Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

TIJDELIJK IN PRIJS VERLAAGD! ⚡️ Stedentrip naar 4*-hotel in de historische binnenstad van Lissabon

As Janelas Verdes, a Lisbon Heritage Collection
Lissabon, Estremadura, Portugal bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
399,-
totaal: 838,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 12 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 3, 4 of 5 dagen in een historisch 4*-hotel in hartje Lissabon incl. ontbijt en retourvlucht

Aan de ligging over zeven heuvels en het uitzicht op de Taag heeft Lissabon de bijnaam ‘witte stad’ te danken. Er is zoveel te ontdekken dat één bezoek niet voldoende is. Wil je de sfeer van de oude stad proeven? In Alfama wandel je door de smalle fotogenieke straatjes. Je vindt hier verschillende plekken waar je van de melancholieke fadomuziek kan genieten. Ook zijn hier talloze plekken om wat te eten of te drinken. In dezelfde wijk ligt het Castelo de São Jorge. Vanaf dit kasteel op een berg heb je een prachtig uitzicht over de stad en de rivier de Taag. Een ander indrukwekkend bouwwerk is de Jerónimos Monastery. Dit klooster heeft prachtige Moorse en Oosterse versieringen. Even op adem komen tussen het groen doe je in het Parque Eduardo VII. In dit stadspark bevindt zich een botanische tuin. Nieuwsgierig geworden naar Lissabon? Hotel As Janelas Verdes is een uitstekende uitvalsbasis om de stad te ontdekken.

Let op! Deze deal is tijdelijk in prijs verlaagd t/m 15 april!

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

TIJDELIJK IN PRIJS VERLAAGD! ⚡️ Stedentrip naar 4*-hotel in de historische binnenstad van Lissabon

As Janelas Verdes, a Lisbon Heritage Collection
Lissabon, Estremadura, Portugal bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Lissabon vanaf luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief gratis entree tot 3 musea: Museu Nacional de Arte Antiga, Museu Nacional de Arte Contemporânea en Fundação Ricardo Espirito Santo e Silva
  • Inclusief een tramkaartje voor Elevador da Bica
  • Inclusief een treinkaartje naar Cascais
  • In de historische binnenstad van Lissabon
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak een zeiltocht tijdens zonsondergang over de Taag
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Breng een bezoek aan:

Torre de Belém
Deze historische toren is een van de meest iconische bezienswaardigheden van Lissabon. Het werd oorspronkelijk gebouwd als een verdedigingstoren aan de monding van de rivier de Taag en staat nu op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Tram 28
Maak een ritje met Tram 28, een populaire manier om Lissabon te verkennen. Deze oude tram kronkelt door smalle straatjes en steile heuvels en biedt een pittoresk uitzicht op de stad. Tram 28 volgt een schilderachtige route die begint in de wijk Graça en eindigt in het district Campo de Ourique. Onderweg doorkruist de tram diverse iconische wijken van Lissabon, waaronder Alfama, Mouraria, Baixa en Estrela.

Miradouros
Lissabon staat bekend om zijn prachtige uitkijkpunten of 'miradouros'. Miradouro da Senhora do Monte, Miradouro das Portas do Sol en Miradouro da Graça zijn enkele van de beste plekken om te genieten van panoramische uitzichten over de stad.

Praça do Comércio
Dit indrukwekkende plein, ook bekend als Terreiro do Paço, ligt aan de oevers van de rivier en was vroeger het centrum van het koninklijk paleis. Het is een geweldige plek om te wandelen, te genieten van de architectuur en te ontspannen aan het water.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
As Janelas Verdes, a Lisbon Heritage Collection
R. das Janelas Verdes 47,
Lissabon, Portugal
Kaart
R. das Janelas Verdes 47, Lissabon, Portugal
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

As Janelas Verdes, a Lisbon Heritage Collection is te vinden aan de oevers van de rivier de Taag in de historische binnenstad van Lissabon. Het hotel zelf ademt ook een historische sfeer. Binnen kijk je je ogen uit bij het zien van de typische Portugese en antieke inrichting. Ga ook zeker naar de bovenste verdieping waar je een prachtige tuin vindt. Ook is er een terras en bibliotheek in het hotel. Alle kamers zijn voorzien van gratis Wi-Fi en airconditioning. De moderne badkamers zijn uitgerust met een badjas, slippers en een föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Ca. €15 euro per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Cemitério dos Prazeres

Bezienswaardigheden
Praça São João Bosco,

Cemitério dos Prazeres is de grootste begraafplaats van Lissabon. Vlakbij de wijk Campo de Ourique is deze begraafplaats met vele bekende Portugese mensen te vinden.

Rua Augusta

Wijken
Rua Augusta

Rua Augusta is een zeer levendige voetgangersstraat. Het kenmerkt zich met een groot Arco Triunfal ofwel Rua Augusta Arch. Dit is een historisch gebouw met triomfboog.

Praça do Comércio

Bezienswaardigheden, Wijken, Eten en drinken
Avenida Infante Dom Henrique,

Dit enorme plein is de plek voor een drankje. Het plein grenst zowaar aan het water en ook het bekendste café van de stad vind je hier! Namelijk Cafe Martinho da Arcada.

Castelo de São Jorge

Bezienswaardigheden
Rua De Santa Cruz Do Castelo, Lissabon

Deze prachtige burcht is zeker de moeite waard om een bezoekje aan te brengen. Vooral het uitzicht is formidabel!

Lissabon

Steden
Lissabon

Lissabon is geweldig! De historische trams zijn inmiddels een bekend stadsbeeld. Er is enorm veel leuks te doen in de stad. Eén van de hoogtepunten is de oude wijk Belem met de beroemde Torre De Belém en het klooster Mosteiro dos Jerónimos. Tip: hier eet je de beste Pasteis de Belém!

Mosteiro dos Jerónimos

Bezienswaardigheden
Praça Do Império

Dit klooster in de wijk Belém is een prominent gebouw in de stad. In het klooster liggen de graven van o.a. ontdekkingsreiziger Vasco de Gama, en dichters Fernando Pessoa en Luís de Cames.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Ca. €15 euro per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro