Autovakanties
dagen

Verblijf in een appartement aan de kust in Portorož

Apartments Vila Barka
Portoroz, Istrië, Slovenië bekijk op kaart
Verblijf 3, 4, 6 of 8 dagen in een appartement aan de kust in Portorož

Een kustplaats met voor ieder wat wils, dat is wat je vindt in Portorož. Met een ligging aan de westkust van Slovenië in Istrië bieden de appartementen van Vila Barka een perfecte uitvalbasis voor jouw verblijf samen met het gezin. Op een steenworp afstand van de kust kun jij heerlijk genieten en ga je naar het strand voor een frisse duik in het zeewater of strijk je neer op je handdoek. Ook kun je even lekker genieten en tot rust komen in het Termaris waterpark! Laat je verrassen door de prachtige omgeving met verschillende natuurparken voor een wandeling of fietstocht. Ook is een bezoekje aan de stad Piran een echt aanrader! De stad kent prachtige bezienswaardigheden, waaronder het herkenningspunt Tartini Central Square Piran en de verschillende kerken.

Autovakanties
dagen

Verblijf in een appartement aan de kust in Portorož

Apartments Vila Barka
Portoroz, Istrië, Slovenië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 5 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Toegang tot het Termaris waterpark en het hotelstrand
  • Verblijf in een 2-kamerappartement
  • De accommodatie is direct gelegen aan de kust
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de accommodatie
  • Tip: bezoek de stad Piran
Informatie Termaris waterpark:

Tijdens deze vakantie krijg je gratis toegang tot het Termaris waterpark. Dit zwembadencomplex zit in het Histion hotel en bevat vele zwembaden met zeewater gevuld, een bubbelbad, kinderbaden met speeltoestellen en een speelzwembad met een stroomversnelling. In de zomer zit het open terras meteen bij het strand. Kortom: het zeewaterpark Termaris voldoet aan alle eisen om het favoriete overdekte strand van elke zeeliefhebber te worden. Voor jong én oud, of je nu liever bij het zwembad ligt te relaxen of juist lekker aan het spetteren bent in het water.

Apartments Vila Barka
Obala 2,
Portoroz, Slovenië
Kaart
Obala 2, Portoroz, Slovenië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Apartments Vila Barka is gelegen in de Sloveense stadje Portorož in de omgeving Istrië. Met een ligging aan de kust en op ca. 1 km afstand van het centrum biedt het hotel je een ideale uitvalsbasis. Het appartementencomplex beschikt over een heerlijk buitenzwembad met ligbedden. De appartementen zijn standaard ingericht met een airconditioning, keuken met keukengerei en koelkast, zithoek met televisie en een eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het complex.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen (buiten)
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 25,00 pers huisdier per dag
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Televisie
  • Balkon en/of terras
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Piran

Steden
Tartinijev Trg 1

Deze mooie kustplaats is gelegen aan de Golf van Triëste. Met vele bezienswaardigheden en een prachtige oude stadsmuur kijkt u uw ogen uit.

Strunjan Klif

Natuur & Parken
Strunjan

In dit bijzondere natuurpark zijn zoutpannen, wetlands en rietvelden gelegen aan de monding van de rivier Dragonja.

Zoutmagazijnen van Magazen, Grando en Montfort

Bezienswaardigheden
Sečovlje Saltworks

Deze voormalige zoutmagazijnen werden tussen 1820 en 1845 door Napoleon gebouwd. Vandaag de dag wordt er geen zout meer gewonnen, maar kunt u er o.a. tentoonstellingen bekijken.

Izola

Steden
Trg Republike 1

Op dit voormalige eiland wordt voornamelijk Italiaans gesproken. Met vele hotels, leuke festivals en een gezellige haven, is het een populaire plaats onder toeristen.

Koper

Steden
Kocjančičeva Ulica 1

Deze bijzondere havenstad is gelegen aan de Adriatische Zee. Bezoek er de St.Nazarethkathedraal en geniet vanuit de toren van een prachtig uitzicht over de stad.

San Giusto

Bezienswaardigheden
Piazza Della Cattedrale 2

De heuvel San Giusto kunt u vanaf het nieuwe deel van Triëst makkelijk bereiken. Een wandeling naar het oudste deel van de stad is zeker de moeite waard.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,00 pers huisdier per dag

Belangrijke informatie

Let op!
- Het binnenzwembad is gesloten van 20-07-2023 t/m 03-08-2023.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen (buiten)

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro