Campingvakanties
dagen

Sfeervolle safaritent op een familiecamping in de Ardennen

Camping de la Gileppe
Jalhay, Luik, België bekijk op kaart
Verblijf 4, 5, 8, 11 of 15 dagen in een safaritent op een familiecamping in de Ardennen nabij het stuwmeer van de Gileppe

Ervaar het actieve vakantiegevoel in een geweldige omgeving! Denk hierbij aan een ruige kloventocht, wildwatervaren, klimmen, mountainbiken en nog veel meer. De meeste van deze activiteiten vinden plaats in de directe omgeving van de camping. Ook zijn er veel interessante uitstapjes te maken. Zo ligt Spa, met het Circuit Spa – Francochamps, waar de jaarlijkse Formule 1 Gran Prix wordt gereden, op 20 minuten rijden. In de stad Verviers vind je de chocolaterie Darcis. Dit is niet alleen een winkel, maar ook een museum. Erg leerzaam! Verder is een bezoekje aan de Grotten van Remouchamps, Remember Museum en Luik zeker de moeite waard.

Campingvakanties
dagen

Sfeervolle safaritent op een familiecamping in de Ardennen

Camping de la Gileppe
Jalhay, Luik, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een sfeervolle safaritent
  • Inclusief eindschoonmaak
  • In een natuurrijke omgeving
  • Uitstekende uitvalsbasis voor wandeltochten en fietsroutes
  • Gratis parkeergelegenheid en gebruik van Wi-Fi op de camping
  • Tip: leer alles over chocolade in de chocolaterie Darcis in Verviers
Camping de la Gileppe
Rte de la Gileppe 59,
Jalhay, België
Kaart
Rte de la Gileppe 59, Jalhay, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Camping de la Gileppe ligt midden in het natuurgebied De Hoge Venen, op steenworp afstand van het stuwmeer van de Gileppe. De camping is de ideale uitvalsbasis voor een prachtige wandeltocht, mountainbike-route, weekendje uit met vrienden of gewoon om even lekker te chillen. De camping heeft een gezellig Belgisch café-restaurant. Het is mogelijk om hier je actieve vakantiedag te beginnen met een lekker ontbijt, maar ook voor een lunch en diner ben je hier aan het goede adres. Uiteraard kun je genieten van een Belgisch biertje, want er is een uitgebreide bierkaart, maar een kopje koffie bestellen kan natuurlijk ook. Verder beschikt de camping over een eigen stuk bos met 3 vijvers. De sfeervol ingerichte safaritenten hebben een heerlijk ruim terras met luifel, een compleet ingerichte keuken met een gastoestel die naar buiten verplaatst kan worden, koelkast, koffiezetapparaat en een fluitketel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
ter plekke betalen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 5,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Restaurant
  • Terras
  • Snackbar
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Spa en Francorchamps

Outdooractiviteiten, Spa en Wellness
Spa

Spa staat bekend om de oude kuuroorden en het natuurlijke bronwater. De oude kuuroorden zijn nog steeds te bekijken. Tevens ligt bij Spa het circuit de Spa Francorchamps.

Amerikaans kerkhof Henri-Chapelle

Cultuur
Rue Du Mémorial Américain 159

De Amerikaanse militaire begraafplaats Henri-Chapelle herbergen de stoffelijke overschotten van 7.992 Amerikaanse soldaten.

De mosterdmolen

Cultuur, Bezienswaardigheden
Am Wiesenthal 6

De Mosterdmolen van Monschau werd vroeger in beweging gebracht door een waterrad, maar nu gebeurd dit elektrisch. De mosterd wordt bij deze molen nog traditioneel gemaakt.

Monschau

Steden
Auf Dem Schloss 2

'De parel van de Eifel', zo wordt Monschau ook wel genoemd. Het is een prachtige stad met een historierijk verleden. Bezoek bijvoorbeeld de mosterdmolen of maak een prachtige wandeling.

Labyrint Drielandenpunt

Cultuur, Bezienswaardigheden
Viergrenzenweg 97

Het Drielandenpunt ligt op de grens van Nederland, België en Duitsland. Tevens is het het hoogste punt van Nederland, namelijk 323 meter boven NAP.

Drielandenpunt

Bezienswaardigheden
Viergrenzenweg 97

Het Drielandenpunt bij Vaals is een drielandenpunt waar de grenzen tussen Nederland, België, Duitsland samenkomen. Het punt is gelegen nabij de top van de Vaalserberg.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Waarbogsom: € 50,00 per accommodatie per verblijf (borg)
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. Deze kosten dienen bij aankomst te worden voldaan:

  • Bedlinnen € 8,00 per persoon
  • Kinderstoel + campingbedje € 2,00 p.n.
  • Bijzettentje (zelf meenemen - max 5m²) € 5,00 p.n.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 5,00 per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

ter plekke betalen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 18.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro