Stedentrips
2, 3, 4 of 5 dagen

Overnachten in de Pijp in hartje Amsterdam

easyHotel Amsterdam City Centre South
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
52,50
totaal: 138,08 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3, 4 of 5 dagen in de Amsterdamse wijk de Pijp o.b.v. logies

Het easyHotel Amsterdam City Centre South ligt in de De Pijp, een levendige Amsterdamse wijk met veel trendy restaurants en cafés. Tevens kun je een fiets huren waarmee je makkelijk alle must-see's van deze grachtenstad kunt ontdekken. EasyHotel Amsterdam City Centre South heeft een handige ligging, net buiten de grachtengordel. Alle highlights van Amsterdam zijn van hieruit moeiteloos te bereiken. Shopliefhebbers kiezen voor de bekende ketens op de Kalverstraat, het overdekte winkelcentrum Magna Plaza of de unieke boetieks in het gebied De 9 Straatjes. En wat dacht je van een cultureel getinte activiteit? Bezoek het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum of één van de kleinere gelegenheden zoals het Tassenmuseum Hendrikje. Een wandeling over de grachten, langs de fraaie historische panden of een tocht met een rondvaartboot is altijd een aanrader. Tot slot heeft Amsterdam oneindig veel uitgaansgelegenheden.
Kortom, het is genieten in de hoofdstad.

Stedentrips
2, 3, 4 of 5 dagen

Overnachten in de Pijp in hartje Amsterdam

easyHotel Amsterdam City Centre South
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 of 4 overnachtingen o,b.v. logies
  • Verblijf in hartje Amsterdam
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Kortingen op restaurants en bars in de directe omgeving van het hotel
  • Tip: struin door de Gerard Doustraat voor de leukste items
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
easyHotel Amsterdam City Centre South
Van Ostadestraat 97,
Amsterdam, Nederland
Kaart
Van Ostadestraat 97, Amsterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De kleine 2-persoons kamers (9 m²) van easyHotel Amsterdam City Centre South zijn voorzien van een tweepersoonsbed van 140x200m, flatscreen televisie, airconditioning, zitje en een badkamer met douche en toilet. De standaard 2-persoons kamers (12 m²) beschikken over dezelfde faciliteiten. Deze zijn echter iets ruimer en zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden van 80x200 cm of een double bed van 160x200 cm.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Heineken Experience

Bezienswaardigheden
Stadhouderskade 78

Wat voorheen de Heineken brouwerij was, is nu de Heineken Experience. Het wordt niet echt gezien als museum, maar meer als een echte beleving (experience) door de wereld van Heineken.

Rijksmuseum

Musea
Museumstraat 1

Het Rijksmuseum behoort tot de belangrijkste en grootste musea van Nederland. Er zijn zo’n 200 zalen gevuld met ruim 1 miljoen voorwerpen uit collecties van de 17de eeuwse Nederlandse meesters. Het pronkstuk is natuurlijk ‘de Nachtwacht’ van Rembrandt.

Van Gogh Museum

Musea
Museumplein 6

Stap in Van Goghs Wereld. Ontdek de grootste collectie werken van Vincent van Gogh in het Van Gogh Museum met meesterwerken als Amandelbloesem en De slaapkamer.

Stedelijk Museum Amsterdam

Musea
Museumplein 10

In het Stedelijk Museum Amsterdam vind je moderne, hedendaagse kunst. De collectie bestaat onder meer uit kunstwerken van wereldberoemde kunstenaars.

Koninklijk Theater Carré

Theater & concerten
Amstel 115/125

Koninklijk Theater Carré te Amsterdam staat bekend om flexibiliteit en veelzijdigheid. Van opera, musical, cabaret tot dans en circus. Voor ieder wat wils.

Vondelpark

Natuur & Parken
Vondelstraat 73

Dit mooie park is vernoemd naar de dichter en toneelschrijver Joost van den Vondel. Voornamelijk de openlucht theatervoorstellingen en concerten zijn er populair.

Verplichte kosten

Naast de vaste toeristenbelasting wordt er een extra toeristentax berekend. Dit bedraagt 7% van het verblijfstarief en dient ter plaatse te worden voldaan.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 12.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro