Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen

Verblijf in het bloemencentrum van de wereld: Aalsmeer

Blue Mansion Hotel
Aalsmeer, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
42,75
totaal: 112,75 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Kom 2, 3 of 4 dagen tot rust in het bloemencentrum van de wereld: Aalsmeer!

Kom genieten in het Blue Mansion Hotel. Door de centrale ligging is dit hotel de ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Het centrum van Aalsmeer is vernieuwd en heeft vele winkelgelegenheden, bars en restaurants. Zijdstraat is het winkelgebied van Aalsmeer. Hier kan je ook een lekker hapje eten of terecht voor een drankje. De inmiddels wereldberoemde Bloemenveiling ligt op slechts 5 kilometer afstand en kan gemakkelijk per auto, bus, taxi of fiets bereikt worden. Wil je naar de bruisende stad Amsterdam? Met de bus ben je met 45 minuten in het centrum.

Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen

Verblijf in het bloemencentrum van de wereld: Aalsmeer

Blue Mansion Hotel
Aalsmeer, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Optioneel: dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Op 900 meter van het hotel zit een bushalte
  • Het hotel ligt dichtbij Schiphol Airport en Amsterdam
  • Er is fietshuur mogelijk bij het hotel (tegen betaling)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: maak een rondvaart over de Westeinderplassen
Wat is er te doen in de omgeving?

Ontdek prachtige natuur tijdens een rondvaart
Bij Aalsmeer Rondvaart is het mogelijk om een Giethoornse rondvaart te reserveren die je leidt door de Bovenlanden in Aalsmeer Oost. Naast de Westeinderplassen heeft Aalsmeer Oost de Oosteinderplassen. Het is een uniek natuurgebied wat bestaat uit seringenakkers, Hollandse moerasbossen en veengebieden. In dit gebied treft men nog de trekheestercultuur aan die op de akkers, midden tussen de natuurgebieden geteeld worden, voornamelijk door seringenkwekers. Je vaart tijdens de rondvaart over een deel van de ringvaart van de Haarlemmermeer, waardoor je vanuit de elektrische fluisterpraam een mooi zicht hebt op het Haarlemmermeer en met name op Schiphol. Het zien van landende of stijgende vliegtuigen, van dichtbij, is bijzonder om mee te maken. Daarna vaar je het natuurgebied in en vaar je langs de molen “De Zwarte Ruiter” en het natuurbad “het Oosterbad.

Wandelen door de historische tuin van Aalsmeer
Aalsmeer staat bekend als het bloemendorp van Nederland. Dit komt door de geschiedenis van Aalsmeer. Al meer dan 100 jaar worden hier sierbloemen gekweekt. Wil je prachtige bloemen en platen ontdekken? Breng dan een bezoek aan de historische tuinen van Aalsmeer. Het is een soort levend museum van de bloementeelt. Je ontdekt er meer dan 100 verschillende bloemen en planten. Het is een prachtige plek om eens doorheen te wandelen.

Bezoek het Flower Art Museum
De bakermat van bloemen is Aalsmeer. In 2018 is in Aalsmeer het Flower Art Museum geopend. Het museum heeft permanente maar ook wisselende tentoonstellingen. Er worden tentoonstellingen georganiseerd met gerenommeerde kunstenaars en uitdagende thema’s, waarin de verbeelding van bloemen en planten in de hedendaagse kunst centraal staat.

Blue Mansion Hotel
Oosteinderweg 248,
Aalsmeer, Nederland
Kaart
Oosteinderweg 248, Aalsmeer, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Blue Mansion hotel is een modern hotel met uitzicht op de gracht. Het hotel ligt vlakbij Schiphol Airport en Amsterdam. Bij het hotel kan je gratis parkeren. Met 45 minuten rijden ben je in het centrum van Amsterdam. Op 900 meter van het hotel zit een bushalte. Het hotel is optimaal met o.a. gratis Wi-Fi in het hele gebouw, geluiddichte kamers, een uitgebreid biologisch en fair-trade ontbijt buffet en gratis Nespresso koffie in de kamer. Een drankje of hapje kan genuttigd worden in de bar of lounge bij de openhaard. De kamer zijn standaard voorzien van onder andere een kluisje, airconditioner, bureau, minibar en televisie.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Gratis
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

FloraHolland Aalsmeer

Shoppen
Legmeerdijk 313

FloraHolland valt onder één van de grootste bloemenveilingen ter wereld. Je vindt hier een groot assortiment aan bloemen en planten!

Korenmolen de Leeuw

Bezienswaardigheden
Zijdstraat 28

Korenmolen de Leeuw is al meer dan 150 jaar gevestigd in Aalsmeer.

Vondelpark

Natuur & Parken
Vondelstraat 73

Dit mooie park is vernoemd naar de dichter en toneelschrijver Joost van den Vondel. Voornamelijk de openlucht theatervoorstellingen en concerten zijn er populair.

Stedelijk Museum Amsterdam

Musea
Museumplein 10

In het Stedelijk Museum Amsterdam vind je moderne, hedendaagse kunst. De collectie bestaat onder meer uit kunstwerken van wereldberoemde kunstenaars.

Van Gogh Museum

Musea
Museumplein 6

Stap in Van Goghs Wereld. Ontdek de grootste collectie werken van Vincent van Gogh in het Van Gogh Museum met meesterwerken als Amandelbloesem en De slaapkamer.

Rijksmuseum

Musea
Museumstraat 1

Het Rijksmuseum behoort tot de belangrijkste en grootste musea van Nederland. Er zijn zo’n 200 zalen gevuld met ruim 1 miljoen voorwerpen uit collecties van de 17de eeuwse Nederlandse meesters. Het pronkstuk is natuurlijk ‘de Nachtwacht’ van Rembrandt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Gratis

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.65 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro