Autovakanties
dagen

Appartement in Istrië nabij de kust in Pula

Park Plaza Verudela
Pula, Istrië, Kroatië bekijk op kaart
Verblijf 4, 6, 8 of 15 dagen in een appartement in Istrië nabij de kust in Pula

Nabij Pula ligt dit luxe 4*-park. Op het park is er van alles te doen, maar ook in de omgeving. Pula zelf is een leuke stad om te bezoeken. De stad wordt gedomineerd door de Romeinse cultuur en veel mensen kennen Pula van het prachtige amfitheater in het centrum, maar het zuidelijkste puntje van Istrië heeft nog veel meer te bieden. Denk hierbij aan de schitterende stranden, gezellige eet- en uitgaansgelegenheden en de vele activiteiten die er te doen zijn. Tijdens een warme zomerdag kan je door de koele ondergrondse gangen lopen, de zogeheten 'Les galeries souterraines Zerostrasse'. Bekijk de galerijen die de geschiedenis van Pula weergeven en neem een rondleiding met een gids, die je onder andere vertelt over de functie van de tunnels tijdens de eerste wereldoorlog. Wil je buiten Pula wat doen? Ga dan mee met een bootexcursie naar de Brijuni eilanden. Het is een prachtig eiland, bedekt met eeuwenoude pijnbomen en olijfbomen, omgeven door een glinsterende zee. De plaatsen Rovinj en Poreč zijn goed te bereiken met de auto of bus. Een ideale plek dus!

Autovakanties
dagen

Appartement in Istrië nabij de kust in Pula

Park Plaza Verudela
Pula, Istrië, Kroatië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Inclusief bad- en bedlinnen
  • Gelegen op loopafstand van het strand!
  • 4*-park met veel faciliteiten!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren
  • Tip: doe een bootexcursie naar de Brijuni eilanden
Park Plaza Verudela
Verudella 11,
Pula, Kroatië
Kaart
Verudella 11, Pula, Kroatië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In Pula, aan de zuidkust van Kroatië, ligt het 4*-Park Plaza Verudela. Het is een ideaal zomerresort voor families met kinderen, maar ook voor degene die willen genieten van hun vakantie aan de Adriatische Zee en de schoonheid van het schiereiland Istrië willen ontdekken. Het biedt een combinatie van ultiem comfort en gastvrijheid waardoor je je helemaal thuis voelt. De appartementen liggen op enkele minuten lopen van het strand. Wil je liever zoetwater? Op het park is een zwembad. Ook is er een restaurant en zijn er verschillende sportactiviteiten zoals tennis, mini-golf en beachvolleybal. Het Park Plaza Verudela Resort beschikt over comfortabele appartementen met een badkamer met douche en toilet en een keuken met fornuis, koffiezetapparaat, koelkast en magnetron. Verder beschikt het appartement over airconditioning, televisie, Wi-Fi en een balkon of terras.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 12,00 per huisdier per dag
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Magnetron
  • Televisie
  • Balkon en/of terras
  • Douche
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Wi-Fi

Faciliteiten

Restaurant
Ja
Buitenzwembad
Ja
Tennisbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Midgetgolf
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Banjole Beach

Outdooractiviteiten
Banjole

Banjole biedt de ideale mix van strand, natuur en cultuur. Bij de stad zijn twee prachtige gezinsvriendelijke stranden te vinden.

Pula

Steden
Pula

Pula is één van de bekendste historische steden van Kroatië en hoorde tot en met 1947 bij Italië en kent daardoor dan ook vele Venetiaanse invloeden.

Boog van de Sergii

Bezienswaardigheden
Slavoluk Sergijevaca

De triomfboog van Sergius werd in de 1 ste eeuw v. C. opgericht in opdracht van Salvia Postuma Sergia, ter ere van drie broers die belangrijke positities hadden bekleed in het Romeinse Rijk.

Tempel van Augustus

Bezienswaardigheden
Forum B.b

In Pula staat de Tempel van Augustus de eerste Keizer van het Romeinse Rijk. Deze is waarschijnlijk gebouwd tussen 2 v. Chr en 14 na Chr.

Amfitheater Pula

Bezienswaardigheden
Scalierova Ul. 30

Het amfitheater werd in de eerste gebouwd, maar is goed bewaard gebleven. Vandaag de dag wordt het toneel nog steeds voor festivals, opera’s en concerten gebruikt.

Kamenjak National Park

Natuur & Parken
Premantura 52

Kamenjak ligt in Kroatië in het uiterste zuiden op het schiereiland Istrië meteen achter het dorp Premantura en tien kilometer ten zuiden van Pula. Kamenjak is een schiereiland, een kaap en een beschermd landschap maar wel gewoon toegankelijk.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 12,00 per huisdier per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro