Autovakanties
dagen

Genieten aan de Sloveense kust in Izola incl. ontbijt of o.b.v. halfpension

San Simon Resort
Izola, Izola, Slovenië bekijk op kaart
Geniet 3, 4, 6 of 8 dagen in een 4*-hotel aan de Sloveense kust in het plaatsje Izola incl. ontbijt of o.b.v. halfpension

Het Venetiaanse stadje Izola ligt in het uiterste westen van Slovenië, aan de Adriatische Zee en is één van de drie havensteden van het land. Izola kenmerkt zich door Venetiaanse architectuur, kleurrijke bezienswaardigheden en schilderachtige landschappen. Breng een bezoek aan de charmante en historische binnenstad. Flaneer door smalle kronkelende straatjes, langs sprookjesachtige huizen en strijk neer op het terras voor een goed glas wijn en een traditioneel gevuld štruklji. Geniet in de haven van de kleurrijke boten, luxe jachten en de ontspannen sfeer. Zin in een dagje uit? Maak dan een boottocht vanaf de haven van Izola naar Venetië of bezoek de kustplaatjes Piran en Koper.

Autovakanties
dagen

Genieten aan de Sloveense kust in Izola incl. ontbijt of o.b.v. halfpension

San Simon Resort
Izola, Izola, Slovenië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Indien halfpension geboekt: dagelijks dinerbuffet
  • Toegang tot het hotelstrand (geopend van 15-06-2023 tot 15-09-2023)
  • Verblijf nabij het strand van Izola
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: Maak een boottocht naar Venetië
Het grottenpark van Postojna

Ga op ontdekking in de grotten van Postojna en voel de magie van de ondergrondse wereld. Het enorme grottencomplex behoort tot de langste grottenstelsel van de wereld. Je maakt een unieke rit met een ondergrondse trein door de 24 kilometer lange grottenstelsel. De grot bied je torenhoge bergen, kabelende rivieren en ondergrondse gewelven. Wandel door kronkelende, smalle gangetjes en grote 'zalen'. Bewonder stalagmieten en stalactieten, een bijzondere rotsformatie die lijkt op een liggende draak. Een unieke ervaring die je zeker niet mag missen!

San Simon Resort
Morova ulica 6,
Izola, Slovenië
Kaart
Morova ulica 6, Izola, Slovenië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In het uiterste westen van Slovenië, aan de golf van Triest ligt Izola waar je verblijft in San Simon Resort. San Simon Resort wordt omgeven door een mediterraan park met prachtige fleurige planten en ligt bij het strand van Izola. Het resort is voorzien van een restaurant met terras en uitzicht op zee. Het restaurant serveert Sloveense specialiteiten. Verder beschikt het resort over een bar, gratis Wi-Fi, zwembad, een wellnesscentrum en fitnesscentrum. Voor de kinderen is er een grote speeltuin en een kidsclub. De kamers zijn standaard voorzien van airconditioning, flatscreen-tv, minibar, kluisje, telefoon en badkamer met douche, wastafel, föhn en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 25,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Tennisbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Izola

Steden
Trg Republike 1

Op dit voormalige eiland wordt voornamelijk Italiaans gesproken. Met vele hotels, leuke festivals en een gezellige haven, is het een populaire plaats onder toeristen.

Strunjan Klif

Natuur & Parken
Strunjan

In dit bijzondere natuurpark zijn zoutpannen, wetlands en rietvelden gelegen aan de monding van de rivier Dragonja.

Zoutmagazijnen van Magazen, Grando en Montfort

Bezienswaardigheden
Sečovlje Saltworks

Deze voormalige zoutmagazijnen werden tussen 1820 en 1845 door Napoleon gebouwd. Vandaag de dag wordt er geen zout meer gewonnen, maar kunt u er o.a. tentoonstellingen bekijken.

Piran

Steden
Tartinijev Trg 1

Deze mooie kustplaats is gelegen aan de Golf van Triëste. Met vele bezienswaardigheden en een prachtige oude stadsmuur kijkt u uw ogen uit.

Koper

Steden
Kocjančičeva Ulica 1

Deze bijzondere havenstad is gelegen aan de Adriatische Zee. Bezoek er de St.Nazarethkathedraal en geniet vanuit de toren van een prachtig uitzicht over de stad.

San Giusto

Bezienswaardigheden
Piazza Della Cattedrale 2

De heuvel San Giusto kunt u vanaf het nieuwe deel van Triëst makkelijk bereiken. Een wandeling naar het oudste deel van de stad is zeker de moeite waard.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Registratie fee: € 1,00 per persoon per nacht
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,00 per huisdier per nacht

Belangrijke informatie

Let op!
- Het binnenzwembad is gesloten in de maanden juli, augustus en september

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro