Autovakanties
dagen

Ontdek de prachtige natuur in het schilderachtige Toscane

Hotel Agriturismo Residence Isola Verde
Cerreto Guidi FI, Florence, Italië bekijk op kaart
Geniet van een 6- of 8-daagse vakantie in het lieflijke dorpje Cerreto Guidi in Toscane

In de typische Toscaanse glooiende heuvels ligt het lieflijke dorpje Cerreto Guidi, nabij Empoli. Je vindt hier naast een villa van de beroemde De'Medici-familie Hotel Agriturismo Residence Isola Verde, een schitterend landhuis met groot zwembad en terras dat omringd wordt door cipressen en wijngaarden. Zowel bij deze agriturismo als in het dorp proef je dagverse en lokale heerlijkheden. Vlakbij ligt Empoli, dat zich net als veel andere Toscaanse steden kenmerkt door eeuwenoude kerkjes, smaakvol opgezette pleinen, Etruskische architectuur en gezellige winkelstraatjes. Naar goeie restaurants hoef je nooit lang te zoeken: eten en drinken (bereiden) zit de Italianen in het bloed. Natuurlijk is dat in Pisa, op een half uurtje rijden, ook het geval. Hier beleef en zie je veel meer dan alleen de beroemde toren. Flaneer, shop, geniet! De auto of de trein de andere kant op brengt je naar Firenze oftewel Florence (de bordjes FI-PI-LI staan voor Firenze-Pisa-Livorno). Dit is de stad van de Renaissance en die zie je overal terugkomen. Bijvoorbeeld op de Ponte Vecchio, de beroemde brug waar je de rivier de Arno oversteekt en je de hippe wijk Oltrarno betreedt. Bezoek hier de Bobli-tuinen, een aanrader! Maar vergeet niet dat je in de directe omgeving van het hotel ook dagenlang kunt rondslenteren en je verwonderen over deze idyllische, knalgroene regio.

Autovakanties
dagen

Ontdek de prachtige natuur in het schilderachtige Toscane

Hotel Agriturismo Residence Isola Verde
Cerreto Guidi FI, Florence, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Hotel heeft een centrale ligging
  • Bezienswaardigheden als Villa Medicea di Cerreto Guidi op loopafstand
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de openbare ruimtes
  • Tip: bezoek de oude binnenstad van Cerreto Guidi
Tips in de omgeving

Cerreto Guidi
Cerreto Guidi is een klein en charmant renaissancedorp. Het hart van de stad bestaat uit het kleine historische centrum. Vanaf de oude Medici Villa uit de 16e eeuw heb je een adembenemend uitzicht. Op slechts 5 km opstand kun je de Vinci bezoeken. Dit is een middeleeuws fort uit de 11e eeuw en de stad waar Leonardo is geboren.

Florence
Wanneer je door het historische centrum dwaalt voel je overal de rijke geschiedenis van Florence. Ben je benieuwd wat deze stad nog meer te bieden heeft? Hier wat leuke tips!

  • De kathedraal van Florence: Dit is de blikvanger van de stad. Je kan eeuwig naar het bouwwerk blijven staren. De kleuren, details en de grootte van de kathedraal blijven je verbazen.
  • Ponte Vecchio: Dit is de oudste brug van de stad en de naam betekend letterlijk 'de oude brug'. Op de brug vind je allerlei winkeltjes.
  • Palazzo Vecchio: Het Palazzo Vecchio is het stadhuis van Florence. Het ademt hier geschiedenis en binnen zijn meesterwerken van bekende artiesten uit de Renaissance te bewonderen.
Hotel Agriturismo Residence Isola Verde
Via Callaiola, 1,
Cerreto Guidi FI, Italië
Kaart
Via Callaiola, 1, Cerreto Guidi FI, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Vanuit Hotel Agriturismo Residence Isola Verde heb je prachtig uitzicht over de groenen omgeving van het hotel. Het hotel wordt omgeven door een weelderige mediterrane tuin. Het hotel heeft een eigen zwembad waart je heerlijk kunt afkoelen. Het is een klein stukje rijden van het strand Ook Florence is vlak bij. Het hotel heeft een panoramisch terras met lounge. Er zijn Toscaanse gerechten verkrijgbaar. De kamers zijn eenvoudig maar praktisch ingericht.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Faciliteiten

Restaurant
Ja
Buitenzwembad
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Vespa en Piaggio museum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Viale Rinaldo Piaggio

Het bedrijf Piaggio werd in 1884 opgericht door Rinaldo Piaggio en produceerde aanvankelijk onderdelen voor de scheepvaart en later voor de trein- en vliegtuigindustrie.

Boboli tuinen

Bezienswaardigheden, Cultuur, Natuur & Parken
Piazza Pitti 1, Firenze

De Boboli tuinen is de meest uitgewerkte, historische en theatrale tuinen van heel Toscane. De tuinen zijn aangelegd in de 16e eeuw en zijn heerlijk om door heen te wandelen!

Ponte Vecchio

Bezienswaardigheden, Cultuur, Shoppen
Ponte Vecchio, Firenze

De historische brug in Florence moet u bezoeken. Er zijn vele juweliers te vinden op de brug. De Ponte Vecchio is de enige brug in Florence die tijdens de Tweede wereldoorlog niet vernietigd werd.

Uffizi

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazzale Degli Uffizi 6, Firenze

Het paleis Uffizi in Florence is de plek waar één van de oudste en belangrijkste kunstmusea van de wereld is gevestigd. Kom en bewonder werk van Michelangelo of het werk van Botticelli

Piazza della Signoria

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Della Signoria, Firenze

Piazza della Signoria is één van de belangrijkste pleinen in Florence. Hier komen o.a. Palazzo Vecchio en Uffizi samen. Je voelt de geschiedenis op het plein, wat bewaakt wordt door de stenen leeuwen.

Palazzo Vecchio

Bezienswaardigheden
Piazza Della Signoria

Palazzo Vecchio is een oud paleis, dat tegenwoordig dienst doet als stadhuis en museum.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

10.30 - 22.00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro