Fly & Drive
dagen

Fly & drive Noord-Finland en zomers Lapland incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Fly & drive Noord Finland-zomers Lapland
Rovaniemi, Lapland, Finland bekijk op kaart
8-daagse fly & drive door Noord-Finland en zomers Lapland incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Al jarenlang is Fins Lapland een populaire bestemming in de winter. Maar ook in de zomer is er genoeg te doen en is er alle ruimte voor leuke activiteiten in de natuur. Wandelen, mountainbiken, raften, kanovaren en vissen vallen onder de mogelijkheden. Tijdens deze Fly & drive start je in Luosto. Een klein plaatsje ten noorden van Rovaniemi. Tijdens een excursie kom je alles te weten over de geluksteen de amethist. Je brengt namelijk een bezoek aan de amethistmijn. Daarna reis je door naar Saariseka, waar je wordt omgeven door de prachtige natuur Nationale Park Urho Kekkonen. Je reis eindigd in de Finse stad Rovaniemi, waar je volop genieten van natuur, Lapse tradities en cultuur.

Fly & Drive
dagen

Fly & drive Noord-Finland en zomers Lapland incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Fly & drive Noord Finland-zomers Lapland
Rovaniemi, Lapland, Finland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen in 3 verschillende accommodaties
  • Retourvlucht vanaf Rotterdam The Hague Airport met Transavia rechtstreeks naar Rovaniemi.
  • Inclusief maximaal 20 kg ruimbagage per persoon
  • Inclusief luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen
  • Dagelijks ontbijtbuffet
  • Inclusief excursie “Amethistmijn” met rondleiding
  • Inclusief huurauto categorie EDMR (Volkswagen Polo of gelijkwaardig)
  • Onbeperkt aantal kilometers (excl. Brandstof)
  • Inclusief LDW (Loss Damage Waiver) met een eigen risico van € 950 per schadegeval
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet het programma eruit?

Dag 1 t/m 2: Aankomst in op luchthaven Rovaniemi - Luosto
Je verblijft de aankomende nacht in Luosto incl. ontbijt

Vandaag gaat dan eindelijk je Fly & drive door Finland en Lapland beginnen! Je vliegt vanaf The Hague Airport naar Rovaniemi. Op de luchthaven staat de huurauto al voor je klaar!

Luosto is een piepklein plaatsje in Lapland op zo'n 120 km ten noorden van Rovaniemi niet ver van het Nationaal Park Pyhä-Luosto. Het is een ideale plek voor natuurliefhebbers. In de omgeving zijn diverse wandelroutes te vinden en mooie hiking-trails uitgezet.

Excursie Tijdens je verblijf in Luosto mag een bezoek aan de Amethistmijn op Lampivaara zeker niet ontbreken! Dit is de enige Amethistmijn ter wereld die je kunt bezoeken. Deze miljardenjaren oude plek staat bol van de positieve energie. De overvloedige aanwezige Amethist edelstenen en bergkristal worden immers helende krachten toegeschreven. De Amethist is tevens werelds meest populaire paarse edelsteen. Op de top van de heuvel luister je naar eeuwenoude saga's en heb je de mogelijkheid om naar je eigen gelukssteen te zoeken, die al meer dan 2000 miljoen jaar op je ligt te wachten!

Dag 3 t/m 6: Luosto - Saariselkä
Je verblijft de aankomende drie nachten in Saariselka incl. ontbijt

Vandaag reis je door naar Saariselkä , gelegen op een heuvelachtig gebied in Lapland. Saariselkä behoordt tot een must voor avonturiers. Ontdek het wandelparadijs met rotswanden en stromende beekjes. In het centrum vind je leuke winkeltje, een spa en sfeervolle restaurants. Op ca. 30 km van Saariselkä ligt Inari, een plaats waar van oudsher nog een relatief grote Sami gemeenschap woont. Een andere optie is om te genieten van de vele activiteiten die in omgeving te doen zijn. Ontdek het wandelparadijs met rotswanden en stromende beekjes. Voor ieder die zich boven de poolcirkel wil wagen, is Saariselkä een perfecte plek!

Dag 7: Saariselkä - Rovaniemi
Je verblijft de aankomende twee nachten in Rovaniemi incl. ontbijt

Vandaag een start in de hoofdstad van het Finse Lapland is het volop genieten van natuur, Lapse tradities en cultuur. Het bijzondere van de stad is dat het vrijwel op de poolcirkel ligt, waardoor het zomers nooit donder wordt. Breng tijdens je verblijf een bezoek aan het interessante museum Arktikum. Dit museum is tot stand gekomen nadat in de Tweede Wereldoorlog Rovaniemi bijna geheel verwoest is. De Fins Architect Alvar Alto ontwierp de plannen voor de wederopbouw zoals, het stadhuis en het museum. Natuurliefhebbers kunnen de ruige natuur van Ounasvaara ontdekken! Dit gebied zit vol recreatie mogelijkheden zoals hiking, zomer- bobsleeën of golf.

Dag 8: Rovaniemi - Terugreis naar huis
Helaas zit vandaag je reis er alweer op. Na het uitchecken uit het hotel, reis je door naar de luchthaven. Hier lever je de huurauto in en vlieg je terug naar huis.

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Fly & drive Noord Finland-zomers Lapland
Rovaniemi Airport,
Rovaniemi, Finland
Kaart
Rovaniemi Airport, Rovaniemi, Finland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Geniet van een 8-daagse fly & drive door Noord-Findland en Lapland. Je vliegt vanaf Rotterdam naar Rovaniemi. Hier staat de huurauto al voor je klaar. Je verblijft in 3 verschillende hotels incl. een uitgebreid ontbijtbuffet. Tijdens je reis maak je een excursie in Luosto naar de Amethistmijn. Het wordt een fantastische reis vol avontuur, natuur en cultuur. Kortom een reis om niet snel te vergeten!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Belangrijke informatie

Voorwaarden huurauto:

Autohuur De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor je verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht! Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro