Rondreizen
15 dagen
Incl. ontbijt

Eilandhoppen Mykonos, Santorini, Naxos en Paros incl. vlucht, ontbijt en overtochten

Eilandhoppen Mykonos, Santorini, Naxos en Paros
Mykonos-stad, Mykonos, Griekenland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
1709,-
totaal: 3492,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 15 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
15 dagen eilandhoppen Mykonos, Santorini, Naxos en Paros incl. vlucht, ontbijt en overtochten

De beste manier om de typische Griekse eilanden te ontdekken is door Island hopping! Vaar van de ene bijzondere plek naar de andere en laat je verrassen door de natuur, cultuur en de vrijheid die elk eiland te bieden heeft. De Cycladen liggen in de Egeïsche zee, tussen het vaste land en Kreta in, en is één van de meest schilderachtige eilandgroepen van Griekenland. Je wordt er omgeven door de helderwitte huisjes met felgekleurde, vaak blauwe ramen en deuren. Wandel door de witgekalkte doolhof straatjes, talrijke windmolentjes en pittoreske kerkjes. Geniet van de rust, vrijheid en de schoonheid die de eilanden te bieden hebben.

Rondreizen
15 dagen
Incl. ontbijt

Eilandhoppen Mykonos, Santorini, Naxos en Paros incl. vlucht, ontbijt en overtochten

Eilandhoppen Mykonos, Santorini, Naxos en Paros
Mykonos-stad, Mykonos, Griekenland bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 14 overnachtingen in verschillende 3* of 4*-hotels op 4 eilanden
  • Retourvlucht naar Mykonos vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief retourtransfer luchthaven – hotel
  • Inclusief 4 overtochten (Santorini, Naxos, Paros, Mykonos)
  • Inclusief retourtransfers haven – hotel
  • Incl. meet en greet bij aankomst met een Engels sprekende reisleider
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst Mykonos
Aankomende nacht verblijf je in een 3*- of 4*-hotel op Mykonos

Vandaag kom je aan op Mykonos. Bij aankomst ontvang je het gedetailleerde programma waarin vermeld staat in welk hotel je verblijft, je ontvangt de boottickets en tijden en het telefoonnummer van de reisleider. Daarna brengt de transfer je naar het eerste hotel.

Dag 2 t/m 5: Santorini
Aankomende 4 nachten verblijf je in een 3*- of 4*-hotel op Santorini

Op dag 2 wordt je opgehaald bij je hotel en wordt je gebracht naar de haven van Mykonos. Hier reis je met de boot naar het sprookjesachtig Santorini, waar je 4 nachten verblijft. De witgekalkte huisjes, kerkjes met blauwe koepels, de kale vulkaanrotsen en zwarte lava stranden vormen samen een schitterend contrast. Wandel door de witgekalkte straatjes, bekijk leuke winkeltjes en strijk neer op een terrasje. Huur een auto en breng een bezoek aan Ancient Thera, ga naar de wijnproeverij in Santo of bezoek de vulkaan in Caldera. De stad Oia is zeker een bezoek waard! Geniet van het prachtige uitzicht, bekijk leuke winkels en boetiekjes. Na een lange dag wordt de magie van het eiland alleen maar beter. Neem plaatst op een terrasje en geniet van de mooiste zonsondergang van Griekenland. In de avond kleurt de romantische zonsondergang de witte huisjes om in een magische gouden gloed.

Dag 6 t/m 8: Naxos
Aankomende 3 nachten verblijf je in een 3*- of 4*-hotel op Naxos

Op dag 6 verlaat je het prachtige eiland Santorini en vertrek je vanuit de haven met een veerboot naar Naxos. Het oude Griekse eiland Naxos heeft een prachtig landschap met groene boomgaarden en wijngaarden. Naast de vele wijnstokken zijn de charmes van Naxos talrijk. Ontdek de oude ruïnes, schilderachtige dorpjes, cafés aan het water, lokale lekkernijen en prachtige stranden. Verder is Naxos een eiland waar je ideaal kunt relaxen! Het grootste zandstrand van Naxos is Agios Georgios met een lengte van meer dan een kilometer. Neem een verkoelende duik in de zee of en geniet van de zon op je badhanddoek. Wil je cultuur snuiven? Breng dan een bezoek aan het meest bekenede architectonische complex: het Venetiaanse fort.

Dag 9 t/m 11: Paros
Aankomende 3 nachten verblijf je in een 3*- of 4*-hotel op Paros

Op dag 9 wordt je met transfer naar de haven van Naxos gebracht, om vervolgens met de boot naar Paros te gaan. Ga eropuit om de omgeving van Paros te ontdekken. Het is een prachtig eiland met mooie vissersdorpen en prachtige witte dropjes. Struin door de sfeervolle straatjes en ontdek de leuke tavernes en cafés. Vergeet ook zeker niet om het dorp Naoussa te bewonder. Het schilderachtige vissersdorpje heeft een wirwar aan kleine straatjes met witte huisjes, leuke winkeltjes, barretjes, visrestaurantjes en leuke terrassen. Naoussa behoort tot de mooiste dorpen van Griekenland.

Dag 12 t/m 14: Mykonos
Aankomende 3 nachten verblijf je in een 3*- of 4*-hotel op Mykonos

Op dag 12 ga je met de boot van Paros naar Mykonos. Mykonos is een wat kleiner eiland, maar wel één van de populairste eilanden van Griekenland. Mykonos heeft een prachtig mooi stadscentrum en ligt direct aan azuur blauwe zee. Spierwitte huizen, stenen zitbanken, pittoreske kerkjes en gekleurde deuren vormen het beeld voor een perfecte foto. Het centrum is een doolhof van kleine straatjes en smalle steegjes, dwaal rond en neem een kijkje bij de leuke winkels, boetiekjes en restaurants. Breng een bezoek aan het klein Venetië en de haven, maak een wandeling en strijk neer op één van de terrasje. Zin in actie? Maak een boottocht het historische eiland Delos of ga op jeepsafari.

Dag 15: Vertrek Mykonos
Dag 15 is de laatste dag van je onvergetelijke vakantie. Na het ontbijt wordt je met transfer naar het vliegveld gebracht en vanaf daar vlieg je terug naar Nederland.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Eilandhoppen Mykonos, Santorini, Naxos en Paros
Mykonos Airport,
Mykonos-stad, Griekenland
Kaart
Mykonos Airport, Mykonos-stad, Griekenland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze 15-daagse reis verblijf je in verschillende 3- of 4*-hotels op de eilanden Mykonos, Santorini, Naxos en Paros. Je vliegt naar Mykonos waar je reis zal beginnen en uiteindelijk ook eindigen. Transfer van het vliegveld naar het eerste hotel is inbegrepen. Ook heb je transfers van de havens naar je volgende bestemmingen. Elke ochtend geniet je van een heerlijk verzorgd, uitgebreid ontbijtbuffet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • Bij aankomst ontvang je een gedetailleerd programma, inclusief hotel namen/accommodaties per eiland, de boot tickets voor alle eilanden en de contact nummers/noodnummers.
  • Reis is exclusief ruimbagage (deze dien je zelf bij te boeken na definitieve reservering).
  • Reis is exclusief stoelreservering voor de vlucht.
Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro