Fly & Drive
dagen

8-daagse fly & drive Zuid-England & Devon incl. vlucht, huurauto, ontbijt en extra's

Fly & drive Zuid-Engeland & Devon
Bristol, Bristol, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
Ontdek Zuid-Engeland & Devon met een 8-daagse fly & drive incl. vlucht, huurauto, ontbijt en leuke extra's

Maak gedurende je rondreis in Zuid-Engeland & Devon kennis met het groene en glooiende landschap vol pittoreske dorpen en steden met middeleeuwse kathedralen. Ontdek de gezellige badplaatsen, wandel langs de ruige kustlijn met witte krijtrotsen, dompel je onder in de Romeinse geschiedenis of geniet van de Engelse keuken met shepherd's pie en Fish ‘n Chips. Het gebied Devon bevindt zich tussen Dorset en Cornwall. Wat bijzonder is aan deze regio, is dat het twee kusten heeft, één in het noorden en één in het zuiden. Daartussen zit een prachtig en veelzijdig landschap. De reis zal beginnen in Bristol waar je een huurauto krijgt voor 8 dagen. Daarna ga je naar de gebieden rondom Bristol/Bath, Cornwall, Barnstaple/Bideford, Bournemouth/Southampton en Poole. Je verblijft naar keuze in verschillende hotels of B&B's inclusief ontbijt.

Fly & Drive
dagen

8-daagse fly & drive Zuid-England & Devon incl. vlucht, huurauto, ontbijt en extra's

Fly & drive Zuid-Engeland & Devon
Bristol, Bristol, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Retourvlucht naar Bristol vanaf een luchthaven naar keuze
  • 8 dagen huurauto incl. basisverzekering (categorie A)
  • Inclusief Jurassic Coast Cruise van 2,5 uur (dag 3)
  • Inclusief bezoek aan Land's End en traditionele Cornish Cream tea (dag 5)
  • Inclusief entree Clovelly Village (dag 6)
  • Je verblijft in verschillende middenklasse hotels of bed & breakfasts
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Bristol/Bath
Je verblijft 1 nacht in een hotel of B&B in de buurt van Bristol/Bath incl. ontbijt

Op dag 1 kom je aan op het vliegveld van Bristol. Hier krijg je de huurauto waarmee je meteen naar de eerste overnachtingsplek zal rijden in de buurt van Bristol/Bath. Bristol en Bath zijn beide veelzijdige steden. Bath heeft een klein historisch centrum en de stad is omringd door de Cotswolds, een natuurgebied. De stad staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en staat bekend om zijn thermale baden. Deze baden kan je nog steeds bezoeken, je mag alleen het water niet meer in. Wat zeker de moeite waard is, is de wandeling van de Bath Skyline. Deze is 9.6 km lang en via bewegwijzerde wandelpaden loop je langs valleien, parken en beukenbossen door de Cotswolds.

Dag 2 en 3: Bournemouth/Southampton (ca.120 km)
Je verblijft 2 nachten in een hotel of B&B in de buurt van Southampton incl. ontbijt

Op dag 2 ga je richting Southampton. Hier maak je op dag 3 een cruise langs de Jurrasic coast, het natuurlijke werelderfgoed met wonderschone kliffen en baaien. De cruise begint en eindigt in Poole, vlakbij Bournemouth, en duurt ongeveer 2.5 uur. Voor de rest heb je vrije tijd. Een trekpleister in Bournemouth is het historisch huis van Russel Cotes, een beroemde voormalige inwoner van de stad. In het huis hangt veel kunst die je kan bekijken. Ook heeft het huis mooie tuinen. Lower Gardens en Upper Gardens zijn ook mooie tuinen die je kan bezichtigen. In de buurt van Bournemouth ligt New Forest National park met bossen, heidevelden en vrij rondlopende pony's. Southampton is de grootste havenstad van Engeland en heeft een rijke historie. in 1066 veroverde de Fransen de stad en hedendaags zijn daar nog steeds invloeden van te zien. In Southampton kan je naar musea gaan, de Watergate bezichtigen, shoppen in de Bargate of wandelen door de historische binnenstad.

Dag 4 en 5: Cornwall (ca. 318 km) Je verblijft 2 nachten in een hotel of B&B in of in de buurt van Cornwall incl. ontbijt

Op dag 4 rijd je richting Cornwall. Cornwall is één van de meest favoriete zomerbestemmingen van Engeland door het aangename, zachte klimaat, maar vooral voor de zandstranden en golven. Surfers kunnen hun hart ophalen hier! Door het mildere klimaat kan je in Cornwall exotische planten en dieren aantreffen. Ga bijvoorbeeld kijken naar de plantsculpturen in de Lost Gardens of Heligan of naar de meer dan 100 diersoorten in het Paradise Park. Ben je meer een kunstliefhebber? Dan zal je zeker geïnteresseerd zij in de Tate St. Ives kunstgalerij. Wat ook zeker een bezoek waard is, is de Minack Theatre. Dit is een amfitheater uitgehakt uit de kliffen van Porthcurno. Op dag 5 krijg je een Cream tea in Land's End. Cream tea bestaat vaak uit vers afgebakken scones, jam, clotted cream en een pot thee. Het is een soort snack tussen lunch en avondeten in. Land's End is het meest westelijke puntje van Cornwall. Op dag 6 rijd je richting Barnstaple/Bideford.

Dag 6: Barnstaple/Bideford (ca. 151 km)
Je verblijft 1 nacht in een hotel of B&B in de buurt van Barnstaple/Bideford incl. ontbijt

Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming, heb je daarna tijd om de omgeving te ontdekken. Barnstaple is één van de oudste stadsdelen van het Verenigd Koninkrijk en tevens één van de grootste steden in Noord-Devon. Eén van de beroemdste erfgoedattracties in Barnstaple is de historische Pannier Market, die als sinds de jaren 1800 bestaat. Hier vinden verschillende evenementen plaats - van reguliere markten tot vitrines van heerlijke lokale producten en ongelooflijk straatvoedsel. Wil je meer over Barnstaple ontdekken? Ga dan naar de Museum van Barnstaple en Noord-Devon. Bideford is erg geschikt om te shoppen. Hier vind je de Atlantic Village-outlet, waar ze allerlei merken hebben. In de haven van Bideford kan je eventueel bootexcursies boeken. Deze dagen verblijf je in de buurt van de prachtige stranden van Noord-Devon. Vergeet niet om even rust te pakken en lekker naar het strand te gaan! Ook ben je in de buurt van Exmoor en Nationaal Park Exmoor. Het Nationale Park staat bekend om zijn wilde rendieren en pony's, dramatische kustlijn en ruige heide. Geniet hier met een wandeling van het prachtige landschap en de wilde dieren. Wil je een dagje uit? Bezoek dan de Exmoor Zoological and Conservation Centre. Op dag 6 ga je naar Clovelly Village. Dit is het pittoreske, oude vissersdorp dat ooit eigendom was van koningin van Engeland. Het is al een tijd in privébezit wat ervoor heeft gezorgd dat het in zijn oorspronkelijk sfeer behouden is. Autoverkeer is er niet toegestaan. In Clovelly is veel te zien en te doen, zoals het bekijken van een film over de geschiedenis van het dorp, een bezoek aan de uitgebreide souvenirwinkel in het bezoekerscentrum en kijken naar bekwame ambachtslieden in de omgebouwde stallen die prachtige zijde en aardewerk maken. In het dorp zijn 2 musea: Kingsley Museum en Fisherman's Cottage.

Dag 7: Bristol/Bath (ca. 155 km)
Je verblijft 1 nacht in een hotel of B&B in de buurt van Bristol/Bath incl. ontbijt

Bristol is een grotere stad dan Bath. Het is een studentenstad met een groot centrum en haven. Ook is het de geboortestad van Banksy, een wereldberoemde kunstenaar. Zijn werk kan je gewoon op de straten bewonderen, het is namelijk street art. Het symbool van Bristol is de 150 jaar oude Clofton Suspension Bridge. Het is een hangende brug, die kan bewegen! De verschillende (overdekte) markten in Bristol zijn leuk om te bezoeken!

Dag 8: terugreis

Nadat je hebt genoten van een heerlijk ontbijt, maak je je klaar voor de terugreis. Je rijdt met de auto naar Bristol Airport. Daar wordt de auto opgehaald op de plek waar je deze ook ontvangen hebt op je eerste reisdag.

LET OP:
Het huurauto kantoor is alleen geopend tussen 08.00 en 20.00 uur, dus let goed op met het kiezen van je vlucht dat dit binnen deze tijd is!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Fly & drive Zuid-Engeland & Devon
Bristol International Airport,
Bristol, Verenigd Koninkrijk
Kaart
Bristol International Airport, Bristol, Verenigd Koninkrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ontdek Zuid-Engeland tijdens een 8-daagse fly & drive. Deze fly & drive is inclusief vlucht, ontbijt en huurauto. Je verblijft in middenklasse hotels of bed & breakfasts in verschillende plaatsen Je hoeft enkel nog maar in te stappen vanaf Bristol Airport waar je reis dan echt gaat beginnen!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

LET OP:
Het huurauto kantoor is alleen geopend tussen 08.00 en 20.00 uur, dus let goed op met het kiezen van je vlucht dat dit binnen deze tijd is!

Voorwaarden huurauto:

De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor je verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht!
Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv American Express).

Let op! Er is een leeftijdsrestrictie is van 26 tot 70 jaar
De hoofdboeker en de bestuurde moeten dezelfde persoon zijn!!

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro