Autovakanties
4, 5, 6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Verblijf in een 4*-hotel in Umbrië incl. ontbijt

Hotel Relais Ca'De Principi
Piegaro, Umbrië, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
159,-
totaal: 352,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 138 aankomstdagen beschikbaar!
Genieten van een 4-, 6-, 8-, 11- of 15-daagse vakantie in een 4*-hotel in Piegaro in Umbrië incl. ontbijt

Ontdek het Groene Hart van Italië vanuit Hotel Relais Ca'De Principi Umbrië. In het minder toeristische zusje van Toscane ligt Piegaro, met bezienswaardigheden als het Musea del Vetro (glasmuseum) en het indrukwekkende paleontologische museum. Geniet er van een lunch op een terras en voel je de koning te rijk! De rustgevende ambiance wordt versterkt door de aanwezigheid van een terras en een zwembad. Vanaf deze idyllische plek duik je de knalgroene omgeving in voor een fiets- of wandeltochtje. Natuurlijk is Perugia, gelegen op een heuvel en bereikbaar met een roltrap, een echte aanrader. Kunstgalerieën, pleinen en basilieken brengen de ene na de andere wauw-ervaring teweeg. Perugia staat bovendien bekend als stad van de chocolade en in juli is het hier tien dagen lang feest tijdens Umbria Jazz, waar de groten der aarde optreden en ook stijlen als blues, rock en pop aan bod komen. Een kleinere maar minstens zo imposante stad die garant staat voor urenlang rondslenteren is Orvieto, waar zowel de Etruskische als de Moorse invloeden goed te zien zijn in de architectuur. Proef hier de witte wijn Orvieto Classico. Noordwaarts vind je het prachtige Lago Trasimeno. Ontdek dit schitterende deel van Italië!

Autovakanties
4, 5, 6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Verblijf in een 4*-hotel in Umbrië incl. ontbijt

Hotel Relais Ca'De Principi
Piegaro, Umbrië, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Historische residentie in het hart van Umbrië
  • Een perfecte combinatie van rust en vakantie
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren o.b.v. Beschikbaarheid
  • Tip: ontdek de verborgen ondergrondse wereld van Narni
Meer over Umbrië

Umbrië wordt ook wel het 'groene hart van Italië' genoemd. Uitgestrekte heuvels, wijn- en olijfgaarden, akkers vol tarwe en suikerbieten, eindeloze zonnebloemvelden en zwarte truffels. Umbrië doet niet onder voor zijn bekendere buurman Toscane. Bekijk hier alle bezienswaardigheden en tips voor je Umbrië vakantie.

Perugia
Perugia is de hoofdstad van Umbrië. Dit is een sfeervolle stad en bestaat uit prachtige historische gebouwen, smalle steegjes, steile trappen, barretjes, winkeltjes en gezellige terrasjes. De stad is de thuisbasis van de Universiteit van Perugia. De duizenden studenten die jaarlijks neerstrijken in de stad, geven Perugia een bruisend en levendig karakter.

Marmore-waterval
De waterval is een van de grootste toeristisch trekpleisters in midden-Italië en erg leuk voor zowel jong als oud: je mag het eigenlijk niet missen! Marmore heeft op dit moment nog de langste kunstmatige waterval ter wereld en een van de hoogste in Europa. De gehele val wordt verdeeld in drie niveaus en wandelaars kunnen via diverse plateaus in drie etappes de klim maken naar het hoogste punt.

Assisi
Assisi is één van de bekendste stadjes van Umbrië. Het is de stad van de 13e-eeuwse heiligen Franciscus en Clara van Assisi. Het is een bekende bedevaartsplaats en veel bezoekers komen dan ook voor de schitterende San Francesco basiliek. Maar er is meer te zien en te doen in pelgrimsoord Assisi. Bezoek bijvoorbeeld ook Piazza del Comune, het middelpunt van Assisi, De San Rufino kathedraal en de basiliek di Santa Chiara welke is gewijd aan de heilige Clara van Assisi.

Hotel Relais Ca'De Principi
Hotel Relais Ca'De Principi 1,
Piegaro, Italië
Kaart
Hotel Relais Ca'De Principi 1, Piegaro, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Relais Ca' De Principi is gelegen in het dorp Piegaro en was ooit een adellijk verblijf. Vanaf Relais Ca' De Principi kijk je uit op de omliggende bossen en de middeleeuwse architectuur van het dorp. In het restaurant worden s 'avonds zelfgemaakte Italiaanse pasta's geserveerd met een uitgebreid aanbod aan lokale wijnen. Relais Ca' De Principi is voorzien van zwembad, daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi in openbare ruimtes. Je kamer in Hotel Relais Ca'De Principi heeft een satelliet-tv, heerlijke bedden en een eigen badkamer.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Buitenzwembad
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

The Chocolate House

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Musea
Via San Sisto 207/c

Perugia staat bekend om de bekende Baci chocolade. Aan de rand van de stad is de fabriek te vinden waar je een rondleiding door het museum kunt volgen en aansluitend vele soorten chocolade kunt proeven. Ook is er een winkel waar je de overheerlijke chocolade kunt kopen om mee naar huis te nemen.

Perugia

Steden
Perugia

Perugia wordt ook wel het hart van Umbrië genoemd. Er zijn vele bezienswaardigheden en voor chocoladeliefhebbers is het een waar walhalla.

Assisi

Steden
Assisi

Assisi, de stad waar de heilige Franciscus van Assisi vandaan komt. Verder zijn er diverse bezienswaardigheden waaronder de 'Basilica di San Francesco'.

Santuario della Madonna del Belvedere

Bezienswaardigheden
Sp33

In dit voormalige en unieke Heiligdom vind je een reeks aan trappen die je leiden naar verschillende grotten met eeuwenoude muurschilderingen.

Chianti

Kastelen
Chianti

Deze streek staat bekend om de heerlijke wijnen en mooie kastelen.

Siena

Steden
Siena

Siena is misschien wel de meest fotogenieke stad van Toscane, met het schelpvormige Piazza del Campo en de prachtige Duomo

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Zwembad is geopend van circa 16-05-2024 tot 30-09-2024, het is weersafhankelijk wanneer deze open gaat.

Kinderen van 0-3 kunnen bij de ouders in bed. Een kinderbedje kan ter plaatse gehuurd worden (€12,- per nacht)

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:30 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00-10.00 / 14.00 - 23.30 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro