Autovakanties
dagen

Appartement in gemoderniseerde boerderij in het hart van Toscane

Residence Il Selvatellino
Casole d'Elsa, Toscane, Italië bekijk op kaart
Verblijf 8 of 15 dagen in een appartement in een gemoderniseerde boerderij in het hart van Toscane

Casole d'Elsa, met Residence Il Selvatellino als jouw comfortabele uitvalsplek, bevindt zich middenin het mooie Toscane. Het ligt ten westen van Siena, met haar beroemde Piazza del Campo - vaak omschreven als mooiste plein ter wereld. Behalve deze schitterende Etruskische heuvelstad bezoek je ook de culturele en historische magneten San Gimignano (proef hier de door Dante bejubelde witte wijn Vernaccia en het award winning ijs van Sergio Dondoli) en Volterra. Alsmede minder bekende parels zoals het piepkleine vestingstadje Monteriggioni. Dat bestaat eigenlijk maar uit één ommuurd plein, maar wil je niet missen. Ook Casole d'Elsa zelf is het bekijken waard, dankzij de San Niccolò-kapel en de gezellige terrasjes en straatjes. En dan de natuur! In het werelderfgoed van de Val d'Orcia - rij erdoorheen en je begrijpt waarom - is een bezoekje aan de abdij van San Galgano een aanrader, of de in eenvoud en schoonheid uitblinkende Cappella della Madonna di Vitaleta. Sprookjesachtig, is het woord dat je te binnen schiet. Dagje naar zee? Rij westwaarts richting Cecina en pik kleine stadjes als Castagneto Carducci en Bolgheri mee. Hiertussenin ligt een kilometerslange laan met cipressen, de Viale dei Cipresi. In Bolgheri proef je misschien wel de beste rode wijn van de regio. Toscane en genieten, ze gaan hand in hand!

Autovakanties
dagen

Appartement in gemoderniseerde boerderij in het hart van Toscane

Residence Il Selvatellino
Casole d'Elsa, Toscane, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief gratis gebruik van gas, water en licht
  • Uniek verblijf in een gemoderniseerde boerderij in Toscane
  • Ontdek het prachtige landschap en proef heerlijke wijnen in het hart van Toscane
  • Gratis parkeren bij accommodatie en gebruik van Wi-Fi in gemeenschappelijke ruimtes
  • Tip: bezoek het middeleeuws heuveldorp Volterra, bekend van de Twilight-serie
Residence Il Selvatellino
via loc. selvatellino 53031,
Casole d'Elsa, Italië
Kaart
via loc. selvatellino 53031, Casole d'Elsa, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Op het platteland in Casole D'Elsa vind je gemoderniseerde boerderijen die samen de Residence Il Selvatellino vormen. Ondanks dat ze gemoderniseerd zijn, hebben ze de charme van de oude boerderij behouden. Er is een buitenzwembad aanwezig waar je lekker kan relaxen. Of lees een boek onder het prieel. De appartementen beschikken over een tafel met stoelen, een ingerichte keuken en een eigen badkamer met douche.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Eethoek
  • Toilet

Faciliteiten

Buitenzwembad
Ja
Hoogtepunten

Siena

Steden
Siena

Siena is misschien wel de meest fotogenieke stad van Toscane, met het schelpvormige Piazza del Campo en de prachtige Duomo

San Gimignano

Steden
San Gimignano

San Gimignano is een middeleeuws, ommuurd stadje. Het is het bekendste bergdorp van Toscane.

Chianti

Kastelen
Chianti

Deze streek staat bekend om de heerlijke wijnen en mooie kastelen.

Boboli tuinen

Bezienswaardigheden, Cultuur, Natuur & Parken
Piazza Pitti 1, Firenze

De Boboli tuinen is de meest uitgewerkte, historische en theatrale tuinen van heel Toscane. De tuinen zijn aangelegd in de 16e eeuw en zijn heerlijk om door heen te wandelen!

Ponte Vecchio

Bezienswaardigheden, Cultuur, Shoppen
Ponte Vecchio, Firenze

De historische brug in Florence moet u bezoeken. Er zijn vele juweliers te vinden op de brug. De Ponte Vecchio is de enige brug in Florence die tijdens de Tweede wereldoorlog niet vernietigd werd.

Uffizi

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazzale Degli Uffizi 6, Firenze

Het paleis Uffizi in Florence is de plek waar één van de oudste en belangrijkste kunstmusea van de wereld is gevestigd. Kom en bewonder werk van Michelangelo of het werk van Botticelli

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Waarborgsom: € 150,00 per accommodatie per verblijf (borg)
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro