Cruises
dagen

16-daagse luxe cruise Panamakanaal, Mexico, Colombia en meer o.b.v. volpension

Holland America Line - Zuiderdam Panamakanaal
San Diego, Californië, Verenigde Staten bekijk op kaart
Geniet van een 16-daagse luxe cruise Mexico, Guatemala, Nicaragua, Costa Rica, Panamakanaal en Colombia o.b.v. volpension

Heb je altijd al gedroomd van een luxe cruise vakantie? Dan is dit misschien wel de uitgesproken kans voor jou! Kom helemaal tot rust tijdens deze 16-daagse vakantie. Tijdens deze cruise vakantie vaar je langs de mooiste bestemmingen als Mexico, Colombia, Guatemala en meer! Duik in de paradijselijke wereld van Mexico, bezoek het oerwoud in Colombia en ontspan op de tropische stranden van Guatemala. Het is een unieke manier van rondreizen. Tijdens je reis aan boord zal het je aan niets ontbreken. Je verblijft namelijk o.b.v. volpension. Geniet aan boord van de vele faciliteiten en het top entertainment.

Cruises
dagen

16-daagse luxe cruise Panamakanaal, Mexico, Colombia en meer o.b.v. volpension

Holland America Line - Zuiderdam Panamakanaal
San Diego, Californië, Verenigde Staten bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 overnachting in San Diego (incl. ontbijt)
  • 14 overnachtingen in geboekte hut naar keuze
  • Enkele vlucht naar San Diego vanaf luchthaven Amsterdam
  • Enkele vlucht naar luchthaven Amsterdam vanaf Fort Lauderdale
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
  • Dagelijks uitgebreid lunchbuffet of à la carte lunch
  • Dagelijks uitgebreid dinerbuffet of à la carte diner
  • Koffie en thee met gebak in de middag
  • Dagelijks live muziek en avondprogramma met optredens
  • Optioneel bij te boeken 'Have it All' pakket (incl. drankjes, diner, excursie en meer!)
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: aankomst San Diego
Vandaag kom je aan op de airport van San Diego en verblijf je in het 3-sterrenhotel Best Western Yacht Harbor Hotel.

Dag 2: vertrek schip
Je begint de dag met een lekker ontbijtje in het hotel. Vandaag om 17:00 zal het schip vertrekken en gaat de onvergetelijke cruise vakantie beginnen! Heb je er al zin in?

Dag 3 & 4: op zee
Om bij de eerste bestemming te komen breng je de eerste twee dagen door op het schip. Maar dat is geen probleem want je hoeft je hier geen seconde te vervelen. Dit is een mooi moment om je hut naar wens in te richten en om op ontdekking te gaan. Ontdek alles wat het schip te bieden heeft. Geniet van een heerlijk ontbijtje, lunch en een diner aan boord. s' Avonds is er live muziek en een avondprogramma met optredens. Al met al, er is genoeg te doen!

Dag 5: Puerto Vallarta, Mexico
Om 07:00 uur zal het schip aanmeren in Puerto Vallarta en vertrekt weer om 16:00 uur
De zonnige badplaats Puerto Vallarta is een populaire vakantiebestemming in Mexico. De stad ligt aan de westkust in het midden van Mexico. Deze stad is erg geliefd door de prachtige stranden, het sfeervolle centrum en de mooie natuur. Tijdens een wandeling door het schilderachtige oude centrum is genoeg te ontdekken: fotogenieke kerkjes, smalle straatjes en kleurrijke huisjes. Je kunt er ook allerlei activiteiten en excursies boeken. Zo kun je leren duiken, zwemmen met dolfijnen of naar de nabijgelegen mangrove, de kans is groot dat je hier krokodillen ziet!

Dag 6: op zee
Vandaag zal je de dag weer op zee doorbrengen. Onderweg naar de volgende bestemming: Huatulco. Ga heerlijk ontspannen op één van de ligbidden bij het zwembad op het deck. De perfecte dag om te genieten van de omgeving.

Dag 7: Huatulco, Mexico
Om 08:00 uur zal het schip aanmeren in Huatulco en vertrekt weer om 19:00 uur
Huatulco is de ideale plek om te snorkelen. Geniet van het heldere water in de baaien. Huatulco ligt in het zuiden van de staat Oaxaca en je kan hier heerlijk snorkelen en duiken. Eén van de mooiste plekken om de onderwaterwereld te bewonderen is Playa La Entrega. Denk aan: mooi wit strand, af en toe een boom, veel strandtentjes, maar vooral een prachtige snorkelplek. Je gaat niet snel meer zoveel verschillende gekleurde en exotische vissen bij elkaar zien als hier.

Dag 8: Puerto Quetzal, Guatemala
Om 09:00 uur zal het schip aanmeren in Puerto Quetzal en vertrekt weer om 19:00 uur
Vandaag zal je de hele dag doorbrengen in Puerto Quetzal. Je moet je erop instellen dat er in Puerto Quetzal zelf niet veel te doen is. Maar maak je geen zorgen. Het is een ideaal vertrekpunt om verschillende hoeken van het land te verkennen. Breng een bezoek aan één van de Maya-locaties, de door UNESCO erkende koloniale stad Antigua, een koffieplantage of een van de vele verleidelijke meren. Al deze attracties zijn beschikbaar als dagtrips en erheen gaan, maakt deel uit van uw Guatemalaanse avontuur.

Dag 9: Corinto, Nicaragua
Om 08:00 uur zal het schip aanmeren in Corinto en vertrekt weer om 16:00 uur
Aangezien de haven dichtbij León ligt, is het gemakkelijk om een dagtrip naar deze prachtige stad te maken. Léon staat bekend om het uitgaansleven en om het vulkaan boarden. Je wordt gebracht naar de voet van Cerro Negro, waar je vervolgens met je board in je hand de vulkaan op wandelt. Dit is geen zware klim. Bovenaan de vulkaan wordt je in superstevige oranje pakken en handschoenen gehesen en je krijgt een bril op. Dan is het tijd om de zenuwen te bedwingen en het adrenalinelevel op te krikken. Glijden maar!

Dag 10: Puerto Caldera, Costa Rica
Om 08:00 zal het schip aanmeren in Puerto Caldera en vertrekt weer om 18:00 uur
Puerto Caldera is geen gewone aanleghaven: ze is gelegen op een eenvoudige dagtrip afstand van de vele nationale parken van het land. Het is de ideale plek om de verschillende attracties en activiteiten van het land te ontdekken. Je kunt hier watervallen fotograferen, actieve vulkanen bekijken, vogels spotten in natuur- en vogelreservaten en paardrijden op de stranden van de Stille Oceaan. Puerto Caldera is het perfecte voorbeeld dat net voorbij de bocht het avontuur op uw wacht.

Dag 11: op zee
Je bent alweer op dag 11 van deze geweldige cruise vakantie. Je begint de dag met een heerlijk ontbijt en gaat er daarna lekker op uit op het schip. Maak gebruik van de vele sportmogelijkheden aan boord en geniet daarna van een ontspannen middag in de spa. Ga lekker bubbelen in het bubbelbad en kom even helemaal tot rust. Schuif s' avonds aan voor een lekker diner in één van de restaurants en geniet je daarna van een movie-night in de bioscoop.

Dag 12: Panamakanaal. Cruisen door Panamakanaal
Het Panamakanaal wordt ook wel het achtste wereldwonder genoemd en dat is niet eens zo vreemd. Dit project is een van de grootste bouwwerken uit de geschiedenis. Deze 81 kilometer lange kunstmatige waterweg loopt dwars door Panama heen en verbindt de Grote Oceaan met de Caraïbische Zee. Een cruise langs het Panamakanaal betekent een reis door de eeuwen heen, van Spaanse burchten in de buurt van Limón Bay tot de adembenemende skyline van Panama City, en het kanaal zelf niet te vergeten. Er leven meer dan 100 diersoorten, zowel zoogdieren als reptielen, en ongeveer 500 verschillende vogelsoorten in het natuurreservaat langs het kanaal.

Dag 13: Cartagena, Colombia
Om 12:00 uur zal het schip aanmeren in Cartagena en vertrekt weer om 17:00 uur
Cartagena is één van de bekendste steden aan de Caribische kust. Een sprookjesachtige stad met romantiek, legendes en het prachtige bewaard gebleven, eeuwenoude koloniale oude centrum. In deze Caribische stad ervaar je de vrolijke Colombiaanse cultuur op zijn best. Overal vind je gezellige pleinen waar in avond muzikanten en dansers de show stelen. Het historisch centrum is een verzameling van eeuwenoude koloniale panden met sierlijke balkonnetjes en kleurrijke gevels. Struin door de kleurrijke straten van Getsemani of bezoek het eeuwenoude fort.

Dag 14 & 15: op zee
De laatste twee dagen breng je weer door op het schip. Ga lekker winkelen of misschien is het leuk om mee te doen met een workshop met de chefs van het schip. Na het diner ga je heerlijk genieten van een lekker verfrissend drankje in één van de bars op het schip. Neem plaats in de Piano bar waar een zanger verzoeknummers zingt achter zijn piano, hoe gezellig is dat?! Haal alles uit deze laatste dagen op het schip voor onvergetelijke herinneringen!

Dag 16: Fort Lauderdale, Florida Verenigde Staten
Om 07:00 zal het schip aanmeren in Fort Lauderdale, Florida Verenigde Staten. De reis zit erop. Vanaf hier zal je weer terugvliegen naar Amsterdam.

Het is gebruikelijk dat je na ongeveer een uur na aanmeren van boord kunt en je uiterlijk 30 minuten voor vertrek weer aan boord bent.

Het vaarschema is ten alle tijde onder voorbehoud van wijzigingen.

Let op!
Je kunt optioneel het 'Have it All' pakket bijboeken. Dit pakket kost € 45,00 p.p.p.d. Het pakket voor 6-9 dagen geeft je o.a. gratis drankjes, 1x diner in een specialiteiten restaurant, 1x een excursie (tot US$ 100 per excursie) en een Wi-Fi. Het pakket voor 10-20 dagen geeft je o.a. gratis drankjes, 2x een diner in een specialiteiten restaurant, 2x een excursie (tot US$ 100 per excursie) en een Wi-Fi. Meer informatie vind je op deze pagina: https://www.hollandamerica.com/blog/topics/news/have-it-all-inclusive-fare-introduces-a-new-way-to-cruise-with-holland-america-line. Indien je dit pakket bij wilt boeken geeft dit dan aan in het opmerkingenveld bij het maken van de boeking.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Holland America Line - Zuiderdam Panamakanaal
North Harbour Drive,
San Diego, Verenigde Staten
Kaart
North Harbour Drive, San Diego, Verenigde Staten
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De Zuiderdam heeft een klassieke uitstraling vanwege de brede teakhouten dekken, ruime hutten en stijlvolle eetkamers. Aan boord van het schip vind je een antiek- en kunstcollectie. Er zijn maar liefst 4 restaurants aanwezig. Schuif aan voor de Amerikaanse, Franse en Italiaanse keuken of ga voor een eenvoudige maaltijd naar het buffetrestaurant of naar de Dive-In. Er zijn 2 zwembaden op het schip en een ontspannen spa en een bubbelbad. Je kunt er winkelen en sporten. Er is een fitnesscentrum en een basketbal- en volleybalveld. Aan boord kun je genieten van de wonderen der natuur met BBC Earth Experiences. Er is een Club HAL voor de kinderen tussen de 3-17 jaar, hier wordt voor ieder wat wils georganiseerd. Het is ook mogelijk deel te nemen aan live kookshows of om mee te doen met een workshop met de chefs van het schip. Ook de avonden hoef je je niet te vervelen. Denk aan het casino, bioscoop of een drankje in één van de bars. Er is een Piano bar, de Ocean Bar en de Pinnacle bar. Ook is er nog de kunstzinnige Gallery Bar. De Music Walk ervaring kunt u beleven in de B.B. King Blues Club, de Lincoln Center Stage en de Billboard Onboard.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Cruise faciliteiten

  • Buitenzwembad
  • Speelkamer
  • Lounge
  • Wellnessfaciliteiten
  • Disco / Nightclub
  • Casino
  • Live entertainment
  • A la carte restaurant
  • Kidsclub
  • Bar
  • Specialiteiten restaurant
  • Theater
  • Sauna
  • Lift
  • Buffetrestaurant

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

De cruise wordt uitgevoerd door Holland America Line.

Let op!

  • Toegewezen inchecktijden staan vermeld op reispapieren.
  • Uitchecken is aansluitend na aankomst schip in ontschepingshaven.
  • Je bent te allen tijd zelf verantwoordelijk voor de juiste documenten.

Vereist voor inscheping
Bij de reispapieren ontvang je de tijd van inscheping, d.m.v. een tijdslot, gecommuniceerd. Dit om drukte in de terminal te reguleren. Inschepen kan meestal v.a. ca. 11.00 uur.

Je kunt optioneel het 'Have it All' pakket bijboeken. Dit pakket kost € 45,00 p.p.p.d. Het pakket voor 6-9 dagen geeft je o.a. gratis drankjes, 1x diner in een specialiteiten restaurant, 1x een excursie (tot US$ 100 per excursie) en een Wi-Fi. Het pakket voor 10-20 dagen geeft je o.a. gratis drankjes, 2x een diner in een specialiteiten restaurant, 2x een excursie (tot US$ 100 per excursie) en een Wi-Fi. Meer informatie vind je op deze pagina: https://www.hollandamerica.com/blog/topics/news/have-it-all-inclusive-fare-introduces-a-new-way-to-cruise-with-holland-america-line. Indien je dit pakket bij wilt boeken geeft dit dan aan in het opmerkingenveld bij het maken van de boeking.

Vereist voor inscheping

Bij de reispapieren ontvang je de tijd van inscheping, d.m.v. een tijdslot, gecommuniceerd. Dit om drukte in de terminal te reguleren. Inschepen kan meestal v.a. ca. 11.00 uur.

Let op!
Kijk voor de actuele voorzieningen, veiligheidsprocedures en coronamaatregelen op deze pagina.

De rederij kan verschillend beleid hanteren per vaargebied. De meeste rederijen hanteren een vaccinatie-eis, wat soms aangevuld wordt met een testverplichting (PCR/Antigeen) en/of mondkapjesbeleid. Deze vereisten kunnen te alle tijden veranderen. Raadpleeg daarom regelmatig de site van de rederij.

Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste informatie, documenten en andere verplichtingen naar de rederij toe.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro