Autorondreis
dagen

Luxe culinaire tour door Piemonte en Ligurië incl. ontbijt en diners

Luxe culinaire tour door Piemonte en Ligurië
Alessandria, Piemonte, Italië bekijk op kaart
Geniet 7 dagen van een luxe culinaire tour door Piemonte en Ligurië incl. ontbijt en 3 x diner

Geniet van een 7-daagse rondreis door Italië. Je reis start in het noordwesten van Italië, in de prachtige regio Piëmonte. Deze regio staat bekend om haar mooie natuur, maar vooral om al het lekkers wat er te vinden is! Bij aankomst in het hotel geniet je van een welverdiend, verkoelend drankje op het terras en kan je vakantie eindelijk beginnen! Op dag vier reis je door naar de Ligurische kust. Bij aankomst in je hotel ligt er een leuk presentje op je kamer te wachten. Daarna heb je alle tijd om de prachtige omgeving te ontdekken. 's Avonds staat er een heerlijk diner voor je klaar. Als dat niet genieten wordt!

Let op: je reist op eigen gelegenheid naar Italië waar je aan deze rondreis begint.

Autorondreis
dagen

Luxe culinaire tour door Piemonte en Ligurië incl. ontbijt en diners

Luxe culinaire tour door Piemonte en Ligurië
Alessandria, Piemonte, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 6 overnachtingen in 2 verschillende 4*-hotels
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Ontvangst met een welkomstdrankje bij het 1e hotel
  • 2 x culinair 3-gangendiner bij Bistrot Cavour (1e hotel)
  • 10% korting op de spa van het 1e hotel
  • 1 x 3-gangendiner diner (na)bij het 2e hotel
  • 1 x Cinque Terre Trekking Card voor vele voordelen en kortingen in de Cinque Terre
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de hotels
  • Tip: maak een tussenstop in Genua
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1 t/m 3: aankomst regio Piëmonte, Italie
Je verblijft de aankomende 3 nachten in Alessandria, Hotel Alli Due Buoi Rossi incl. ontbijt

Na een lange reis kom je aan in het noordwesten van Italië, in de prachtige regio Piëmonte. Deze regio staat bekend om haar mooie natuur, maar vooral om al het lekkers wat er te vinden is! Je verblijft de aankomende drie nachten in Alessandria in Hotel Alli Due Buoi Rossi. Bij aankomst kom je helemaal tot rust en geniet je van een welkomst drankje op het terras. Laat de vakantie maar beginnen!

Tijd om de omgeving in de schitterende streek Piëmonte te leren kennen. Piëmonte en heeft een adembenemend uitzicht op de Monviso berg. Wist je dat 'Piëmonte' letterlijk 'aan de voet van de bergen' betekent? Daarnaast is Piëmonte dé wijnstreek van Italië! Dus pak de wijnglazen er maar bij want je moet natuurlijk verschillende streekwijnen proeven.

In ca. 40 minuten rijden ben je in Asti. De middeleeuwse stad is voornamelijk bekend door de wijn Barbera die op de heuvels rondom Asti wordt verbouwd. Struin door het middeleeuwse centrum, ontdek de oude restanten van de stadsmuren en breng een bezoek aan het Mazzetti-paleis uit de barokke van eind 17e eeuw.

's Avonds geniet je van een heerlijk culinair 3-gangendiner bij Bistrot Cavour.

Dag 4 t/m 6: Piëmonte - Ligurië (ca. 196km)
Je verblijft de aankomende 3 nachten in Ameglia, hotel Locanda Dell'angelo, Ameglia

Na het ontbijt, check je uit in het hotel en reis je door naar je volgende bestemming. Ligurië is een aan de kust gelegen regio in het noordwesten van Italië. Onderweg reis je langs Genua en is zeker een bezoek waard. Genua is rijk aan diverse attracties en ligt aan één van de mooiste kusten in Europa. Wandel door het middeleeuwse centrum en bezoek historische gebouwen welke op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan! Je verblijft de aankomende 3 nachten in Locanda Dell'angelo. Een stijlvol gebouw omgeven door groene velden en vlakbij de oude ruïnes van de Romeinse stad Luni. Bij aankomst ligt er een leuk presentje op je te wachten in de kamer. 's Avonds geniet je van een culinair diner in Restaurant Locanda Dell'angelo.

Na een goede nachtrust en een uitgebreid Italiaans ontbijt kun je er vandaag op uit om de omgeving te ontdekken of wil je vandaag even bijkomen van alle indrukken van de afgelopen dagen? Vanaf het hotel loop je in ca. 13 minuten naar het strand. Het is hier heerlijk vertoeven! Neem een verkoelende duik in de zee, geniet van een heerlijk cocktail bij de strandtent of ga heerlijk relaxen op een strandbedje en geniet van de Italiaanse zon.

Breng een bezoek aan de moderne stad La Spezia. De hoofdstad van de provincie La Spezia. De stad heeft in tegenstelling tot veel andere Italiaanse steden behoorlijk veel moderne gebouwen, wat de stad erg uniek maakt in de regio. Struin door de stad en ontdek enkele bezienswaardigheden. Breng een bezoek aan de moderne kathedraal Cristo Re all Spezia. Deze kathedraal ligt aan de Piazza Europa. Maak vanuit Via del Prione een rit met de lift en breng een bezoek aan het San Giorgio kasteel boven op de heuvel. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht.

Dag 7: Terugreis naar huis
Helaas zit vandaag je luxe culinaire reis door Italië er alweer op. Na het ontbijt reis je op eigen gelegenheid naar huis en hopelijk kijk je terug op een heerlijke reis.

Let op: Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere (vergelijkwaardige) accommodatie.

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Luxe culinaire tour door Piemonte en Ligurië
.,
Alessandria, Italië
Kaart
., Alessandria, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Geniet van een 7-daagse luxe culinaire tour door Piemonte en Ligurië. Je verblijft in 2 verschillende hotels incl. ontbijt. In het eerste hotel staat er een welkomstdrankje op je te wachten. Daarnaast geniet je 4 x van een heerlijk diner en ligt er in het 2de hotel een presentje voor je klaar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Ca. € 7,00 per nacht (varieert per hotel)
Wi-Fi
Ja
Hoogtepunten

Genua

Steden
Genua

Genua is de grootste havenstad van Italië. De bekendste inwoner van de stad is zonder twijfel Christoffer Columbus.

Savona

Steden, Stranden
Savona

Savona heeft een prachtig strand en goede voorzieningen. De haven en het fort van Priamar, het symbool van Savona, vormen vandaag het hart van de stad.

Savona (stad)

Steden
Savona

Savona is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Bezoek de Brandale Toren, het Priamar Paleis (museum) en de Leon Pancaldo Toren.

San Siro

Bezienswaardigheden
Piazzale Angelo Moratti

Dit voetbal stadion is de thuisbasis voor AC Milan en Inter Milan. Als voetbalfan mag een bezoek aan dit stadion natuurlijk niet ontbreken.

Milaan

Steden
Piazza Del Duomo

Naast veel mode vindt u in Milaan vele musea met werk van Italiaanse kunstenaars, fraaie bouwwerken, en gezellige restaurants waar u kunt genieten van de Italiaanse keuken!

Castello Sforzesco

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Castello

Dit kasteel met zijn mooie fontein behoort tot één van de beroemdste monumenten van Milaan. Je vindt er een archeologisch museum en meesterwerken van beroemde schilders.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Belangrijke informatie

Met de Cinque Terre card kan je gebruik maken van de volgende services:

  • Toegang tot Park Area
  • Dagelijkse tour 'Cinque Terre Walking Park' (van 05-01-2023 tot 10-31-2023)
  • Thema wandeltour 'Poerty and Nature' - in samenwerking met Parco Letterario Eugenio Montale (afhankelijk van een schema)
  • Toegang tot de busdiensten beheerd door ATC in Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza, Monterosso
  • Gebruik van de openbare toiletten in Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza, Monterosso
  • Workshops van het Milieueducatiecentrum van het park, volgens schema (reserveren verplicht)
  • Internet Wi-Fi-toegang via de National Park HotSpot
  • Ticket met korting bij de Stedelijke Musea van La Spezia
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Ca. € 7,00 per nacht (varieert per hotel)

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro