoemd. Ook een bezoekje aan de Sint-Servaasbasiliek en het Bonnenfantenmuseum mogen tijdens jouw verblijf niet ontbreken. Wil je liever gaan shoppen? Maastricht is een waar 'winkel-walhalla'. Het winkelcentrum van Maastricht is erg afwisselend. Zo zijn er enkele nieuwe winkelcentra te vinden, zoals het Entre Deux en het Mosae Forum, maar bestaat het overgrote deel van het winkelhart uit kleine en grote winkelstraten. Uiteraard mag een heerlijk stuk Limburgse vlaai op een van de vele gezellige terrassen niet ontbreken!

Stedentrips
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in hartje Maastricht incl. ontbijt

Saillant Hotel Maastricht City Centre
Maastricht, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Hotel direct gelegen aan het Vrijthof
  • Gevestigd in een karakteristiek herenhuis
  • Tip: breng een bezoek aan het Bonnenfantenmuseum
Saillant Hotel Maastricht City Centre
Vrijthof 32,
Maastricht, Nederland
Kaart
Vrijthof 32, Maastricht, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Saillant Hotel Maastricht City Centre ligt aan het Vrijthof, naast een middeleeuwse kerk. Het hotel is gevestigd in een karakteristiek herenhuis. Sommige kamers hebben en zithoek. Allen bieden Auping-bedden, een flatscreen-tv en een eigen badkamer en bad en/of douche en toilet. Het hotel beschikt niet over een lift en de kamers liggen verspreid over verschillende verdiepingen. In het hotel vindt je het restaurant Vrienden van het Vrijthof. Je kunt kiezen uit diverse gerechten en een menu met 3- of 4-gangen samenstellen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Nee
Bagage-opslag
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Terras
Ja
Hoogtepunten

Vrijthof

Eten en drinken, Nachtleven
Vrijthof

Het Vrijthof is het grootste en bekendste plein van Maastricht. Je vind hier tal van gezellige terrasjes en restaurants. Tijdens de kerstperiode vind je hier een leuke kerstmarkt.

Sint-Servaasbasiliek

Bezienswaardigheden
Keizer Karelplein 3

Deze imposante basiliek is gebouwd op het graf van Sint Servaas, de eerste bisschop van Maastricht. De binnenkant is even indrukwekkend als de buitenkant doet vermoeden.

Boekhandel Dominicanen

Bezienswaardigheden, Shoppen
Dominicanerkerkstraat 1

De Dominicanenkerk is meer dan 700 jaar oud en de boekhandel in de kerk wordt door velen gezien als één van de de mooiste boekhandels ter wereld.

Stadhuis van Maastricht

Bezienswaardigheden
Markt 78

De Nederlandse architect en kunstschilder Pieter Post heeft het charmante stadhuis aan de Markt ontworpen. Daarbij is de locatie aan de Markt door hem gekozen als 'beste adres'.

Bisschopsmolen Maastricht

Bezienswaardigheden, Cultuur
Stenenbrug 3

Midden in het centrum van Maastricht vindt u de Bisschopsmolen. In deze oude en nog steeds draaiende watermolen worden op ambachtelijke wijze broden gebakken.

Helpoort

Bezienswaardigheden
Sint Bernardusstraat 24B

Deze poort uit 1229 is de oudste stadspoort van Nederland. De poort en zijn gebouw hebben eerst dienst gedaan als kruithuis en later als woonhuis en atelier van Jef Schipper.

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Nee

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.30 - 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 6.95 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro