Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Vakantie in het centrum van Paralia Katerini op het Griekse vasteland incl. vlucht en ontbijt of halfpension

Hotel Regina Mare
Paralia, Katerini, Griekenland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
379,-
totaal: 805,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf 6, 8, 11 of 15 dagen in de unieke regio van Olympus Riviera in Paralia Katerini incl. vlucht en ontbijt of halfpension

Vakantie op steenworp afstand van het strand: in het Griekse Paralia kan het! Wil je genieten van zon, zee en strand? Overnacht in het Hotel Regina Mare en elke ochtend sta je in slechts 1 minuut met je voeten in het zachte zand. Het drie-sterren hotel heeft comfortabele kamers en als je goed luistert, val je in slaap bij het zachte ruizen van de zee. Naast het strand vlakbij je hotel zijn ook Olympic Beach en Korinos Beach echte aanraders. Wil je wat van de omgeving zien? Beklim de Mount Olympus en breng een bezoek aan de Enipea watervallen. In deze omgeving kan je prachtig wandelen. Maak er een dagtocht van en bezoek ook de grotten die in de buurt van de watervallen liggen. Aan het eind van de dag geniet je van een lekkere maaltijd op één van de vele terrasjes in Paralia. Er is voldoende variatie. Naast visgerechten en authentieke Griekse maaltijden valt er nog veel meer lekkers te proeven. Paralia heeft alles wat je zoekt in een ontspannen vakantie. Boek vandaag nog je verblijf!

Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Vakantie in het centrum van Paralia Katerini op het Griekse vasteland incl. vlucht en ontbijt of halfpension

Hotel Regina Mare
Paralia, Katerini, Griekenland bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Thessaloniki vanaf luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ook te boeken o.b.v. halfpension: inclusief dagelijks diner(buffet)
  • Op steenworp afstand van het strand
  • Het hotel ligt recht tegenover de tempel van Agia Fotini
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bewonder de Enipeas-vallei!
Tips in de omgeving

Dion Archeologisch Park
Dit archeologisch park is gunstig gelegen aan de voet van de erg Olympus en nabij de stranden van Paralia en Olympiaki Akti. Naast de archeologische opgravingen vind je er ook prachtige planten en dieren. Dit heeft te maken dat het op zeer vruchtbare en waterrijke grond is gelegen. Afwisselend loop je tussen Griekse en Romeinse opgravingen en de prachtige natuur. Aan de overkant ligt het wat nieuwere Romeinse gedeelte van Dion. Hier vind je onder andere de overblijfselen van prachtige mozaïekvloeren. Op ongeveer 500 meter hiervandaan is de gallery. Hier worden in een 3 verdiepingen hoog museum archeologische vondsten tentoon. Bij binnenkomst zal je eerst een korte film te zien krijgen met een kleine toelichting.

De berg Olympus
De Olympus berg is de hoogste berg van Griekenland met een hoogte van 2917 meter. Nationaal Park Olympus heeft een oppervlakte van 24.000 hectare en is het eerst opgerichte nationale park van Griekenland. De Olympusberg is een populair en groen wandelgebied en klimgebied. Totaal zijn er op de Olympusberg wel 52 bergpieken te beklimmen! Wist je dat deze berg ook wel het 'Huis van de goden' wordt genoemd? Dit is omdat in de Griekse mythologogie staat dat de Olympus berg werd bewoond door twaalf Olympische goden.

Meteora De kloosters van Meteora bij Kalambaka zijn één van de belangrijkste bezienswaardigheden van Griekenland. Je vind hier in totaal zes 'zwevende' kloosters: Grote Meteoor, Varlaam, Agia Nikolaou Anapafsas, Megalo Meteora (Metamorfosis), Roussanou, Agia Triada (Holy Trinity) en Agia Stefanou. Voorheen waren het 24 kloosters, maar tegenwoordig zijn er nog maar zes bewoond door monniken. Twee kloosters hanteren nog steeds het monastieke regime en de andere vier zijn musea en toeristische bezienswaardigheden geworden. Leuk weetje: je kunt de steile rotspartijen ook terug zien in de James Bond film For your Eyes only.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel Regina Mare
Agias Paraskevis 1,
Paralia, Griekenland
Kaart
Agias Paraskevis 1, Paralia, Griekenland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 3*-Hotel Regina Mare is gelegen in de omgeving van een strand in Katerini. Er is een restaurant waar je kunt genieten van Griekse en mediterrane gerechten, evenals een goede selectie wijnen. Voor een lekker drankje of cocktail kun je terecht in de hotelbar. De kamers beschikken over airco, minibar, tv, badkamer met toiletartikelen en föhn en een eigen balkon. Vanuit het hotel kun je makkelijk de winkels, cafés, restaurants en bars bereiken.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja (in de omgeving)
Parkeerkosten
tegen betaling
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja (in de omgeving)

Parkeerkosten

tegen betaling

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro