Autovakanties
dagen

Ontdek de charme van de Italiaanse regio Lucca incl. ontbijt

Hotel Maita
Camaiore LU, Lucca, Italië bekijk op kaart
Verblijf 4, 6 of 8 dagen in een hotel direct zee in het charmante Italiaanse regio Lucca incl. ontbijt

Toscane ligt voor een groot deel aan de Tyrreense zee en die combinatie ervaar je in Hotel Maita in Lido di Camaiore, in het noordwesten van de regio. Het geheel is smaakvol ingericht met elegante, klassieke meubels. Vanzelfsprekend lokt het strand om dagenlang te relaxen, alsmede de schitterende natuur waar deze plek bekend om staat. Hier is wandelen en fietsen een feest, maar vergeet niet dat de stedenpracht binnen handbereik ligt. Als eerste denk je aan Pisa, waar je behalve de scheve toren nog veel meer ziet. Het gebied rondom deze blikvanger heet niet voor niets Piazza dei Miracoli: plein der wonderen. Vergaap je aan de schitterende architectuur van de Battistero en de Duomo. Wandel verder de stad in om te winkelen. Noordwaarts, in de bergen, neem je een rondleiding door de marmergroeven van Carrara, al het marmer dat je ooit in Italië zag komt hiervandaan. Maak een onvergetelijke dagtrip richting La Spezia, één van de wereldberoemde stadjes van Cinque Terre. Bezoek de verrassende vissersstad Livorno en badplaats Viareggio om dagverse vis en zeevruchten te proeven, met een glas lokale witte wijn. Renaissancestad Florence ligt op anderhalf uur rijden, de trein is eveneens een optie. Lido di Camaiore is een perfecte plek om Toscane tot je te nemen!

Autovakanties
dagen

Ontdek de charme van de Italiaanse regio Lucca incl. ontbijt

Hotel Maita
Camaiore LU, Lucca, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks ontbijt
  • Slechts één minuut van het strand verwijderd
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de openbare ruimtes
  • Tip: bewonder het uitzicht vanaf de Torre Guinigi en de Torre delle Ore torens
Tips in de omgeving

Stadsmuren van Lucca
De stadsmuren van Lucca zijn net als die van Pisa goed bewaard gebleven, waardoor je er prachtige wandelingen en fietstochten over kunt maken. Kenmerkend voor de stadsmuren zijn de brede bomenlanen en de prachtige uitzichten over de stad. De open ruimtes voor de muren zullen je vast wel opgevallen zijn. Deze zijn er niet zonder reden, zo kon de vijand zich in ieder geval niet in de bosjes verschuilen bij een aanval. In de negentiende eeuw zijn de muren pas omgebouwd tot een park.

Duomo van Lucca
Aan de Piazza San Martino vind je de kathedraal van Lucca. Op de hoofdportalen vind je beelden terug van Nicola Pisano en Da Como. De voorgevel van de kathedraal is versierd met Romaanse beelden en bogen. Bekende bezienswaardigheden in de dom zijn: Ghirlandaio’s Maria met heiligen, de marmeren Tempietto van Civitali en de graftombe van de jonge bruid van Paolo Guinigi.

Piazza dell’Anfiteatro
Het Piazza dell’Anfiteatro is het bekende ronde plein in het historische centrum van de stad. Het plein is toegankelijk via één van de vier toegangspoorten. Het is leuk om te zien dat de gele gebouwen rondom het plein allemaal in hoogte verschillen. Op het plein vind je barretjes, koffiezaken en restaurants. Het is er altijd gezellig.

Hotel Maita
Via Roma Capitale, 217,
Camaiore LU, Italië
Kaart
Via Roma Capitale, 217, Camaiore LU, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Maita ligt op een relatief rustige locatie in Lido di Camaiore. De kamers zijn voorzien van airconditioning, tv, wifi en een badkamer met douche, föhn, bidet en toilet. Het hotel bevind zich op slechts 200 meter van het strand.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag, € 20,00 per verblijf
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Hoogtepunten

Viareggio

Steden
Viareggio

De jongste badplaats aan de Toscaanse Kust is het met pastelkleurige huizen en palmbomen versierde Viareggio. De stad kent een langgerekt zandstrand dat langzaam de Middellandse Zee inloopt.

Lucca

Steden
Lucca

Prachtig stadje met imposante stadsmuren en een uniek marktplein.

Piazza dei Miracoli

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

Het Piazza dei Miracoli is de belangrijkste plaats in Pisa. Alle vier de religieuze gebouwen van het plein zijn terug te vinden op de werelderfgoedlijst van de Unesco.

Duomo Santa Maria Assunta

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

De dom van Pisa bevindt zich op het Piazza dei Miracoli in de Italiaanse stad Pisa. De middeleeuwse kathedraal, gewijd aan Maria, vormt het hart van dit Veld van Wonderen.

Toren van Pisa

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

De Toren van Pisa is de vrijstaande klokkentoren bij de kathedraal van Pisa (Duomo di Pisa). De toren is een van de onderdelen van de Piazza dei Miracoli, is 55,85 meter hoog en heeft 297 treden.

Pisa

Steden, Bezienswaardigheden, Cultuur
Largo Parlascio 3

De zeer bezienswaardige Italiaanse stad Pisa ligt in de regio Toscane. Wereld beroemde gebouwen zoals de scheve toren en de kathedraal trekken jaarlijks miljoenen toeristen naar Pisa.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag, € 20,00 per verblijf

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 13:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.30 - 20.00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro