Veluwe
3, 4, 5 of 7 dagen
Incl. ontbijt

3 dagen modern & luxe hotel in de bossen van de Veluwe incl. ontbijt

Hotel de Werelt
Lunteren, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
112,50
totaal: 251,27 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 588 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 3, 4 of 7 dagen in een bosrijke omgeving en verblijf in een natuurrijk hotel midden op de Veluwe incl. ontbijt

Midden in de natuur overnachten? Hotel De Werelt biedt je dé uitgelezen kans. Het hotel staat op de prachtige Veluwe, grenzend aan het Luntersche Buurtbos. Met de uitgestippelde wandel-, fiets-, en MTB-routes verveel jij je zeker niet! Wanneer je klaar bent met alle avontuurlijke activiteiten in de buitenlucht kun jij jezelf helemaal laten verwennen met de faciliteiten van het hotel. Het comfort is onder andere terug te vinden in de wellness, ontspanningsruimtes en restaurants die in het hotel gevestigd zijn. Blijf je langer? Weet dan dat er ook genoeg bezienswaardigheden in de omgeving zijn, zodat jij je niet hoeft te vervelen. Bewonder de kunstwerken van Picasso en Van Gogh in het Kröller Müller Museum of bekijk panda’s en zebra’s tijdens een bezoek in het Ouwehands Dierenpark.

Veluwe
3, 4, 5 of 7 dagen
Incl. ontbijt

3 dagen modern & luxe hotel in de bossen van de Veluwe incl. ontbijt

Hotel de Werelt
Lunteren, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 6 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Oplaadpunten voor e-bikes en hybride auto’s
  • Geniet in het restaurant van lokale en dagverse producten
  • Gelegen aan de rand van de Veluwe!
  • Ontspan in de sauna of bioscoop
  • Fitness, trimbaan, klimwand en een klein binnenbad aanwezig
  • Tip: bezoek Ouwehands Dierenpark
Leuke uitstapjes rondom de Veluwe

Kunst kijken in het Kröller-Müller Museum
Een nachtje of weekendje weg in hotel De Werelt is een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan het Kröller-Müller Museum. Je vindt hier niet alleen topschilderijen van Van Gogh, Monet, Mondriaan en Picasso, maar ook veel verrassende moderne kunst. En buiten vind je één van de grootste beeldentuinen van Europa, met de mooiste moderne beeldhouwwerken. Meer dan genoeg om nog te ontdekken!

Bezoek het middelpunt van Nederland
Een must-do tijdens een midweek of weekendje weg: even naar het geografische middelpunt van Nederland. Dat vind je op de Goudsberg. Vanaf het middelpunt heb je bovendien een mooi uitzicht over de omgeving.

Terug in de tijd met de Celtic Fields
Wist je dat de omgeving van De Werelt al in de ijzertijd bewoond werd? Vlakbij het Wekeromse Zand vind je daar de sporen van. Daar staat namelijk een replica van een oude ijzertijdboerderij. Eromheen liggen prehistorische akkers die opnieuw ingezaaid zijn: de celtic fields. De informatieborden geven je een inkijkje in hoe onze voorouders hier vroeger leefden.

Hotel de Werelt
Westhofflaan 2,
Lunteren, Nederland
Kaart
Westhofflaan 2, Lunteren, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Niet alleen in de omgeving, maar ook in het hotel zelf valt genoeg te beleven. Om de connectie met de natuur ook bij het hotel levendig te houden is er buiten een belevingspad aangelegd, je kunt genieten in de groene tuin en wordt er in de keuken van het restaurant slechts met lokale, dagverse producten gekookt. Er wordt ook veel aandacht geschonken aan de zorg voor jezelf, er is namelijk een fitness, trimbaan, klimwand en een klein binnenbad aanwezig. Ontspannen kan in de sauna of tijdens een voorstelling in de kleine hoteleigen bioscoop. Het hotel is voorzien van oplaadpunten voor e-bikes en hybride auto’s. Je auto parkeer je gratis op de parkeerplaats van het hotel en fietsen kunnen in de overdekte stalling worden gestald. De hotelkamers zijn volledig gerestyled en voorzien van nieuwe matrassen. Verder zijn de kamers uitgerust met televisie, koffie- en theefaciliteiten, gratis Wi-Fi en een badkamer met toilet, douche en föhn. In het hotel zijn tevens mindervalidenkamers aanwezig; deze zijn op aanvraag te boeken.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Pluimveemuseum

Musea
Hessenweg 2A

De geschiedenis van de kip en het ei.

Escaperoom 0318

Recreatie en spellen
Eikenlaan 2B

Een spannend spel waarbij je aan de hand van opdrachten moet ontsnappen uit een ruimte.

Het Nederlands Tegelmuseum

Musea
Eikenzoom 12

Hier kunt u één van de grootste tegelverzamelingen van Nederland bewonderen.

Zwembad ‘t Willaer

Recreatie en spellen
Breelaan 6

Zwembad ‘t Willaer is een verwarmd openlucht zwembad gelegen aan de rand van Scherpenzeel. Met een peuterbad, een kinderspeeltuin, een ondiep zwembad van 20 x 45 meter met een 42 meter lange glijbaan, een wedstrijdbad met 2 duikplanken (1 en 3 meter hoog), velden voor diverse balspelen, een kiosk voor versnaperingen en diverse zonneweiden, een perfecte plek om lekker te vertoeven.

Kröller Müller Museum

Musea
Houtkampweg 6

Breng een bezoekje aan het Kröller Müller museum en bewonder de kunst van 's werelds bekendste kunstenaars. Ook beschikt dit museum over één van de grootste beeldentuinen van Europa.

De Hoge Veluwe National Park

Natuur & Parken
Houtkampweg 13

Natuur, landschap, cultuur, kunst en historie. De Hoge Veluwe biedt het je allemaal in dit prachtige park.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.58 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro