Stedentrips
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnachten bij 4*-Van der Valk hotel in Antwerpen

Van der Valk hotel Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
Geniet van een 2-, 3-, 4- of 5-daagse verblijf bij 4*-Van der Valk hotel in Antwerpen

Antwerpen is al jarenlang één van de top bestemmingen voor een stedentrip onder de Nederlandse toeristen. Geniet hier van al het moois dat de stad je te bieden heeft. Van der Valk Hotel Antwerpen ligt aan de rand van de stad waardoor je snel in het centrum bent, maar ook even de drukte van de stad kunt ontvluchten. Bezoek tijdens je verblijf ook zeker de Antwerpse Zoo. Deze vind je bij het Centraal Station. Ook de beroemde winkelstraat De Keyserlei mag je niet overslaan. Shoppen in winkels van alle bekende merken en luxe boetiekjes. Aangezien Antwerpen bekend staat om zijn diamanten mag ook een bezoek aan de Diamantwijk niet ontbreken. Voor een avond ontspanning ga je naar megabioscoop Metropolis of je drinkt een Belgisch biertje in een van de vele cafés. Trendy winkels, cultuur en historie: Antwerpen heeft het allemaal!

Stedentrips
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnachten bij 4*-Van der Valk hotel in Antwerpen

Van der Valk hotel Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van zwembad, fitness- en saunafaciliteiten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek in Antwerpen het grootste chocolademuseum ter wereld: Chocolate Nation
  • Tip: bezoek de brouwerij van De Koninck. Hier leer je alles over deze stadsbrouwerij en het befaamde ‘bolleke’
Van der Valk hotel Antwerpen
Luitenant Lippenslaan 66,
Antwerpen, België
Kaart
Luitenant Lippenslaan 66, Antwerpen, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Van der Valk Hotel Antwerpen is gelegen aan de rand van Antwerpen op zo'n 2,5 kilometer van het centrum. Met de tram ben je er zo! De kamers van Van der Valk Hotel Antwerpen zijn voorzien van airconditioning, bureau, koelkastje en een badkamer met bad/douche, toilet en haardroger. Het hotel beschikt over een restaurant waar je kunt genieten van ontbijt, lunch en diner met typisch Antwerpse gerechten. Daarnaast is er een zwembad, een sauna en een fitnessruimte voor de nodige ontspanning. Als gast in het hotel maak je daar gratis gebruik van.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

't Groen Kwartier Antwerpen

Wijken
Henri La Fontainestraat

De woonwijk 't Groen Kwartier is een hidden gem waar je de lokale charme van Antwerpen kunt ontdekken. Breng vooral een bezoek aan het hippe koffietentje Caffènation voor een heerlijke bak met een zelfgemaakt taartje, of het sterrenrestaurant The Jane - die haar verse kruiden oogst op het dakterras.

ZOO Antwerpen

Dierentuinen en aquaria
Koningin Astridplein 20-26

De Antwerpse ZOO is een van de oudste en beroemdste dierentuinen in Europa. Trek voor een bezoek een halve dag uit, want er is voldoende te zien en te beleven. Pinguïns in Vriesland, olifanten en giraffen in een unieke Egyptische tempel en nijlpaarden in de roze villa: je kan hier meer dan 950 soorten en ruim 5.000 dieren bewonderen.

Centraal Station Antwerpen

Bezienswaardigheden
Antwerpen-Centraal

Eén van de mooiste gebouwen van Antwerpen is het Centraal Station, ook wel Midden-Statie of Spoorwegkathedraal genoemd. Neem zeker een kijkje!

Chocolate Nation

Musea
Koningin Astridplein 7

Chocolate Nation recht tegenover het Centraal station is het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld, volledig gewijd aan de Belgische chocolade.

Oude binnenstad

Bezienswaardigheden
De Keyserlei 29

De prachtige historische binnenstad van Antwerpen is een bezienswaardigheid op zich. Laat je door een gids leiden langs het Steen, de Bourla en de Grote Markt.

Vreemdelingenmarkt

Eten en drinken
Oude Vaartplaats

Iedereen kent de Vogeltjesmarkt in Antwerpen. Op zaterdag wordt op dezelfde locatie de Vreemdelingenmarkt gehouden. Hier worden vooral buitenlandse goederen aangeboden.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 p.n.

Belangrijke informatie

Let op: Het van der Valk Hotel heeft vanaf 6 november tot en met 17 november een tijdelijke sluiting van het zwembad. Dit is in verband met een renovatie.

Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.40 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro