Rondreizen
dagen

7-daagse rondreis Rome en Napels incl. vlucht, ontbijt, diner en 4 excursies

Rondreis Rome en de Amalfikust
Rome, Lazio, Italië bekijk op kaart
Geniet van een 7-daagse rondreis Rome en Napels incl. vlucht, ontbijt, diner, excursies en extra's!

Geniet met deze rondreis van de prachtige omgeving van Rome en de Amalfikust. Je hebt 3 dagen de tijd op Rome te verkennen. Rome is buiten de hoofdstad van Italië een prachtige stad om te bezoeken met veel bezienswaardigheden. Op de 4e dag zal je verder reizen naar Napels aan de Amalfikust met een schilderachtige kust en steile kliffen. Hier ga je je laatste 3 dagen doorbrengen en geniet je van de Italiaanse dorpjes met veel cultuur en ontdekking. Iedere ochtend word je wakker en kun je aanschuiven voor een heerlijk ontbijtbuffet. Tijdens je verblijf in de omgeving van Napels, neem je 's avonds ook plaats voor een diner!

Rondreizen
dagen

7-daagse rondreis Rome en Napels incl. vlucht, ontbijt, diner en 4 excursies

Rondreis Rome en de Amalfikust
Rome, Lazio, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 6 overnachtingen in twee 4*-hotels
  • Retourvlucht naar Rome Fiumicino vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel (in Rome en in Napels)
  • Retourtransfer hotel – treinstation en treinstation – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Bij het hotel in de regio Napels dagelijks 3-gangendiner of -buffet
  • Treintickets Rome – Napels of busreis
  • Halve dagexcursie “ontdek Rome”
  • Halve dagexcursie “de musea van Vaticaanstad”
  • Halve dagexcursie Pompeii met gids (Duits en Engels)
  • Hele dagexcursie “Costiera Amalfitana” per bus met gids (Duits en Engels)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de hotels
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst in Rome
Je verblijft in het Hotel Fleming
Vandaag kom je aan op het vliegveld in Rome en word je met de transfer naar het hotel gebracht.

Dag 2: Rome
Je verblijft in het Hotel Fleming incl. ontbijt
Deze dag ga je de stad verkennen met de halve dagcursus ''ontdek Rome'' om de hoogtepunten van de monumenten en symbolen van Rome te bezoeken en te genieten van een fascinerend uitzicht. Geniet van een wandeling door de eeuwigheid en bewonder de het stadscentrum van Rome. Neem een kijkje bij de Spaanse trappen met de beroemde fontein della Barcaccia. Ook het Navona-plein en zijn unieke gigantische fontein van de vier rivieren is zeker een bezoek waard. Het Trevifontein is waar het verhaal gaat dat het opsommen van een munt ervoor zorgt dat je zeker teruggaat naar Rome! Tijdens deze tour bezoek je ook van buiten het Colosseum en de Forum Romanum.

Dag 3: Rome
Je verblijft in het Hotel Fleming incl. ontbijt
Deze dag ga je de excursie ''het museum van Vaticaanstad'' bezoeken. Tijdens je bezoek krijg je een rondleiding met een deskundige gids en sla je de wachtrij over met een snel toegangsbewijs! Je bezoekt een van de mooiste collecties beeldhouwkunst, houtsnijwerk, fresco's en schilderijen. Wandel door de meest betoverende kamers zoals de Gallery of Tapestries of the Gallery Maps. Sta versteld van de Sistinkekapel. Het bezoek eindigt bij de Bascilica.

Dag 4: Rome - Napels
Je verblijft in het Hotel Panorama Palace incl. diner en ontbijt
Vandaag verlaat je Rome en word je met de transfer naar het station gebracht. Vanaf hier ga je met de bus of trein naar Napels. Bij aankomst ontmoet je de gids en is de excursie naar Pompeii. Na de uitbarsting van de vulkaan Vesuvius lag Pompeii honderden jaren begraven en vergeten. De stad staat hoog op de lijst van de wereld en de opgravingen die in de 18e eeuw zijn begonnen en worden nog steeds uitgevoerd. De gids neemt je mee door oude straten waar je baden, fora en villa's zult zien die door de romeinen zijn gebouwd. Na deze bijzondere dag keer je terug naar het hotel en geniet je in het hotel van een heerlijk diner dat voor je klaarstaat.

Dag 5: Napels
Je verblijft in het Hotel Panorama Palace incl. diner en ontbijt
Vandaag wordt de dag doorgebracht rond de Costiera Amalfitana. De ''Amalfi Drive'' zou de meest spectaculaire van Europa zijn en vanuit Sorrento biedt de kronkelende weg op de klif bij elke bocht adembenemende panoramische uitzichten. Tijdens de reis wordt er gestopt net boven Positano. Een prachtig juweel met pittoreske roze en witte villa's die op een zeer steile helling liggen. Hierna ga je door naar Amalfi, die het de naam geeft aan de hele kust waaraan het ligt. Hier vindt clusters van witte dicht opeengepakte huizen die tegen de heuvel oprijzen en gedomineerd door de prachtige kathedraal die op de top van de grote trap staat. Let op, voor het bezoek van de kathedraal mogen geen korte broeken worden gedragen en blote schouders worden getoond.

Dag 6: Napels
Je verblijft in het Hotel Panorama Palace incl. diner en ontbijt
Vandaag ben je vrij om de prachtige omgeving van Sorrento te ontdekken of je kunt deelnemen aan de excursie naar het betoverende Capri-eiland. Je zeilt over de baai van Napels voor het begin van een onvergetelijke dag en gaat het eiland ontdekken. Ook kun je aan het vaste land blijven om meer van de omgeving zelf te ontdekken. Een dag om zelf in te vullen waar jij behoefte aan hebt!

Dag 7: Terug naar huis
Incl. ontbijt
Na het ontbijt ga je met de transfer terug naar het vliegveld en ga je weer terug naar huis en zit je prachtige reis er helaas weer op!

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Rondreis Rome en de Amalfikust
.,
Rome, Italië
Kaart
., Rome, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze rondreis verblijf je in 4*-hotels in de regio Rome en aan de prachtige Amalfi kust. Je hebt 3 dagen de tijd om de prachtige stad Rome te verkennen. Op dag 4 vertrek je per trein of bus naar Napels waar je de laatste 3 dagen hebt om te genieten van de mooie Italiaanse dorpjes aan de Amalfi kust. Er is dagelijks ontbijt inbegrepen en bij het 2e hotel verblijf je zelfs o.b.v. halfpension. Verder zijn er 4 excursies inbegrepen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Trevi fontein

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Di Trevi

Deze fontein is met zekerheid de meest populaire fontein van Rome. Het hele jaar door heeft het een enorme aantrekkingskracht op toeristen uit binnen- en buitenland. Onlangs is de Trevi fontein geheel gerenoveerd en straalt ze weer als ooit tevoren.

Colosseum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazza Del Colosseo 1

Het Colosseum is een gigantisch amfitheater midden in Rome. Het is één van de symbolen van de stad. Zo’n 2000 jaar geleden vochten hier honderden gladiatoren (slaven) tegen elkaar en tegen dieren.

Forum Romanum

Bezienswaardigheden, Cultuur
Via Della Salara Vecchia 5/6

Ooit was het Forum Romanum het politieke centrum van Rome. Ondanks dat er nu niet meer dan ruïnes te bezichtigen zijn, geeft het wel een goed beeld van de vroegere grandeur. Een prachtige locatie met tempels, basilica’s en triomfbogen.

Villa Borghese

Natuur & Parken
Viale Fiorello La Guardia

Wilt u even de drukte en warmte van de stad ontlopen? Dan biedt een bezoek aan Villa Borghese een oase van rust! In dit prachtige park vindt u onder andere musea, beelden, fonteinen en een dierentuin. U vindt er ook een grote vijver met in het midden een Romeinse tempel op een soort eilandje.

Vaticaanstad

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Via Della Posta

Vaticaanstad: één van de topattracties van Rome. Hier vindt je onder andere de wereldberoemde Sixtijnse kapel met de prachtige schilderingen van Michelangelo.

Sint-Pietersbasiliek

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazza San Pietro

In Vaticaanstad vindt u het Sint Pietersplein en de Sint-Pietersbasiliek. Wanneer u de basiliek binnen loopt, zult u verstelt staan van het interieur. Het is vrij donker, maar overal waar u kijkt vindt u schilderingen, beelden en andere prachtige versieringen

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Belangrijke informatie

Kosten exclusief:

  • Tickets voor het Vaticaanse museum € 24,00 per persoon
  • Headsets in Rome € 3,00 per persoons per dag (€ 6,00 per persoon totaal)
  • Pompeii tickets € 19,00 per persoon
Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 6.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro