Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Geniet in een 4*-hotel in het zonnige Sevilla incl. vlucht en ontbijt

NH Collection Sevilla
Sevilla, Andalusië, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
247,03
totaal: 534,51 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet 3, 4, 5 of 6 dagen in een 4*-hotel in het zonnige Sevilla incl. vlucht en ontbijt

Sevilla is dankzij de eeuwenoude geschiedenis en het groot aantal zonuren echt de ideale bestemming voor jou stedentrip! De stad barst van de tapasrestaurants, en traditiegetrouw wordt er lang getafeld onder het genot van een goede fles wijn. Sevilla behoort tot een van de meest zonnige steden van Europa! Wie wil er nu niet aan de regen ontsnappen en heerlijk genieten van een stedentrip in de zon! Kinderen mogen bijna overal gratis naar binnen, wat de stad ook uitermate geschikt maakt voor een stedentrip met het hele gezin.

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Geniet in een 4*-hotel in het zonnige Sevilla incl. vlucht en ontbijt

NH Collection Sevilla
Sevilla, Andalusië, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4, of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht Sevilla vanaf een luchthaven naar keuze
  • Inclusief dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel gelegen in het historische centrum
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga picknicken in het Parque María Luisa
5 dingen die je GRATIS kunt doen tijdens jou stedentrip naar Sevilla:

1. Ga picknicken in het Parque María Luisa
Wil je graag even de hectiek van de stad ontvluchten? Zoek dan de rust op in het bekendste openbare park van Sevilla! Oorspronkelijk maakte dit park eerst deel uit van de privétuinen van het 'San Telmo' paleis. Het werd het in 1893 door María Luisa, de dochter van hertog de Montpensier, aan de stad Sevilla gedoneerd met als gedachte het creëren van een openbaar park. Een paradijs vol lange wandelpaden, paviljoenen, rustgevende fonteinen en prachtige tuinen met mediterrane bomen en kleurrijke bloemen. Het park staat ook bekend om haar vogels, zoals duiven en kleurrijke papegaaien. Ook de zwanen en de eenden hebben hier een plekje gevonden, namelijk in de mooie meren en vijvers in en rond het park. Dit is dus de perfecte locatie voor een rustige middag, die je leuk kunt combineren met bijvoorbeeld een picknick. En het leukste? Je kunt het gratis komen bezoeken!

2. Duik in de geschiedenis in het Archivo General de Indias
Het Archief van Indië is een klassiek gebouw dat zich tussen de kathedraal, de Giralda en het Alcázar van Sevilla bevindt. In 1875 werd besloten om het Archivo de Indias in de stad op te richten om documentatie over het bestuur van de Spaanse koloniën te verzamelen. Huidig bewaard dit archief een groot aantal stukken van historische waarde, waaronder gesigneerde teksten van Christopher Columbus, Ferdinand Magellan, Vasco Núñez de Balboa, het Verdrag van Tordesillas en nog veel meer. Het is momenteel het grootste bestaande archief over de activiteiten van Spanje in Amerika en de Filippijnen, met een hoop informatie over de politieke, sociale en economische geschiedenis. Ben jij nou benieuwd geworden? Breng dan een gratis bezoekje aan deze historische bezienswaardigheid!

3. Bezoek de Torre del Oro
De ‘Toren van Goud’ staat naast de Guadalquivir-rivier en werd in de 13e eeuw gebouwd als onderdeel van de oude stadsmuren. De naam Torre del Oro (Toren van Goud) komt van de goudkleurige gloed die de toren heeft in het water. De toren heeft in het verleden verschillende functies gehad, zoals opslagplaats, als kapel en als gevangenis. Tegenwoordig is hier een van de mooiste musea van Sevilla in gevestigd. Dit museum toont belangrijke elementen uit de scheepvaart en informatie over de rivier Guadalquivir. Wil jij nou graag een kijkje nemen van binnen? Bezoek de Torre del Oro dan op maandag, dan is de toegang voor iedereen gratis.

4. Bewonder de Casa de Pilatos
Liefhebbers van historische bezienswaardigheden opgelet! Verborgen in de achterstraten van Santa Cruz, is het prachtige 'huis van Pilatus' te vinden. Deze koninklijke residentie werd in opdracht van Don Pedro Enriquez aan het einde van de vijftiende eeuw gebouwd, en is huidig nog steeds gedeeltelijk bewoond. Vanuit de grote binnenplaats leiden er verschillende gangen naar de vertrekken, kapellen en tuinen van het paleis. Hier vind je prachtige bloemen, planten en bomen, die zijn gebaseerd op de Italiaanse renaissancestijl. De Casa de Pilatos is op zomerse woensdagen gratis te bezoeken van 15:00 uur tot 19:00 uur.

5. Krijg een gratis rondleiding door Plaza de Toros
Het Plaza de Toros is een stierenarena, ontworpen door de Spaanse architect Sebastián Monleón Estellés. Op 22 juni 1859 vond het eerste stierengevecht plaats in de arena, waarna vele stierengevechten volgden. Deze gevechten zijn nog steeds populair in verschillende delen van Spanje en veel inwoners van Sevilla zien het als een kunstvorm die deel uitmaakt van hun cultuur. Tijdens de rondleiding maak je kennis met de belangrijkste delen van de arena, vanuit het perspectief van alle 3 de hoofdrolspelers: het publiek, de stierenvechters en natuurlijk de stieren. Op de meeste dagen is de toegang tot de Casa de Pilatos €8, maar op de maandag tussen 15:00 uur en 19:00 uur kun je gratis naar binnen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
NH Collection Sevilla
Avda Diego Martinez Barrio, 8,
Sevilla, Spanje
Kaart
Avda Diego Martinez Barrio, 8, Sevilla, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

NH Collection Sevilla heeft de perfecte ligging voor bezoekers van Sevilla die tijdens hun verblijf populaire bezienswaardigheden willen bekijken. Dit elegante 4-sterrenhotel is centraal gelegen, op 5 minuten te voet van een metrostation. De stijlvol ingerichte kamers hebben hardhouten vloeren en zijn uitgevoerd in de kleuren warm bruin en beige. Extra's zijn onder andere een regendouche, een ruime keuze aan kussens en een koffiezetapparaat. Verder zijn er tv's met een scherm van 100 of 120 cm en gratis wifi. Het stijlvolle restaurant serveert een ontbijtbuffet, met lekkernijen zoals vers fruit, gebak, broodjes, eieren en nog veel meer. Ook is er een mogelijkheid tot een Andalusische afdeling met regionale ontbijtopties. Een poolbar, een snackbar, fitnessfaciliteiten en parkeerplaatsen zijn enkele van de overige voorzieningen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, externe parkeergelegenheid
Parkeerkosten
€ 14,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 35,00 per huisdier per verblijf
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Buitenzwembad
Ja
Solarium
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Museo Arqueológico

Bezienswaardigheden, Cultuur
Plaza América

Het archeologisch museum van Sevilla biedt veel kunst en cultuur. Ongeveer alle facetten uit de oudheid komen aan bod.

Alcázar van Sevilla

Bezienswaardigheden, Cultuur
Patio De Banderas

Dit historische koninklijk paleis van Sevilla is een groot voorbeeld van de Mudejar architectuur. Het paleis wordt nog gebruikt door de huidige koninklijke familie.

Sevilla

Steden
Calle Luis Montoto

De Spaanse stad Sevilla is in meerdere opzichten een bijzondere stad. Niet alleen is het volgens velen de mooiste stad van Spanje, ook behoort Sevilla tot de heetste steden van Europa.

Giralda

Bezienswaardigheden, Cultuur
Av. De La Constitución

De klokkentoren Giralda staat tussen de kathedraal Maria de la Sede en het groene plein ‘patio de los Naranjos’ in. ‘s Avonds is de toren goed te zien omdat hij dan verlicht is.

Kathedraal Maria de la Sede

Bezienswaardigheden
Av. De La Constitución

De gotische kathedraal van Sevilla heeft een lengte van 127 meter en is 83 meter breed. Dit is met recht een grote kathedraal te noemen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 35,00 per huisdier per verblijf

Parkeren

Ja, externe parkeergelegenheid

Parkeerkosten

€ 14,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro