Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen

Vakantie in Umag op loopafstand van het strand in een appartement

Apartments Stella Plava Laguna
Umag, Istrië, Kroatië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a.
164,95
per acco.
Excl. Waarborgsom: € 100,- per accommodatie per verblijf
Voor deze vanaf-prijs zijn 5 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 4, 6, 8 of 15 dagen in appartement op loopafstand van het strand in Umag

Er is gigantisch veel te doen, zowel bij Apartments Stella Plava Laguna als in het nabijgelegen Umag. Bezoek het centrum en de oude stad van Umag, neem een kijkje bij de haast 200 jaar oude vuurtoren van Savudrija of geniet van de zon op het strand Savudrija. Blijf zeker wachten tot de zon in de zee zakt. Er vormt zich een prachtig kleurenspel in de lucht. In het binnenland van Umag liggen kleine romantische bergdorpjes, pittoreske wijngaarden en groene olijfgaarden. Mooie bergdorpjes in de buurt zijn Motovun, Groznjan, Buje en Hum, het kleinste stadje ter wereld. Even genoeg van het strand in Umag? Ga dan naar de pittoreske kustplaats Novigrad. Wat je ook zeker gezien moet hebben, is de verzonken stad Sipar. Het ligt op een smalle landtong en is alleen met eb te voet bereikbaar. Als je een hapje wilt eten in het centrum van Umag hoef je de auto niet te pakken, want er rijdt een treintje vanaf Apartments Stella Plava Laguna.

Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen

Vakantie in Umag op loopafstand van het strand in een appartement

Apartments Stella Plava Laguna
Umag, Istrië, Kroatië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Inclusief gebruik van gas, water en elektriciteit
  • Bed- en badlinnen inclusief
  • Eindschoonmaak inclusief
  • Gelegen op loopafstand van het strand
  • Tip: bezoek de verzonken stad Sipar
Tips voor tijdens je verblijf

Jachthaven van Umag
De Jachthaven van Umag is een levendige ontmoetingsplek voor zowel zeilers als bezoekers die op zoek zijn naar een ontspannen sfeer. Met zijn moderne voorzieningen en strategische ligging aan de noordwestkust van Istrië, is de jachthaven de perfecte uitvalsbasis om de Adriatische Zee te verkennen. Naast de indrukwekkende verzameling jachten en boten, biedt de jachthaven een scala aan diensten zoals bootverhuur en zeilcursussen. De promenade langs de jachthaven is bezaaid met gezellige cafés en restaurants waar je kunt genieten van verse zeevruchten en andere lokale delicatessen, terwijl je uitkijkt over de serene wateren. De ontspannen sfeer maakt het een ideale plek voor een avondwandeling of een zonsondergangdrankje.

Savudrija Vuurtoren
De Savudrija Vuurtoren, gelegen op het meest westelijke punt van Kroatië, is niet alleen de oudste vuurtoren van het land, maar ook een van de oudste operationele vuurtorens aan de Adriatische Zee. Gebouwd in 1818, staat deze historische vuurtoren op een pittoreske locatie die bezoekers adembenemende uitzichten biedt over de zee en de kustlijn. De vuurtoren is omgeven door prachtige stranden en kristalhelder water, waardoor het een populaire plek is voor zwemmen en zonnebaden. Voor de romantici onder ons biedt de vuurtoren een unieke achtergrond voor onvergetelijke zonsondergangen. Het is mogelijk om in de vuurtoren te overnachten, wat een unieke ervaring biedt voor diegenen die op zoek zijn naar iets anders dan een traditioneel hotelverblijf.

Wijnroutes van Istrië
Istrië staat bekend om zijn rijke wijntraditie en de wijnroutes rond Umag bieden een uitstekende gelegenheid om deze cultuur van dichtbij te ervaren. De regio is vooral bekend om zijn witte wijnen, zoals Malvasia, maar produceert ook enkele opmerkelijke rode wijnen, zoals Teran. Door deel te nemen aan een wijnroute, krijg je de kans om verschillende wijngaarden te bezoeken, te leren over het wijnproductieproces en, het belangrijkste, de lokale wijnen te proeven. Veel wijnhuizen bieden ook culinaire ervaringen aan, waarbij wijn wordt gecombineerd met traditionele Istrische gerechten. Het is een heerlijke manier om de lokale cultuur te ervaren en enkele van de beste wijnen van Kroatië te ontdekken.

Apartments Stella Plava Laguna
Ul. Stella Maris 8A,
Umag, Kroatië
Kaart
Ul. Stella Maris 8A, Umag, Kroatië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Apartments Stella Plava Laguna, schitterend gelegen aan de westkust van Istrië en op slechts 50 meter van het strand Laguna Stella Maris, biedt een idyllische ontsnapping in een rustige, bosrijke omgeving. Deze prachtige, ruime appartementen zijn uitgerust met airconditioning, een volledig uitgeruste kitchenette, een woonkamer met zithoek en flatscreen-tv met satellietzenders, en een eigen badkamer. Met gratis Wi-Fi in alle ruimtes en de mogelijkheid tot privéparkeren, combineert het vakantiepark comfort met gemak. Faciliteiten omvatten een restaurant, een seizoensgebonden buitenbad met zonneterras, een bar, en een tuin. Een speeltuin en een kinderclub met diverse activiteiten zijn beschikbaar voor de jongeren. Het park is huisdiervriendelijk, waardoor huisdieren welkom zijn. Elk appartement heeft een terras of balkon, perfect voor een ontspannen verblijf dicht bij de natuur en de zee.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 1,20 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 16,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Minimarkt
  • Snackbar
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Zoutmagazijnen van Magazen, Grando en Montfort

Bezienswaardigheden
Sečovlje Saltworks

Deze voormalige zoutmagazijnen werden tussen 1820 en 1845 door Napoleon gebouwd. Vandaag de dag wordt er geen zout meer gewonnen, maar kunt u er o.a. tentoonstellingen bekijken.

Piran

Steden
Tartinijev Trg 1

Deze mooie kustplaats is gelegen aan de Golf van Triëste. Met vele bezienswaardigheden en een prachtige oude stadsmuur kijkt u uw ogen uit.

Strunjan Klif

Natuur & Parken
Strunjan

In dit bijzondere natuurpark zijn zoutpannen, wetlands en rietvelden gelegen aan de monding van de rivier Dragonja.

Izola

Steden
Trg Republike 1

Op dit voormalige eiland wordt voornamelijk Italiaans gesproken. Met vele hotels, leuke festivals en een gezellige haven, is het een populaire plaats onder toeristen.

Koper

Steden
Kocjančičeva Ulica 1

Deze bijzondere havenstad is gelegen aan de Adriatische Zee. Bezoek er de St.Nazarethkathedraal en geniet vanuit de toren van een prachtig uitzicht over de stad.

Porec

Steden, Eten en drinken
Zagrebačka Ul. 2

Porec is een levendig havenstadje aan de westkant van het schiereiland Istrië. De beroemde Eufrasiusbasiliek in Poreč staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Waarborgsom: € 100,00 per accommodatie per verblijf (borg)
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 16,00 per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 1,20 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro