Autovakanties
dagen

Halfpension vakantie in het witte stadje Ostuni

TH Ostuni
Ostuni Marina, Puglia, Italië bekijk op kaart
Verblijf 4, 6, 8 of 15 dagen o.b.v. halfpension in het witte stadje Ostuni

TH Ostuni Hotel ligt in Ostuni Marina, in een groen privépark van 100 hectare. Deze accommodatie is geïnspireerd op de "Witte Stad" Ostuni. De gebouwen gaan naadloos in het landschap op en liggen rond een centraal plein. De omgeving is zeer vlak, waardoor het bijzonder geschikt is voor het maken van wandelingen en fietstochten. Zo kun je op je eigen tempo mooie afgelegen plekken verkennen en genieten van de rustige natuurlijke omgeving. De prachtige zandbaaien en klifgebieden aan het resort zijn gereserveerd voor gasten en voorzien van ligstoelen en parasols. Het entertainment team zorgt ervoor dat ouders en hun kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Speel een potje beachvolleybal terwijl de kinderen leren tennissen of dansen. Je kunt ervoor kiezen om deel te nemen aan spellen, toernooien, sportactiviteiten, evenementen en themafeesten! Er is een groot buitenzwembad met een glijbaan en een apart kinderzwembad. Over het diner hoef je niet na te denken. Het buffetrestaurant serveert de lekkerste mediterrane gerechten. Breng zeker een bezoek aan het bijzondere en fotogenieke witte stadje Ostuni. Daarnaast is het een absolute aanrader om een boottoch te maken naar de grotten van Polignano. Je vaart langs de lange rotsachtige en ruige kust van Polignano om grotten te bezoeken die alleen over zee bereikbaar zijn.

Autovakanties
dagen

Halfpension vakantie in het witte stadje Ostuni

TH Ostuni
Ostuni Marina, Puglia, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks ontbijt
  • Dagelijks diner
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Veel sportmogelijkheden!
  • Beschikt over een privé strand
  • Tip: bezoek het naastgelegen plaatsje Carovigno
Tips in de omgeving

La città bianca (‘het witte stadje’), zoals Ostuni wordt genoemd, ligt er prachtig bij, zeker wanneer de zon fel straalt op de witte huizen. De inwoners van Ostuni zijn verplicht om hun huis elk jaar opnieuw te kalken, wat het stadje al van veraf een sprookjesachtig aanzien geeft. Vooral in het oude centrum zal je foto's blijven schieten. Het is een prachtige omgeving met witte huizen met kleurrijke bloemen en deuren. Vanaf het Piazza della Libertà kun je omhoog wandelen, helemaal tot aan het Piazzetta Cattedrale. Op het Piazza della Libertà kun je heerlijk op een terrasje neerploffen en genieten van een lekker koffie of van een vers gemaakte pizza. En als je geluk hebt, kun je terwijl je zit te genieten, een bruidspaar uit de Chiesa di San Francesco zien lopen! Naast een wirwar van prachtige straatjes vind je in Ostuni ook veel leuke winkeltje, stijlvolle bars, pizzaria's en restaurantjes. Geniet hier van lokale specialiteiten.

TH Ostuni
Contrada Lamaforca,
Ostuni Marina, Italië
Kaart
Contrada Lamaforca, Ostuni Marina, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Omgeven door een privépark van meer dan 100 hectare vind je het TH Ostuni hotel. Het park is geïnspireerd door de typische stijl van de "witte stad" van Ostuni. De kamers zijn uitgerust met airco, televisie, minibar en kluis. Het hotel beschikt over een privé strand met ligbedden en parasols. In het hotel is een restaurant en nabij het strand vind je ook een restaurant voor de lunch. Er is een zwembad en kinderbad. De sportliefhebbers kunnen zich uitleven op de voetbalvelden, tennisbanen de padelbanen. Er wordt gezorgd voor avondentertainment en sporttoernooien.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Castello Dentice di Frasso

Bezienswaardigheden
Via Sant'anna

Dit prachtige kasteel is gelegen in het Italiaanse Carovigno. Ontdek de rijke geschiedenis en bezoek de kunsttentoonstellingen die hier dagelijks gehouden worden.

Apollonia Archaeological Park

Bezienswaardigheden
Pojan

Apollonia was vroeger een Griekse kolonie en oude Romeinse stad, nu het grootste archeologische park van Albanië en vind je er nog de overblijfselen van de machtige polis. Je vindt er het het oreon (theater), een oud klooster, een expositieruimte, waar men de opgravingen van Apollonia kan bezichtigen.

Dürres

Steden
Rruga Dok Margariti

Durrës is de 2e stad van Albanië. Durrës is een van de grootse badplaatsen van de Balkan en tevens een havenstad. Jaarlijks bezoeken veelal Albanese toeristen de stad, maar ook het aantal buitenlandse toeristen groeit.

Tirana

Steden
Rruga Sulejman Delvina 90

In Tirana kun je redelijk goed winkelen. Het stadscentrum is dan wel klein maar hierdoor kun je overal gemakkelijk en snel heen lopen. Vooral de schoenenwinkels zijn hier goed en goedkoop. Je betaalt er zo'n 30% minder dan in andere Europese steden. De winkels zijn meestal open van 9.00 - 15.00 uur en tussen 18.00 - 20.00 uur.

Skanderbegplein

Pleinen
Skanderbegplein

Het Skanderbegplein is het centrale plein van de Albanese hoofdstad Tirana. Het langwerpige plein is genoemd naar de Albaanse nationale held Skanderbeg. In het midden staat een groot ruiterstandbeeld van Skanderbeg naast een Albanese vlag.

Berat

Steden
Berat

Berat is een van de mooiste steden in Albanië en heeft de bijnaam 'de stad van de 1000 vensters'. Dit is namelijk een grote attractie in het ommuurde kleine dorpje. De oude moskeeën, het fort, de stenen brug uit de 18e eeuw en de kerken zijn prachtige historische monumenten.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro