Campingvakanties
dagen

6-persoons Villatent op vakantiepark in het Drentse Meppen

Vakantieoord de Bronzen Emmer
Meppen, Drenthe, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 4, 5, 8, 11 of 15 dagen in een 6-persoons Villatent op een heerlijk vakantiepark in het groen van het prachtige Drenthe

Zo mooi kan Nederland zijn! Boek een verblijf op vakantiepark De Bronzen Emmer en geniet van een vakantie in het groene Drenthe in een omgeving vol natuur, rust en landelijke gezelligheid. Drenthe staat hierom bekend en in het dorpje Meppen is dat niet anders. Wandelen, fietsen en paardrijden, je doet het allemaal in een ongedwongen ambiance waar de frisse lucht en positieve prikkels gratis zijn. De prachtige natuurgebieden verdringen elkaar nog net niet, er zijn interessante steden en dorpen in de buurt zoals Coevorden, Emmen en Assen en de Duitse grens (misschien even goedkoop een voorraad boodschappen scoren?) is dichtbij. Let trouwens op dat je het verderop gelegen Duitse Meppen niet verwart met de plek waar je de Bronzen Emmer 's avonds weer terugvindt. Ook op het park zelf is genoeg te doen: er zijn veel dieren zoals alpaca's, een eigen manege, een zwembad en een restaurant alsmede broodjeskiosk. Vraag bij de receptie naar mooie routes om de mysterieuze hunebedden te bezichtigen en allerlei pittoreske dorpjes tegen te komen, zoals museumdorp Orvelte. Duik in de geschiedenis bij het indrukwekkende Kamp Westerbork - niet leuk, wel heel leerzaam. Toch liever meer dieren zien? Bezoek het verrassende Zoo Bizar of het onlangs vernieuwde Wildlands in Emmen. Ontsnap uit de dagelijkse drukte en gun jezelf en je familie een heerlijke tijd in mooi en afwisselend Drenthe!

Campingvakanties
dagen

6-persoons Villatent op vakantiepark in het Drentse Meppen

Vakantieoord de Bronzen Emmer
Meppen, Drenthe, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een 6-persoons Villatent met eigen sanitair en 2 slaapkamers
  • Inclusief eindschoomaak
  • Gratis gebruik van het overdekt zwembad en peuterbad
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parken
  • Vakantiepark met eigen manege
  • Tip: breng een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo in Emmen
Vakantieoord de Bronzen Emmer
Mepperstraat 41,
Meppen, Nederland
Kaart
Mepperstraat 41, Meppen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Midden in de Drenste natuurgebieden ligt vakantieoord de Bronzen Emmer. De camping ligt in een rustige, groene omgeving waar je de Drentse gemoedelijkheid overduidelijk proeft. Het vakantiepark is veelzijdig en heeft een overdekt zwembad en een eigen manege. Je verblijft in een volledig uitgeruste Villatent. In de tent vind je o.a. een douche, toilet, volledig uitgeruste keuken met kooktoestel, koelkast, nespresso machine en waterkoker. Tevens is er één tweepersoons bed en zijn er twee stapelbedden. Ook beschikt te Villatent over een heerlijke zithoek, hangmat en gas barbecue.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 40,00 per huisdier, per verblijf
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Binnenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Snackbar
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Monumentendorp Orvelte

Musea, Steden
Dorpsstraat 7

Orvelte is één van de mooiste dorpen in Drenthe. De monumentale boerderijen, de woningen, statige bomen en mooie tuinen en straten geven het dorp een unieke sfeer.

Plopsa Indoor Coevorden

Attractieparken
Reindersdijk 57

Ontmoet Wickie de Vicking, Maya de Bij, Bumba en natuurlijk Kabouter Plop! Ga in zinderende attracties en bekijk mooie shows!

Hunebed D43 (langgraf)

Bezienswaardigheden
Noordeind

Dit is een langgraf, bestaande uit twee portaalhunebedden met één dekheuvel.

Wildlands Dierenpark

Dierentuinen en aquaria
Raadhuisplein 99

Dierenpret voor jong en oud! Neem een kijkje bij de olifanten of bij de apen. Ook kun je bibberen tussen de ijsberen en pinguïns.

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Dierentuinen en aquaria
Raadhuisplein 99

Dit park is voor zowel jong en oud geschikt! Bewonder alle dieren in hun pracht en praal. Wildlands Adventure Zoo Emmen heette voorheen Dierenpark Emmen.

Emmen

Steden
Emmen

Het gezellige Emmen heeft veel te bieden. Van een rijke geschiedenis tot een groots overdekt winkelgebied. In de zomer vind je er leuke terrasjes en gezellige marktjes.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 40,00 per huisdier, per verblijf

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.35 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro