Autovakanties
dagen

Verblijf o.b.v. halfpension in een 4*-hotel in Ptuj, de oudste stad van Slovenië incl. wellness

Grand Hotel Primus
Ptuj, Podravska, Slovenië bekijk op kaart
Verblijf 3, 4, 6 of 8 dagen o.b.v. halfpension in een 4*-hotel in Ptuj, de oudste stad van Slovenië incl. wellness

Ptuj is het oudste stadje van Slovenië. Het wordt al duizenden jaren bewoond en die lange geschiedenis blijkt uit de vele monumentale bezienswaardigheden in de buurt van het hotel. Daarvoor moet je wel de Drau over, want Grand Hotel Primus ligt net buiten het centrum op de westoever van deze rivier. De meest prominente blikvanger aan de overkant is het twaalfde-eeuwse Kasteel van Ptuj, dat vanaf een heuvel uitkijkt over de Drau en de stad. Niet ver daarvandaan vind je het voormalige Dominicaanse klooster, de Sint-Jurijakerk, het Archeologisch Park Panorama, het Ormoz-kunstmuseum en het Romeinse Orpheus-monument. Als je van wateractiviteiten houdt, is het Meer van Ptuj ten zuidoosten van de stad de moeite waard. Dit grootste meer van Slovenië is ideaal voor zeilen en vissen, en staat tevens bekend om de vele vogels die je er kunt spotten. Om bij te komen van je vakantieactiviteiten kan je terecht bij Grand Hotel Primus. Het beschikt over een relaxtuin, binnenbad, verwarmd buitenbad en uitgebreid wellnesscentrum. Om de omgeving te verkennen kun je bij Grand Hotel Primus fietsen of een auto huren.

Autovakanties
dagen

Verblijf o.b.v. halfpension in een 4*-hotel in Ptuj, de oudste stad van Slovenië incl. wellness

Grand Hotel Primus
Ptuj, Podravska, Slovenië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks dinerbuffet
  • Toegang tot de Vespasianus thermale zwembaden
  • Toegang tot de hotelzwembaden op dag van incheck en dag van uitcheck
  • 2 x per dag gratis entree tot de zwembaden en sauna bij Thermal Park
  • Korting voor de Flavia sauna
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Grand Hotel Primus
Pot v Toplice 9,
Ptuj, Slovenië
Kaart
Pot v Toplice 9, Ptuj, Slovenië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Grand Hotel Primus is een modern 4*-hotel in het oudste stadje van Slovenië. 'Ontsnap aan de wereld en herontdek jezelf' is het motto van het hotel. Totale ontspanning voor de gasten is waar het hotel naar streeft en zal je altijd op de eerste plek zetten. Om dit na te streven beschikt het hotel over thermale baden, sauna's spa, wellness en serveren ze gezond eten in hun restaurant om fit te blijven. Er is ook een fitnessruimte aanwezig. De medewerkers in het hotel spreken naast Sloveens en Russisch, ook Duits en Engels. De 2-persoonskamer is voorzien van een eigen badkamer met douche, een balkon, een bureau met stoel en televisie.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Ptuj

Bezienswaardigheden, Steden
Ptuj

Ptuj is de oudste stad van Slovenië met goed intact gebleven bouwwerken en een bijzonder sfeervolle binnenstad. Ontdek de oude straatjes, het indrukwekkende kasteel, de mooie pleinen en de vele religieuze gebouwen.

Marburg an der Drau

Bezienswaardigheden, Steden
Marburg An Der Drau

Maribor is de gezellige hoofdstad van de regio Štajerska. Geniet hier van monumentale gebouwen, statige straten en pleinen, kastelen, musea, middeleeuwse torens en mooie stadsparken

Rogaška Slatina

Steden, Spa en Wellness
Rogaška Slatina

Dit kuuroord aan de uitlopers van de Alpen was in de oudheid bekend vanwege zijn weldadige bronnen. Je kunt hier genieten van vele badhuizen en thermaalbaden.

Thermen Olimia

Spa en Wellness, Waterparken
Zdraviliška Cesta 24

Thermen Olimia beschikt over meerdere zwembaden met glijbanen en een prachtig wellnesscentrum. Het resort is leuk voor jong en oud!

Celje

Bezienswaardigheden, Steden
Celje

bezichtig de indrukwekkende stad Celje, de op twee na grootste stad van Slovenië. Bewonder er een mooi klooster uit de 13e eeuw en de burcht van de graven van Celje.

Velenje

Bezienswaardigheden, Steden
Velenje

Velenje wordt ook wel mijnwerkersstadje genoemd omdat het leeft van kalksteenwinning. De stad ligt tussen het kasteel van Velenje & het kasteel van Salek.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Registratie toeslag: € 1,00 per persoon per verblijf
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro