Fly & Drive
9, 12 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Fly & drive Andalusië incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Fly & drive Andalusië
Málaga, Andalusië, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
659,-
totaal: 1350,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 9 dagen en voor 9 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een 9-, 12-of 15-daagse Fly & drive door Andalusië incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Andalusië ken je waarschijnlijk, voornamelijk van de stranden, flamenco, fiestas, tapas en de sherry; deze typering symboliseert de ontspannen levensstijl van de Andalusiër. Maar de meest veelzijdige regio van Spanje heeft zoveel meer te bieden; de Moren hebben hun erfenis niet alleen achtergelaten in steden als Cordoba, Granada en Sevilla, maar ook in de vele witte bergdorpen, gelegen in de schitterende natuurparken die deze regio rijk is. Deze bergdorpen, de Pueblos Blancos, en de natuurparken zijn je uitvalsbasis tijdens deze reis. Tijdens je fly & drive verblijf je in hotels allemaal gebouwd in dezelfde, Moorse, stijl. Liever een dagje relaxen aan het zwembad? Ook dat is mogelijk! Je hebt alle vrijheid tijdens je fly & drive.

Fly & Drive
9, 12 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Fly & drive Andalusië incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Fly & drive Andalusië
Málaga, Andalusië, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 8, 11 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Malaga vanaf luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in uitstekende 4*-hotels
  • 9, 12 of 15 dagen huurauto incl. basisverzekering
  • Ideale omgeving voor mooie wandeltochten
  • Ondek de schilderachtige witte dorpjes van Andalusië
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: aankomst Malaga - Grazalema (ca. 140 km)
Je verblijft de aankomende twee nachten in Grazalema

Vandaag gaat dan eindelijk je fly & drive door Andalusië beginnen! Je vertrekt vanaf de luchthaven naar keuze naar Malaga. Hier staat op de luchthaven de huurauto al voor je klaar! Vanaf hier reis je door naar Grazalema (ca. 140 km) waar je de aankomende twee nachten zult verblijven.

Dag 2: Grazalema
Na een heerlijk ontbijt in het hotel heb je vandaag alle tijd om de omgeving te ontdekken! Het witte dorpje Grazalema ligt tussen Malaga en Cadiz. Het dorp is gelegen in het noordoostelijke deel van het natuurpark Sierra de Grazalema, op 821 meter boven zeeniveau. Voor natuurliefhebbers is dit een schitterend park uitgerust met diverse wandelroutes. Tevens kun je hier bergklimmen, paardrijden en kanovaren op Spanjes eerst officiële UNESCO Biosfeerreservaat. Tijdens je verblijf in Grazalema mag een stadwandeling niet ontbreken! Ontdek het historische centrum van Grazalema, struin over het hoofdplein van Grazalema, Plaza de España. Je vind hier o.a. de prachtige 18e-eeuwse Iglesia de la Aurora en ook haar Middeleeuwse fontein. Breng een bezoek aan de Romeinse Ruïnes van Lacilbula uit de 2e eeuw en het kleine dorpje Benamahoma. Daarnaast vind je in het oude centrum verschillende uitkijkpunten waar je een schitterend panoramisch uitzicht hebt over de ondergelegen vallei.

Dag 3 & 4: Grazalema - Priego de Cordoba (ca. 195 km)
Je verblijft de aankomende twee nachten in Priego de Cordoba

Vandaag reis je door naar Priego de Cordoba, gelegen te midden van vele kilometers aan olijfboomgaarden. Het plaatsje ligt in het hart van Andalusië en is een van de vele mooie dorpjes in de omgeving. Priego is rijk aan historie en prachtige gebouwen. Struin door het oude gedeelte van de stad, door smalle straatjes en ontdek restanten uit de Moorse tijd. Bezoek de wijk Barrio de la Villa. De wijk is deels ommuurd en bestaat uit smalle straatjes en witgekalkte huisjes. Het hoogtepunt van deze wijk is de boogvormige straat aan de noordoostelijke kant van het dorp. Breng een bezoek aan de opgravingen net buiten Priego in het dorpje Almedinilla.

Dag 5 & 6: Priego de Cordoba - Bubion (ca. 150 km)
_Je verblijft de aankomende twee nachten in Bubion**

Je reis gaat verder naar Bubion, een klein dorpje hoog in de bergen, gelegen in de bekende Alpujarras. Het kleine dorpje behoord tot een van de mooist gelegen in de beroemde bergen in Andalucia. De geschiedenis van dit dorp gaat ver terug in de tijd. Bubionis een van de vele witte dorpjes die ooit door de barbieren zijn gebouwd. Typische smalle straatjes en witte huisjes, met platte daken en vele schoorsteen. De smalle en steile straatjes met kasseien en balkons met kleurrijke bloemen doen je aan een andere tijde denken. In het Etnologisch Museum worden kunsten, gewoontes van de bewonder weerspiegelt en krijg je een idee van hoe het interieur er in een typisch huis uitziet. Bubion is gelegen midden in het natuurpark Sierra Nevada. Ideaal voor wandelliefhebbers!

Dag 7 & 8: Bubion - Láujar de Andarax (ca. 75 km)
Je verblijft de aankomende twee nachten in Láujar de Andarax

Vandaag reis je naar een stevig ontbijt door naar je laatste bestemming van deze reis. Het witte dorpje Láujar de Andarax ligt midden in het hart van de Alpujarras. Langs het dorp kabbelt rustig de gelijknamige rivier. In dit dorp lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. Maak een wandeling vanaf het centrale plein naar Mirador del Molino en kijk je ogen uit! Naast prachtige natuur staat De Alpujarras bekend om heerlijk en authentiek eten. Probeer zeker de “Plato de Alpujarras”, een mix van verschillende kaas en vlees uit de streek. Maar ook zijn de churros hier heel bekend. Dagelijks staat er een kraampje in de hoofstraat waar je deze zoete lekkernij kunt proeven.

Dag 9: Láujar de Andarax - Malaga (ca. 200km)

Helaas zit vandaag je reis er alweer op. Je reist eerst vanaf je laatste hotel nog in ca. 200 km naar de luchthaven van Malaga waar je je huurauto weer inlevert. Hopelijk kijk je terug op een fantastische reis.

12- of 14-daagse reisinformatie:

  • Tijdens de 12-daagse reis verblijf je 3 nachten in de eerste 3 hotels en 2 nachten in het laatste hotel.
  • Tijdens de 15-daagse reis verblijf je 3 nachten in het eerste en laatste hotel en 4 nachten in het tweede en derde hotel.

Let op:

  • Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere (vergelijkwaardige) accommodatie.**
  • Het is mogelijk dat je voor enkele wegen tol moet betalen. Deze kosten zijn exclusief.
  • Kijk goed naar de tijden van de vluchten als je deze selecteert i.v.m. de openingstijden van de balie van de huurauto. De auto kan niet opgehaald en teruggebracht worden tussen 22.00 uur en 08.00 uur.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Fly & drive Andalusië
Av. del Comandante García Morato,
Málaga, Spanje
Kaart
Av. del Comandante García Morato, Málaga, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Geniet van een fly & drive door Andalusië. Deze Zuid-Spaanse streek kent vele contrasten waar genoeg te beleven valt. Geniet van ongerepte natuur, wandel door schitterden vertrekken en droom weg op een van de binnenpleinen met prachtige fonteinen. Tijdens deze fly en drive verblijf je in uitstekende 4*-hotels en staat er iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Televisie
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Autohuur
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor je verzorgen.
LET OP:
De auto kan niet opgehaald en teruggebracht worden tussen 22.00 uur en 08.00 uur.

Minimale en maximale leeftijd
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht!
Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Parkeren

Ja

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

-

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro