Autovakanties
dagen

Halfpension in Bad Bergzabern in Rheinland Pfalz

Hotel Luise & Luisenpark
Bad Bergzabern, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
Geniet van een 4-, 5- of 6-daagse vakantie in Bad Bergzabern in Rheinland Pfalz o.b.v. halfpension

Hotel Luise & Luisenpark is de ideale locatie om de prachtige deelstaat Rijnland-Palts nader te leren kennen. Ontelbare vakantiegangers, onderweg naar Zuid-Europa, vragen het zich elk jaar weer af: waarom blijven we eigenlijk niet hier plakken om de omgeving te verkennen? Terecht, want temidden van al dit natuurschoon is veel te zien en beleven - en dat zo lekker dichtbij Nederland. Het plaatsje Bad Bergzabern herken je aan het kasteel met de twee torens die wel iets weg hebben van antieke legerhelmen. Toeval of niet: in het Westwallmuseum, een oude bunker van de Siegfriedlinie, leer je meer over de Eerste Wereldoorlog. Het contrast met hoe vreedzaam en gemoedelijk deze streek anno nu is, kon niet groter. Proef in het historische centrum van het lieflijke stadje de lokale, frisse witte wijn waar dit deel van Europa om bekend staat. In de wijde omtrek kom je talloze wijnvelden tegen, fietsen of wandelen in deze glooiende heuvels is een feest voor de zintuigen. Net als een vaartochtje over de Rijn of een tripje naar een nabijgelegen stad. Deze herbergen stuk voor stuk schatten aan historie. Plekken als Darmstadt, Worms, Stuttgart of het Franse Straatsburg, ze hebben allemaal hun eigen verhaal en talloze winkels en bezienswaardigheden. Maak je op voor een fantastische vakantie in het verrassende Rijnland-Palts!

Autovakanties
dagen

Halfpension in Bad Bergzabern in Rheinland Pfalz

Hotel Luise & Luisenpark
Bad Bergzabern, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangen diner
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren (op basis van beschikbaarheid)
  • Tip: volg de wijnroute in Zuid-Palts
Omgeving Rheinland Pfalz

Worms
Worms is één van de oudste steden in Duitsland. Het belangrijkste kerkgebouw is de Dom van Worms, opgetrokken in de 12de eeuwen in romaanse stijl. Je vindt er ook de oudste Joodse begraafplaats in Europa: Heiliger Sand. Bezichtig in Worms ook de Nibelungenturm bij de Nibelungenbrücke over de Rijn. Het Nibelungen Museum is gevestigd in twee torens van de oude stadsmuur. Met moderne audiomiddelen leer je hier alles over het ontstaan van het Nibelungenlied, een Duits heldenepos uit de 13de eeuw.

Hotel Luise & Luisenpark
Kurtalstraße 57/60,
Bad Bergzabern, Duitsland
Kaart
Kurtalstraße 57/60, Bad Bergzabern, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Luisenpark ligt in een park in Bad Bergzabern. Elke ochtend staat er een vers ontbijtbuffet voor je klaar. Je kunt ontspannen en genieten van een lekker drankje aan de hotelbar of in de gemeenschappelijke lounge. De kamers beschikken over een tv, een zitgedeelte, een terras en een eigen badkamer met föhn. Het hotel ligt direct aan de rand van het natuurpark Paltserwoud en op slechts een paar kilometer van buurland Frankrijk met de historische Elzas en de Vogezen. Het biedt een breed scala aan recreatieve activiteiten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen (m.u.v. parkeergarage à € 4,00 per dag)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

De Liese bron

Bezienswaardigheden
Passage Des Thermes 2

De Liese bron en de Romeinse bron beiden gevestigd in Niederbronn-les-Bains Staan beide bekend om hun helende werking. De Liedse bron wordt met name gebruikt tegen overgewicht en de Romeinse bron tegen trauma's.

Kaiserslautern

Steden
Kaiserslautern

Kaiserslautern is rijk aan historisch erfgoed. Maak en wandeling door de stad en ontdek o.a. Het Plein van St. Martin's, Het Historische Museum en Het Barbarossa fort.

Baden-Baden

Steden, Spa en Wellness
Werderstraße

Uit een diepte van maar liefst 2 duizend meter borrelt hier heet bronwater omhoog. De stad biedt wel twaalf verschillende thermen.

Otterberg

Bezienswaardigheden
Otterberg

Bezoek hier zeker de bekende Abdijkerk, de vele vakwerkhuisjes, het kerkplein met de grote 'bronnensteen', de smederij Theis uit 1612 en de oude apotheek uit 1608.

Mannheim

Steden
Mannheim

Wandel door het Luisenpark in Mannheim, dat behoort tot één van de fraaiste parken van Europa. Of bezoek het barokke slot, een van de grootste van Duitsland.

Europees Parlement

Bezienswaardigheden
1 Avenue Du Président Robert Schuman

Het Europees Parlement is gevestigd in twee steden: Brussel en Straatsburg. Iedere maand worden er plenaire sessies gehouden in Straatsburg.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen (m.u.v. parkeergarage à € 4,00 per dag)

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.80 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro