Autovakanties
4, 6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in het hart van de Toscane in Montecatini Terme incl. ontbijt

Hotel Reale
Montecatini Terme, Toscane, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
105,-
totaal: 240,75 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 25 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 4, 6, 8, 11 of 15 dagen in het hart van de Toscane in Montecatini Terme incl. ontbijt

Verblijf in de prachtige stad Montecatini Terme dat is gelegen in het hart van de Toscane. Begin je dag goed met een heerlijk ontbijt dat voor je klaar staat in het Hotel Reale. De plaats is een van de belangrijkste thermaal badplaatsen van Europa met 9 kuuroorden waar je kunt genieten. In het centrum van Montecatini Terme vind je veel gezellige restaurants en designwinkels, zoals Gucci, Moncler en Diesel. Wil je de groene omgeving van de Toscane ontdekken en van de adembenemende natuur genieten? Neem dan de historische kabelbaan die op 700 meter van het hotel ligt naar Montecatini Alto. Hiermee Ga je de bergen in en maak je een prachtige wandeling met een panoramisch uitzicht over de omgeving.

Autovakanties
4, 6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in het hart van de Toscane in Montecatini Terme incl. ontbijt

Hotel Reale
Montecatini Terme, Toscane, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks Italiaans ontbijtbuffet
  • Hotel gelegen in het centrum
  • Populair hotel!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: neem de kabelbaan naar Montecatini Alto
Tips voor tijdens je verblijf

Bezoek de Thermale Baden
Montecatini Terme staat bekend om zijn heilzame thermale baden. Een bezoek aan de Terme di Montecatini is een must voor iedereen die ontspanning en welzijn zoekt. Geniet van de verschillende behandelingen en therapeutische wateren die al eeuwenlang worden geprezen.

Verken Montecatini Alto
Neem de historische kabelbaan, Funicolare di Montecatini, naar het charmante middeleeuwse dorpje Montecatini Alto. Hier kun je genieten van een prachtig uitzicht over de omgeving, slenteren door de smalle straatjes, en genieten van een maaltijd in een van de lokale restaurants.

Wandel door Parco delle Terme
Dit prachtige park rondom de thermale baden is perfect voor een ontspannen wandeling. Bewonder de elegante architectuur van de spa-gebouwen en geniet van de rustige sfeer van de goed onderhouden tuinen.

Bezoek de Grotta Maona
Op slechts een korte rit van Montecatini Terme ligt de Grotta Maona, een fascinerende grot die open is voor bezoekers. Ontdek de stalactieten en stalagmieten en leer meer over de geologische geschiedenis van dit gebied.

Dagtrip naar Florence of Pisa
Dankzij de centrale ligging van Montecatini Terme, kun je gemakkelijk beroemde Toscaanse steden zoals Florence of Pisa bezoeken voor een dagtrip. Beide steden zijn rijk aan cultuur, geschiedenis en kunst, en bieden talloze bezienswaardigheden zoals de Duomo in Florence of de Scheve Toren van Pisa.

Hotel Reale
Via Palestra 7,
Montecatini Terme, Italië
Kaart
Via Palestra 7, Montecatini Terme, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Hotel Reale is centraal gelegen in het centrum van Montecatini Terme in het hart van de Toscane. Met in de omgeving veel winkels, clubs, wandelroutes en vele andere activiteiten. Het hotel beschikt over een tuin met zwembad (seizoensgebonden), restaurant en bar. De kamers zijn standaard voorzien van een airconditioning (tegen betaling en centraal geregeld op de door de directie bepaalde tijden), televisie, telefoon, kluisje en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in het hotel. Parkeren is mogelijk tegen betaling op de privéparking of in de parkeergarage van het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Buiten € 12,00 per nacht en garage € 15,00 per nacht
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Geen (kleine huisdieren toegestaan max. 50 cm bij boeking op te geven
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Solarium
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Lucca

Steden
Lucca

Prachtig stadje met imposante stadsmuren en een uniek marktplein.

Vespa en Piaggio museum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Viale Rinaldo Piaggio

Het bedrijf Piaggio werd in 1884 opgericht door Rinaldo Piaggio en produceerde aanvankelijk onderdelen voor de scheepvaart en later voor de trein- en vliegtuigindustrie.

Pisa

Steden, Bezienswaardigheden, Cultuur
Largo Parlascio 3

De zeer bezienswaardige Italiaanse stad Pisa ligt in de regio Toscane. Wereld beroemde gebouwen zoals de scheve toren en de kathedraal trekken jaarlijks miljoenen toeristen naar Pisa.

Toren van Pisa

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

De Toren van Pisa is de vrijstaande klokkentoren bij de kathedraal van Pisa (Duomo di Pisa). De toren is een van de onderdelen van de Piazza dei Miracoli, is 55,85 meter hoog en heeft 297 treden.

Duomo Santa Maria Assunta

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

De dom van Pisa bevindt zich op het Piazza dei Miracoli in de Italiaanse stad Pisa. De middeleeuwse kathedraal, gewijd aan Maria, vormt het hart van dit Veld van Wonderen.

Piazza dei Miracoli

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

Het Piazza dei Miracoli is de belangrijkste plaats in Pisa. Alle vier de religieuze gebouwen van het plein zijn terug te vinden op de werelderfgoedlijst van de Unesco.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel en dien je vooraf bij je boeking door te geven en in het hotel te betalen:
(let op! Bij je boeking opgeven i.v.m. beschikbaarheid)
- 2-persoons balkonkamer toeslag €15,00 per kamer per nacht

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Geen (kleine huisdieren toegestaan max. 50 cm bij boeking op te geven

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Buiten € 12,00 per nacht en garage € 15,00 per nacht

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 22.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.80 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro