Campingvakanties
Autovakanties
6, 8, 11 of 15 dagen

Tent, bungalow of mobile home aan de kust in het Spaanse Tarragona

Camping Torre de la Móra
Tarragona, Catalonië, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a.
278,95
per tent
Excl. toeristenbelasting € 3,96 p.p.p.n.
Excl. Waarborgsom: € 150,- per accommodatie per verblijf
Voor deze vanaf-prijs zijn 33 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 6, 8, 11 of 15 dagen in een tent, bungalow of mobile home aan de kust in het Spaanse Tarragona

Een onvergetelijke vakantie, samen met het gezin! Dat is mogelijk tijdens je vakantie in een van de accommodaties van Camping Torre de la Móra. Met een prachtige ligging direct aan het strand in een beschermd natuurgebied is het volledig tot rust komen en alleen maar genieten. Ben jij geen zee liefhebber? Geen probleem! Op de camping is een zwembad voor jong en oud waar je heerlijk kunt ontspannen. Wandel over het strand of door de bossen en geniet van de adembenemende natuur. In de verdere omgeving vind je prachtige baaien en spectaculaire kliffen die zeker het bezoeken waard zijn.

Campingvakanties
Autovakanties
6, 8, 11 of 15 dagen

Tent, bungalow of mobile home aan de kust in het Spaanse Tarragona

Camping Torre de la Móra
Tarragona, Catalonië, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief bed- en badlinnen
  • Camping is direct gelegen aan het strand
  • Verblijf in een 4-6 persoons accommodatie
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de accommodatie
  • Tip: bezoek de baaien en spectaculaire kliffen
Tips voor tijdens je verblijf

Historisch Tarragona
Maak een dagtrip naar Tarragona, een stad rijk aan geschiedenis met indrukwekkende Romeinse ruïnes, waaronder een amfitheater aan de zee. Wandel door de oude straten, bezoek de kathedraal en ontdek de middeleeuwse charme van deze UNESCO-werelderfgoedlocatie.

PortAventura World
Een must-see voor gezinnen is PortAventura World, een van Europa's grootste themaparken. Met spannende achtbanen, shows en attracties verdeeld over themagebieden, is er genoeg vermaak voor jong en oud. Het park heeft ook Ferrari Land voor de autosportliefhebbers en een waterpark voor de warme dagen.

Aquopolis Waterpark
Voor een dag vol waterpret is het Aquopolis waterpark in de buurt een geweldige keuze. Met een verscheidenheid aan glijbanen, zwembaden en kinderzones, kan het hele gezin genieten van een verfrissende en opwindende dag uit.

Lokale Markten en Keuken
Verken de lokale markten in de buurt van Camping Torre de la Móra. Proef de verse producten, ontdek ambachtelijke waren en geniet van de levendige sfeer. Neem ook de tijd om de Catalaanse keuken te proeven in de lokale restaurants, waar je kunt genieten van gerechten zoals paella, tapas en verse zeevruchten.

Camping Torre de la Móra
Ctra. Nacional 340,
Tarragona, Spanje
Kaart
Ctra. Nacional 340, Tarragona, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Camping Torre de la Móra is gelegen in Tarragona, met een prachtige locatie aan het strand en in een beschermd natuurgebied. Bij de camping bieden ze alles wat je nodig hebt, denk hierbij aan een restaurant, minimarkt, fitnessruimte en wasserette. Verder heb je ook kinderanimatie en een heerlijk buitenbad tot je beschikking. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar op een aantal plekken op de camping. De verschillende accommodaties zijn standaard voorzien van een keuken met magnetron en koffie- en theefaciliteiten en een terras met tuinmeubilair. Op de camping is gratis Wi-Fi beschikbaar en je kun de auto bij de accommodatie parkeren.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Midgetgolf
  • Tennisbaan
  • Minimarkt
  • Snackbar
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Magnetron
  • Televisie
  • Douche
  • Toilet
  • Airconditioning
Hoogtepunten

Castillo de Tamarit

Cultuur, Stranden
Cami Castell De Tamarit

Het prachtige strand wat zich naast het beroemde Castillo de Tamarit bevindt is een erg romantische plek. Geniet hier van een prachtig uitzicht.

PortAventura Park

Attractieparken, Outdooractiviteiten
Avinguda Pere Molas, Vila-Seca

Na de jaarlijkse korte stop van januari tot maart, opent PortAventura Park haar deuren weer met geweldige thema´s en attractie´s voor jong en oud.

Fontein Salou

Bezienswaardigheden
Passeig De Jaume I, Salou

De bekende fontein die zich aan het einde van Passeig de Jaume I staat, bezorgt Salou een bijna sprookjesachtige uitstraling met haar verlichting. Vooral in de zomer worden hier uitgebreide shows gegeven.

Calle Barcelona

Shoppen
Calle Barcelona

De bekendste winkelstraat van Salou. Deze lange winkelstraat biedt erg veel winkels en boetiekjes. Voor de shoppers is dit een perfecte straat.

Boulevard Salou

Cultuur, Nachtleven
Passeig De Miramar, Salou

Deze boulevard is 's avonds een heerlijke plek om je begin van de avond te spenderen. Loop langs de vele kraampjes met souvenirs en proef heerlijke lokale lekkernijen.

Port de Barcelona

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Wijken
Port Of Barcelona

De Haven van Barcelona is net zo oud en belangrijk als de stad zelf. Aan het begin van de Ramblas bevindt zich de oude “plezier” haven ‘Port Vell’. U vindt hier diverse excursies en goede restaurants, barretjes en terrassen. Ook is er een groot winkelcentrum ‘Maremàgnum’ te vinden en Europa’s grootste aquarium gevuld met zes miljoen liter zeewater.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Waarborgsom: € 150,00 per accommodatie per verblijf (borg)
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00 - 22:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.96 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro