Autovakanties
dagen

Appartement direct aan zee in authentiek Rovinj

Tourist Resort Amarin
Rovinj, Istrië, Kroatië bekijk op kaart
Verblijf 4, 6, 8 of 15 dagen in een direct aan zee in het authentieke Rovinj

Rustig gelegen, midden in de natuur en aan het strand van de Adriatische zee verblijf je in het Tourist Resort Amarin. Het hotel biedt een breed scala aan sport en entertainment zodat niemand zich hoeft te vervelen. Geniet van de Kroatische zon wanneer je heerlijk ontspannen op je ligbed ligt aan het zwembad. Neem een plons voor verkoeling of ga lekker dobberen in de zee. Het strand vind je op loopafstand. Op 4 kilometer afstand vind je de authentieke stad Rovinj. Loop langs pastelkleurige gevels in Venetiaanse stijl, de dominerende kerk, vele terrasjes en geniet van prachtige uitzichten. Rovinj is het meest kleurrijke stadje van Kroatië. Kortom geniet van de veelzijdigheid van Kroatië!

Autovakanties
dagen

Appartement direct aan zee in authentiek Rovinj

Tourist Resort Amarin
Rovinj, Istrië, Kroatië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Gebruik van gas, water en elektriciteit
  • Inclusief bed- en badlinnen, elke 4 dagen wissel
  • Uitzicht op Rovinj
  • Strand op circa 200 meter
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi (niet overal bereik)
  • Tip: maak een dagtrip naar Venetië
Meer over Rovinj
  • De Sint-Eufemiakerk
    Deze 60 meter hoge klokkentoren bepaald de 'skyline' van Rovinj. De toren heeft wat weg van de toren op het Sint-Marcoplein in Venetië, wat bewijst dat de Venetianen lange tijd over deze stad regeerden. Wat je niet mag overslaan, is de beklimming van de toren. Wanneer je eenmaal boven bent wordt je getrakteerd op een adembenemend uitzicht over de stad, de zee en de omgeving. Het beeld van Sint-Eufemia staat bovenop de toren. Bewonder ook het rijkelijk versierde interieur van de kerk.

  • Het plein Trg Maršala Tita & de haven
    Dit plein is gelegen aan de haven van Rovinj. Midden op het plein zie je een fontein met het beeld van een jongetje die een vis vasthoudt. Aan het noordelijke uiteinde van het plein vind je het Erfgoedmuseum. In dit museum zie je een interessante collectie Kroatische kunst en archeologische vondsten uit de omgeving. Aan de noordzijde van het plein is De Boog van Balbi. Deze barokke boog staat op de plaats waar vroeger de oude stadspoort zich bevond.

  • De Limbaai
    Wanneer je het schitterende natuurschoon wilt bewonderen mag een trip naar de Limbaai niet worden overgeslagen. Op ongeveer 5 kilometer ten noorden van Rovinj mondt de rivier Pazinčica uit in de Adriatische Zee. Voordat de rivier de zee bereikt, verbreedt zich deze tot een smalle baai, de Limbaai. In het water van de baai kweekt men mosselen en oesters. De omgeving van de baai is een beschermd natuurgebied maar je kunt er prachtige wandelingen maken. Je kunt de Romualdo-grot bezoeken. De grot is vernoemd naar Sint-Somualdo, die een aantal jaren als kluizenaar in deze grot leefde. Vanuit Rovinj zijn er excursies naar de Limbaai.

Tourist Resort Amarin
Monsena 2,
Rovinj, Kroatië
Kaart
Monsena 2, Rovinj, Kroatië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tourist Resort Amarin is een familievriendelijk vakantiecomplex gelegen op circa 300 meter van het strand. Het pittoreske plaatsje Rovinj ligt op ongeveer 4 km afstand van het resort. In het hoogseizoen is er een lokale busverbinding en zijn er taxibootjes naar het centrum. De appartementen zijn voorzien van alle faciliteiten en benodigdheden. Ben je opzoek naar wat verkoeling, plons dan in één van de twee zwembaden op het resort. In het hoogseizoen kunnen de kinderen zich vermaken in de miniclub waar diverse activiteiten worden georganiseerd.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Rovinj

Steden
Rovinj

Het Kroatische Rovinj wordt de parel van de Adriatische kust genoemd. Volkomen terecht, want je komt zelden zo’n fotogenieke plek tegen! Rovinj is een prachtig geheel van smalle, kronkelende straatjes, romantische doorkijkjes, kleurrijke gevels, oranje daken, vissersbootjes en natuurlijk een helderblauwe, glinsterende zee.

Vrsar

Steden
Vrsar

Vrsar is een levendig vissersplaatsje met een bijna 2000 jaar oude geschiedenis. Tegenover het plaatsje ligt een archipel met 18 onbewoonde eilandjes.

Dinopark Funtana

Attractieparken
Funtana

Dinopark Funtana is een leuke bestemming voor een spannend en afwisselend uitstapje. Dinopark Funtana is het eerste en het grootste themapark in Kroatië. Bewonder een show, bekijk de (bewegende!) dino's en ervaar de verschillende attracties.

Porec

Steden, Eten en drinken
Zagrebačka Ul. 2

Porec is een levendig havenstadje aan de westkant van het schiereiland Istrië. De beroemde Eufrasiusbasiliek in Poreč staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Kamenjak National Park

Natuur & Parken
Premantura 52

Kamenjak ligt in Kroatië in het uiterste zuiden op het schiereiland Istrië meteen achter het dorp Premantura en tien kilometer ten zuiden van Pula. Kamenjak is een schiereiland, een kaap en een beschermd landschap maar wel gewoon toegankelijk.

Tempel van Augustus

Bezienswaardigheden
Forum B.b

In Pula staat de Tempel van Augustus de eerste Keizer van het Romeinse Rijk. Deze is waarschijnlijk gebouwd tussen 2 v. Chr en 14 na Chr.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro