Rondreizen
dagen

Waanzinnige combinatiereis Havana en Varadero incl. vlucht

Combinatiereis Havana en Varadero
Havana, Havana, Cuba bekijk op kaart
Ontdek de mooiste plekken in Cuba tijdens een 8-daagse combinatiereis Havana en Varadero incl. vlucht

Altijd al gedroomd van een bezoek aan Cuba? Dan is dit misschien wel je ultieme kans! Geniet van een 8-daagse rondreis vakantie en haal alles uit je bezoek aan Cuba. Bewonder de bruisende steden Havana en Varadero. Je hoeft je hier geen moment te vervelen. Cuba wordt mede gevormd door tradities, gewoontes, gerechten en lokale producten. Een glaasje Rum en een Cubaanse Sigaar mogen hierin zeker niet ontbreken. Bewonder de paradijselijke stranden in Varadero, vergeet je duikbril niet! Overal waar je loopt hoor je wel Cubaanse muziek uit de huizen komen. Cuba is het thuisland van de rumba, mambo en de salsa, dans én muziek is hun grote passie. Dans jij mee?

Rondreizen
dagen

Waanzinnige combinatiereis Havana en Varadero incl. vlucht

Combinatiereis Havana en Varadero
Havana, Havana, Cuba bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen in een 3*- of 4*-hotel in Havana (o.b.v. logies en ontbijt)
  • 4 overnachtingen in een 3*- of 5*-hotel in Varadero (o.b.v. all-inclusive)
  • Retourvlucht naar Havana vanaf Amsterdam
  • Inclusief alle transfers
  • Inclusief toeristenkaart
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: aankomst in Cuba
Vandaag zal je aankomen in Cuba. Met de transfer wordt je gebracht naar je hotel. Je verblijft 3 nachten in Cuba, in een 3* of 4*-hotel. De reis kan beginnen!

Dag 2: Havana
Vandaag zal je de dag eerst beginnen met een heerlijk ontbijt in het hotel. Daarna is het tijd om deze prachtige stad te verkennen. Het bruisende Havana staat bekend om de vele kleurrijke huizen, klassieke oldtimers en historische gebouwen. Slenter door de straten van Habana Vieja, bezoek Museo de la Revolución en geniet van de swingende salsa in een van de vele cafés. Wat ook zeker niet mag ontbreken is een bezoek aan het befaamde Havana Club Rum Museum. Pak je fototoestel tevoorschijn en geniet!

Dag 3: Havana
Na het ontbijt ga je de mooiste highlights van Havana bewonderen. Slenter door het hart van Havana: Havana Vieja. bezichtig hier de vier bekende pleinen: Plaza Vieja, Plaza de la Catedral, Plaza de Armas en Plaza San Francisco de Asís. Ontdek de straten van Havana in een Coco-taxi. Deze taxi's lijken door de geeloranje kleur net een uitgeholde sinasappel. De Coco tuft langs de meest bekende bezienswaardigheden van Havana, zoals Plaza de la Revolución en over de Malecón-boulevard. Sla ook zeker een bezoek aan Fábrica de Tabaco Partagás niet over. Maak een rondleiding door de fabriek en woon het complete productieproces bij.

Dag 4: Varadero
Vandaag zal je met de transfer gebracht worden naar Varadero voor het laatste gedeelte van deze combinatiereis. De reis eindigt met een paradijselijk verblijf aan het strand van Varadero. Echt een droomplek! Deze badplaats staat bekend om zijn 21 kilometer lange hagelwitte zandstrand en azuurblauwe zee.

Dag 5 t/m 7: Varadero
Varadero is de ideale plek voor een relaxte strandvakantie, maar je kunt vanuit Varadero ook leuke uitstapjes maken. Wist je dat je in de omgeving Varadero hele mooie natuur vindt? Vanuit deze plek worden veel jeepsafari's georganiseerd, hiermee bezoek je ook andere plaatsjes als bijvoorbeeld Matanzaz. Ook de onderwaterwereld liegt er niet om in Varadero. Er zijn vele bijzondere duikspots in de omgeving. je zal getrakteerd worden op tientallen soorten koraal en een diversiteit aan vissen. De grot Cueva Saturno, vlakbij Mantanzaz, is ook erg bijzonder en een plek waar je tof kunt zwemmen! bezoek ook zeker de markt in Varadero. Er vind je vele kraampjes met hebbedingetjes. Zie je iets moois? Vergeet dan niet af te dingen, grote kans dat ze de prijzen namelijk wat hoger maken dan ze eigenlijk zijn!

Dag 8: Vertrek Cuba
Helaas zit de reis er weer op. Je zal met de transfer gebracht worden naar de airport. Je kunt terugkijken op een geweldige reis.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Combinatiereis Havana en Varadero
.,
Havana, Cuba
Kaart
., Havana, Cuba
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze reis zal je verblijven in 3- 4- of 5*-hotels.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op!

Toeristenkaart:
Mail een kopie van je paspoort + je volledige adres gegevens naar ons mail adres van het service center klantenservice@traveldeal.nl. Dit is noodzakelijk voor de toeristenkaart (visum).

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro