Fly & Drive
dagen

Fly & drive door het magische Puglia incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Fly & drive door het prachtige Puglia
Bari, Puglia, Italië bekijk op kaart
Genieten van een 8-, 10-, 13- of 15-daagse fly & drive door het magische Puglia incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Op vakantie naar Puglia? Doen, doen en nog eens doen! De zonnige hak van de Italiaanse laars is een must voor op jouw bucketlist en moet je echt een keer gezien hebben. Het is een echt stukje van Italië... zo kun je de regio het beste omschrijven. Tijdens de reis zal je versteld staan van alles wat je tegenkomt. Prachtige gebouwen, eeuwenoude steden, gezellige restaurants en bars en veel vriendelijke bewoners. Bezoek de mooiste bezienswaardigheden, neem een kijkje bij de boetiekjes of ga lekker languit op het strand bed liggen en geniet van het zonnetje Het is de ideale bestemming om het échte Italië te leren kennen!

Fly & Drive
dagen

Fly & drive door het magische Puglia incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Fly & drive door het prachtige Puglia
Bari, Puglia, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7, 9, 12 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Bari vanaf luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in uitstekende boutique hotels
  • 15 dagen autohuur incl. basisverzekering
  • Leer het echte Italië kennen!
  • Hotels gelegen op prachtige locaties
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst in Bari - Ostuni (ca. 95 km)
Je verblijft de eerste twee nachten in hotel Masseria Cappucini inclusief ontbijt

Vandaag vlieg je naar Bari, de hoofdstad van Puglia. Op de luchthaven van Bari haal je de huurauto op en rijd je richting Ostuni. Het witte stadje Ostuni, dat in het Italiaans ook wel Citta Bianca wordt genoemd, is een van de bekendste stadjes in de regio Puglia.

Dag 2: Ostuni
Begin de dag met een lekker ontbijtje en maak je klaar voor een nieuwe dag. Je hebt vandaag tijd genoeg om de prachtige omgeving van Ostuni te verkennen. De witgekalkte huizen zijn van veraf te zien en ze vermengen zich perfect met de zachte en kleurrijke heuvels die Ostuni zijn eigen speciale charme geven. Maak een wandeling door de prachtig bewaard gebleven oude stad met zijn schilderachtige kronkelige straten en geniet van het geweldige panoramische uitzicht over het mooie landschap.

Dag 3: Ostuni - Lecce (ca. 100 km)
Je verblijft vannacht in hotel Palazzo Bernardini inclusief ontbijt

Vandaag vertrek je richting Lecce. Lecce is net als Rome één groot openlucht museum. Lecce is een van de grotere steden in de regio Puglia en je kan je hier dan ook prima een dag vermaken. Je kijkt je ogen uit bij de barokpracht van de kerken en paleizen. Alle gebouwen zijn hier even fotogeniek. Hoogtepunt is de Basilica di Santa Croce. Waar je ook kijkt op zijn rijkversierde façade, je ziet steeds weer een nieuw detail.

Dag 4 en 5: Lecce - Otranto (ca. 55 km)
Je verblijft de komende twee nachten in hotel Masseria Panareo inclusief ontbijt

Otranto is een van de pareltjes aan de oostkust van Puglia. Dit prachtige dorpje is gezellig, heeft een prachtige kustlijn en is het aanzien meer dan waard. Ondanks dat het zo klein is, kun je je bovendien elke dag prima vermaken. Bezoek bijvoorbeeld Largo Porta Alfonsina. Dit is zonder twijfel één van de meeste gebouwen in Otranto. Op dit moment vorm het kasteel nog steeds de ingang naar het oude centrum van Otranto. Vergeet ook zeker niet de unieke Santa Maria Annunziata kathedraal te bezoeken. En bewonder het uitzicht vanaf de Torre Matta.

Dag 6 en 7: Otranto - Conversano (ca. 180 km)
Je verblijft de komende twee nachten in hotel Corte Altavilla inclusief ontbijt

Vanuit Conversano is het gemakkelijk af te reizen naar Bari. Bari is een heerlijke havenstad. Niet alleen vanwege de eeuwenoude tradities, de prachtige plekken en het verrukkelijke eten, maar ook met dank aan de vriendelijke locals. Bari is één van de oudste steden van Italië. Er zijn een tal van bezienswaardigheden in Bari waaronder de De Sint Nicolaas Basiliek, Piazza Mercantile of slenter over de boulevard.

Dag 8: Conversano - Luchthaven Bari (ca. 50 km) Vandaag vlieg je vanuit het prachtige Italië weer terug naar huis via de luchthaven van Bari! De huurauto kan weer worden ingeleverd bij de luchthaven.

Let op!
Overnachtingen 10-daagse reis
- 2 nachten Ostuni - Masseria Cappucini
- 1 nacht Lecce - Palazzo Bernardini
- 2 nachten Otranto - Masseria Panareo
- 2 nachten Gallipoli - Palazzo Mosco Inn
- 2 nachten Conversano - Corte Altavilla

Overnachtingen 12-daagse reis
- 3 nachten Masseria Cappuccini
- 2 nachten Palazzo Bernardini
- 3 nachten Masseria Panareo
- 2 nachten Palazzo Mosco Inn
- 2 nachten Corte Altavilla

Overnachtingen 15-daagse reis
- 3 nachten Ostuni - Masseria Cappucini
- 2 nachten Lecce - Palazzo Bernardini
- 4 nachten Otranto - Masseria Panareo
- 3 nachten Gallipoli - Palazzo Mosco Inn
- 2 nachten Conversano - Corte Altavilla

Let op! De auto verhuurder op het vliegveld van Bari is geopend van 8.00 uur 's ochtends tot 22:00 uur 's avonds, kies dus een vlucht binnen deze tijden anders kunnen er extra kosten aan verbonden zijn.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Fly & drive door het prachtige Puglia
Viale Enzo Ferrari,
Bari, Italië
Kaart
Viale Enzo Ferrari, Bari, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Geniet van Italië helemaal onderin de Italiaanse laars, waar één van de mooiste regio's van Italië ligt. Op cultureel gebied heeft de regio Apulië (Puglia) veel moois te bieden. Van Witte huisje met puntdaken tot vissersdorpjes en barokke parels als Lecce. Deze afwisselende rondreis geeft u een goed beeld van de diversiteit van de streek!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Televisie
Hoogtepunten

Castello Dentice di Frasso

Bezienswaardigheden
Via Sant'anna

Dit prachtige kasteel is gelegen in het Italiaanse Carovigno. Ontdek de rijke geschiedenis en bezoek de kunsttentoonstellingen die hier dagelijks gehouden worden.

Pompeii

Steden
Pompeii

In Pompeii vindt u prachtige archeologische opgravingen uit de romeinse tijd. Een prachtige wandeling door dit unieke historische stadje is zeker de moeite waard.

Park šuma Velika i Mala Petka

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Dubrovnik

Beschermt bospark met 2 heuvels bovenuit Dubrovnik.

Lokrum

Eilanden
Lokrum Ulica

Dit kleine mooie eiland zie je al vanaf de oude stad Dubrovnik liggen. Vanaf de oude haven vertrekt elk half uur een boot naar dit eilandje. Je kunt hier heerlijk aan het strand liggen, maar ook de botanische tuin of het Middeleeuwse klooster bezoeken.

Bellevue beach

Dubrovnik

Bellevue strand is gelegen in één van de mooiste baaien in Dubrovnik. Dit strand is dan ook het meest bezochte strand in de omgeving. Aan te raden is een bezoek aan dit strand in de ochtend of vroeg in de middag, dat zijn de zonnigste momenten. De kliffen die het strand omringen blokkeren het zonlicht in de middag en zorgen voor een natuurlijke zonwering.

Fort Lovrijenac

Kastelen
Od Tabakarije

Dit kolossale fort bevindt zich ten westen van de stad, buiten het oude stadsgedeelte, op een klif van ruim 36 meter hoog. Aanvankelijk werd het gebouwd om de stad tegen vijandige invallen te beschermen. De bekende inscriptie boven de ingang verwijst naar die periode: “Vrijheid wordt zelfs niet voor al het goud ter wereld verkocht”. Vele toeristen kennen deze plek van de serie Game of Thrones als King's Landing.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

De accommodaties zijn op aanvraag. Indien een hotel geen beschikbaarheid meer heeft, dan wordt er een gelijkwaardig alternatief gereserveerd.

All-Inclusive verzekering (afkoop eigen risico) €12 per etmaal/dag Upgrade categorie huurauto op aanvraag

Voorwaarden huurauto:

Autohuur De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor je verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht! Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Parkeren

Ja

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

-

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro