Verre reizen
dagen

4*-hotel op Bali in Seminyak incl. vlucht, transfer en ontbijt

Harris Hotel Seminyak
Seminyak, Bali, Indonesië bekijk op kaart
Verblijf 9 dagen in een 4*-hotel op Bali en ontdek het prachtige Seminyak incl. vlucht, transfer en ontbijt

Vlieg de zon tegemoet in Seminyak! Deze badplaats op het Indonesische eiland Bali staat bekend om de gemoedelijke sfeer, hippe restaurants en trendy uitgaansleven. Plof neer op stranden als Legian Beach en geniet van een heerlijke cocktail. Blijf hier ook zeker tot de zon onder gaat. Het strand veranderd dan in een relaxte plek met zitzakken en lokale artiesten. Wat een heerlijke sfeer! Maar hoewel Seminyak een geweldige plek is voor een strandvakantie kun je er ook fantastisch shoppen. Op elke hoek van je straat vind je wel een sfeervol boetiekje waar je terecht kunt voor handgemaakte spullen. Kortom: een geweldig gebied om je vakantie door te brengen en te genieten van witte stranden, heerlijk eten en te kunnen ontspannen!

Verre reizen
dagen

4*-hotel op Bali in Seminyak incl. vlucht, transfer en ontbijt

Harris Hotel Seminyak
Seminyak, Bali, Indonesië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Denpasar vanaf luchthaven Amsterdam
  • Retourtransfer luchthaven - hotel
  • Inclusief gratis shuttle naar het strand
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x gratis pizza
  • Tip: bezoek de watervallen rondom Ubud
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tips in de omgeving

Seminyak
Seminyak is gezegend met een bijzonder mooi langgerekt strand. Langs het strand vind je mooie resorts met infinitypools en hippe strandbarretjes, te herkennen aan de sfeervolle Balinese parasols en felgekleurde zitzakken. Over het algemeen moet Seminyak het echt hebben van haar stranden. Maar als je het strand even wilt inwisselen voor een momentje van rust dan moet je op zoek naar Pura Petitenget. Deze mooie Balinese tempel is gelegen aan zee en vervult een vrij belangrijke ceremoniële rol op dit deel van Bali. Seminyak wordt gezien als shopwalhalla van het eiland. Maak hier kennis met de hippe Balinese kledingmerken. Ook voor het nachtleven zit je in Seminyak op de juiste plek. Je kunt tot laat in de avond op het strand hangen met een biertje of naar live muziek luisteren in een gezellige bar in het centrum van het dorp.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Harris Hotel Seminyak
Jl. Drupadi No.99,
Seminyak, Indonesië
Kaart
Jl. Drupadi No.99, Seminyak, Indonesië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het HARRIS Hotel Seminyak ligt op 5 minuten lopen van het strand van Dhyana Pura. De kamers beschikken over over een airco, kluisje, minibar, waterkoker, tv, telefoon en een badkamer met douche, toilet en föhn. Er is een café aanwezig in het hotel waar je terecht kunt voor een heerlijke selectie Indonesische en westerse gerechten en bij Harrissimo kunt u terecht voor Italiaanse maaltijden. Voor een verfrissend drankje kun je terecht in de Juice bar. Er zijn 2 zwembaden, een spa en een fitness ruimte.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Promthep Cape

Natuur & Parken
Promthep Cape

Sluit de dag af met een onvergetelijke zonsondergang in het zuiden van Phuket. Hoewel u zeker niet de enige zult zijn, is het meer dan de moeite waard!

Ya Nui Beach

Natuur & Parken
Ya Nui Beach

Een piepklein strandje in het zuiden van Phuket. Huur een snorkel en spot tropische vissen rondom de grote rots.

Phuket stad

Steden
Phuket Stad

Phuket stad heeft een mooie architectuur. U ziet er een mix koloniale en Chinese invloeden. Vroeg in de ochtend is de beste tijd om Phuket’s oude stad te verkennen.

Wat Chalong

Bezienswaardigheden, Cultuur
Wat Chalong

Wat Chalong is een rijkelijk versierde tempel in het zuiden van Phuket. Vooral de muurschilderingen op de wanden in de tempel zijn ontzettend mooi om te zien.

Big Buddha in Chalong

Bezienswaardigheden, Cultuur
Soi Muang Phuket, Tambon Karon

Bovenop de heuvel Nakkerd Hills, tussen Chalong en Kata staat Phuket’s grote boeddha. Via een zes kilometer lange weg, is deze boeddha te bezoeken.

Nationaal Park Ao Phang Nga

Natuur & Parken
Baai Van Phang Nga

Dit park wordt erkent als één van de beste duiklocaties ter wereld. Andere bekende eilanden in de buurt zijn James Bond Island en Koh Panyee.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op! Je brengt de eerste en laatste nacht door in het vliegtuig. Dag 2 kom je aan op Bali. Op dag 9 check je uit, vlieg je ('s avonds) terug en landt je op dag 10 weer op Schiphol.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro