Cruises
dagen

10-daagse luxe cruisereis vanaf Dubai naar Abu Dhabi en Muscat o.b.v. volpension of all-inclusive

Costa Toscana - afvaart Dubai
Dubai - Cruise Terminal, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten bekijk op kaart
Geniet van een 10-daagse luxe cruise vanaf Dubai naar Abu Dhabi en Muscat o.b.v. volpension of all-inclusive

Geniet van een zonovergoten bestemmingen, luxe en een onvergetelijke ervaring, tijdens deze 10-daagse luxe vakantie. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar de luchthaven van Dubai. Hier stap je aan boord van de Costa Toscana. Tijdens deze cruise zal het je aan niets ontbreken, want je verblijft op de cruise op basis van volpension! Ontspannen in het wellnesscentrum, een balletje slaan op de tennisbaan of wat dacht je van een gokje wagen in het casino. Daarnaast kunnen shopliefhebbers uitstekend winkelen aan boord of wat dacht je van een prachtige zonsondergang terwijl je geniet van een heerlijke cocktail op het dek. Deze luxe cruisereis neemt je mee naar fantastische bestemmingen zoals Muscat en Abu Dhabi! Het wordt een fantastische reis om nooit meer te vergeten!

Cruises
dagen

10-daagse luxe cruisereis vanaf Dubai naar Abu Dhabi en Muscat o.b.v. volpension of all-inclusive

Costa Toscana - afvaart Dubai
Dubai - Cruise Terminal, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 voorovernachting in een 3*-hotel in Dubai incl. ontbijt
  • 7 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze
  • Retourvlucht Dubai vanaf Amsterdam Schiphol Airport
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
  • Dagelijks lunch in buffetvorm of à la carte lunch
  • Dagelijks diner in buffetvorm of à la carte diner
  • Dagelijks livemuziek en avondprogramma met optredens
  • Gratis gebruik van fitness en zwembad
  • Inclusief havengelden
  • 1 naovernachting in een 3*-hotel in Dubai incl. ontbijt
  • Ook te boeken o.b.v. all-Inclusive: inclusief het 'My Drinks' drankenpakket
  • Inclusief Hotel Service Charge
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet het programma eruit?

Dag 1: aankomst Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Je verblijft de aankomende nacht in een hotel in Dubai incl. ontbijt

Vandaag gaat dan eindelijk je reis beginnen! Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar Dubai. Vanaf de luchthaven reis je op eigen gelegenheid naar het hotel in Dubai waar je de eerste nacht verblijft.

Dag 2: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Na een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt in het hotel, check je uit en heb je nog alle tijd om Dubai te ontdekken! Vervolgens reis je op eigen gelegenheid naar de cruisehaven van Dubai. Het schip blijft nog een nachtje in Dubai liggen dus overdag en ‘s avonds kan je verder op ontdekking in de stad!

Dag 3: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Het schip zal ‘s avonds vertrekken om ca. 23.59 uur

Vandaag is de dag dat je de spectaculaire en levendige metropool Dubai verder gaat ontdekken. De stad, ontstaan ​​uit een klein vissersdorpje aan de Dubai Creek, is tegenwoordig een glamoureuze metropool aan de Arabische Golf. De karakteristieke wolkenkrabbers en gigantische winkelcentra zullen zeker indruk maken. Tip: Begin met Bastakyia, de oude stadswijk van Dubai. Leer alles over de lokale geschiedenis en geografie van de stad tijdens een bezoek aan het Dubai museum, gelegen in het oude fort van Al-Fahidi. Breng een bezoek aan het Jumeirah-gebied, waar je een fotostop kan maken van de ontzagwekkende Grote Moskee van Jumeirah. Gebouwd in de middeleeuwse Fatimid-traditie, is deze stenen structuur een eerbetoon aan de moderne islamitische.

Dag 4: Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten
Het schip komt vandaag om 09.00 uur aan in Abu Dhabi en vertrekt weer om 23.59 uur

Ook vandaag kun je de hele dag nog besteden in Abu Dhabi. Als je een echte shopliefhebber bent dan zit je goed in Abu Dhabi. Je vindt in Abu Dhabi namelijk enorme shopping malls. Het grootste winkelcentrum van de stad is, de Yas Mall. Hier vind je 370 winkels van bekende internationale mode merken. Daarnaast vind je er diverse restaurants. Of breng een bezoek aan het Ferrari World & Yas Marina Circuit. Hier draait alles om het wereld beroemde automerk uit Italië. Een van de belangrijkste straten van Abu Dhabi is de Comische Road. Een bijna 6 kilometer lange weg, gelegen aan het strand. Flaneer over de boulevard, langs het water en geniet van een schitterend uitzicht op het witte zandstrand en het blauwe water van de Perzische Golf.

Dag 5: Doha, Qatar
Het schip komt vandaag om 14.00 uur aan in Doha en vertrekt weer om 22.00 uur

Vandaag kom je aan in Doha, de hoofdstad van Quatar. Een zeer moderne stad, waar veel gebouwd word. Dompel je onder in cultuur! Breng een bezoek aan het Museum van Islamitische Kunsten en ontdek de fascinerende collectie van juwelen, kleding en keramische voorwerpen in een opvallend, modern gebouw. Ook om te shoppen ben je hier aan het juiste adres! Naast de bekende soeks (traditionele markten) kun je er ook goed terecht in enorme winkelecentra zoals Villagia. Vergeet ook zeker niet om heerlijk te struinen over de 7 kilometer lange boulevard.

Dag 6: op zee

Vandaag heb je alle tijd om het schip eens goed te ontdekken! Je verblijft namelijk de hele dag op zee. Van een stuiterende tennisbal naar het geluid van een voetbal tot de loopbanden van Techno Gym. Om erna heerlijk te ontspannen in het Wellnesscentrum, waar je geniet van de behandelingen. Hoe zit het met een gokje wagen aan de draaiende roulette tafel of jouw geluk proeven aan de vele fruitmachines? Iets vergeten mee te nemen aan boord of gewoon heerlijk shoppen, ook dit is mogelijk met de vele winkels aan boord. Het zijn allemaal activiteiten die jouw dag opfleuren aan boord van Costa Toscana. Vakantieplezier met het hele gezin op zee is gegarandeerd, omdat er voor ieder wat wils is aan boord. Kinderen en tieners kunnen deelnemen aan alle activiteiten die gericht zijn op verschillende leeftijdsgroepen, terwijl ouders kunnen ontspannen en genieten. Op Costa Toscana zijn er 19 bars aan boord om uit te kiezen met ieder z’n eigen sfeer. De themabars, die allemaal de beste drankjes uit Italië serveren, van aperitieven, fantastische wijnen tot aan koffie.

Dag 7: Muscat, Oman
Het schip komt vandaag aan om ca. 07.00 uur en vertrekt weer om ca. 17.00 uur

Vandaag kom je aan in de haven van Muscat, de hoofdstad van Oman. Maak een stadstour, om de stad goed te leren kennen. Het begint met een bezoek aan de majestueuze Sultan Qaboos-moskee, een religieus monument van Muscat en pracht van unieke islamitische architectuur. Na het verkennen van de stad kun je een bezoek brengen aan Mutrah Souq, een van de oudste markten in de Arabische wereld. Op deze bruisende markt krijg je de geweldige kans om wierook, goud, zilver en andere souvenirs te kopen. Wil je meer te weten komen over de geschiedenis van het Sultanaat? Bezoek dan vooral het Nationaal Museum van Oman, waarbij meer dan 7000 objecten de geschiedenis vertellen en het erfgoed van de sultanaat presenteren. Na deze historische middag geniet je van de rit langs de prachtige Corniche naar het oude Muscat voor een fotostop bij Al Alam Palace.

Dag 8: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Het schip komt om ca. 13.00 uur aan in de haven van Dubai

In de middag heb je nog voldoende tijd om Dubai nogmaals te verkennen en verblijf je nog 1 nachtje op de Costa Toscana.

Dag 9: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Vandaag geniet je ‘s ochtends nog lekker van een ontbijtje op het schip voor je helaas alweer moet uitchecken. Vanuit de haven reis je op eigen gelegenheid naar het hotel waar je de aankomende nacht verblijft. Na het inchecken heb je nog alle tijd om Dubai te ontdekken! Mocht het op de eerste drie dagen niet gelukt zijn om bepaalde bezienswaardigheden te bezoeken, heb je daar vandaag nog alle tijd voor. Je kunt er ook voor kiezen om een heerlijk dagje aan het strand door te brengen. De meeste stranden van Dubai zijn gelegen tussen de haven bij de Port Rashid gelegen bij de ingang van de Dubai Creek.

Dag 10: vertrek naar huis
Je vliegt vanaf Dubai naar Amsterdam Schiphol Airport

Vandaag zit helaas je fantastische reis naar Dubai erop. Na het ontbijt check je uit bij het hotel en reis je op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Dubai, vanaf hier vlieg je terug naar Amsterdam Schiphol Airport.

Het vaarschema is te allen tijde onder voorbehoud van wijzigingen.

Let op!

  • De cruise begint op dag 2. Op dag 1 vlieg je naar Dubai en heb je een voorovernachting in Dubai. Op dag 2 ga je aan boord van het schip.
  • Deze reis is exclusief transfers!
  • Het is gebruikelijk dat je na ongeveer een uur na aanmeren van boord kunt en je uiterlijk 30 minuten voor vertrek weer aan boord bent.

All-inclusive
Het is ook mogelijk om deze reis o.b.v. all-inclusive te boeken. Wanneer je dit boekt, heb je de het 'My Drinks' drankenpakket inclusief het arrangement, wat het volgende inhoudt:

  • 1 fles water (0,5L) per persoon per dag
  • Onbeperkte selectie aan Wijnen per glas
  • Heineken tapbier
  • Ruim aanbod aan cocktails (zoals Mojito, Gin tonic, Bacardi Breezer etc.)
  • Aperol Spritz en Crodino aperitieven (ook al mocktails)
  • Geselecteerde likeuren en sterke drank
  • Koffie, cappuccino en thee
  • Frisdranken en vruchtensappen

Om een goede indruk te krijgen van de Costa Toscana, bekijk je de video hieronder:

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Costa Toscana - afvaart Dubai
Cruise Terminal,
Dubai - Cruise Terminal, Verenigde Arabische Emiraten
Kaart
Cruise Terminal, Dubai - Cruise Terminal, Verenigde Arabische Emiraten
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Van een stuiterende tennisbal naar het geluid van een voetbal tot de loopbanden van Techno Gym. Om erna heerlijk te ontspannen in de spa, waar je geniet van de behandelingen. Hoe zit het met een gokje wagen aan de draaiende roulette tafel of jouw geluk proeven aan de vele fruitmachines? Iets vergeten mee te nemen aan boord of gewoon heerlijk shoppen, ook dit is mogelijk met de vele winkels aan boord. Het zijn allemaal activiteiten die jouw dag opfleuren aan boord van Costa Toscana. Vakantieplezier met het hele gezin op zee is gegarandeerd, omdat er voor ieder wat wils is aan boord. Kinderen en tieners kunnen deelnemen aan alle activiteiten die gericht zijn op verschillende leeftijdsgroepen, terwijl ouders kunnen ontspannen en genieten. Op Costa Toscana is er een restaurant met speciale kindermenu’s. Er zijn vele verschillende menu’s in alle andere restaurants die de specialiteiten bieden, zoals de Teppanyaki, de Pummid’Oro Pizzeria en het Laboratorio del Gusto (Taste Lab), waar je kunt leren hoe je samen je eigen diner kunt maken met de chefs. Er zijn 19 bars aan boord om uit te kiezen met ieder z’n eigen sfeer. De themabars, die allemaal de beste drankjes uit Italië serveren, van aperitieven, fantastische wijnen tot aan koffie.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Cruise faciliteiten

  • Buitenzwembad
  • Speelkamer
  • Wellnessfaciliteiten
  • Lounge
  • Disco / Nightclub
  • Casino
  • Live entertainment
  • Sportschool
  • A la carte restaurant
  • Bubbelbad
  • Kidsclub
  • Bar
  • Specialiteiten restaurant
  • Binnenzwembad
  • Theater
  • Lift
  • Winkels aan boord
  • Buffetrestaurant

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:
- Service charge (o.a. fooien) ca. € 77,00 per persoon

Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • Een 2-persoonshut moet door 2 personen bezet worden en kan niet door 1 persoon geboekt worden!
  • De cruise begint op dag 2. Op dag 1 vlieg je naar Dubai en heb je een voor overnachting in Dubai. Op dag 2 ga je aan boord van het schip.
  • Deze reis is exclusief transfers!
  • Voor de voor- en naovernachting geldt een Tourism Dirham Tax van ca. USD 5.00 per kamer per nacht
  • Toegewezen inchecktijden staan vermeld op reispapieren, deze zijn 2-3 dagen voor vertrek beschikbaar in MyCosta.
  • Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste documenten. Een paspoort is een pré, alleen als je binnen de EU blijft kan je eventueel ook met ID kaart reizen, maar wordt sterk afgeraden i.v.m. langere wachttijden tijdens de inscheping.
  • Er wordt sterk aangeraden om in het bezit te zijn van een geldige creditcard, welke geschikt is voor internationale transacties. Indien je geen creditcard hebt, informeer dan bij ons service center.
  • Het is niet mogelijk om aan boord met een pinpas te betalen en in sommige gevallen is cash geld ook niet altijd mogelijk.
  • Er is geen COVID-verzekering inbegrepen. Echter wordt het wel sterk aangeraden om deze af te nemen. Je kunt dit zelf regelen via je verzekering. Je kunt ook de Costa Relax (COVID) Insurance Policy bijboeken v.a. € 29,00 per persoon. Neem hiervoor contact op met ons service center.

Kijk voor de actuele voorzieningen, veiligheidsprocedures en coronamaatregelen op deze link.

De rederij kan verschillend beleid hanteren per vaargebied. De meeste rederijen hanteren een vaccinatie-eis, wat soms aangevuld wordt met een testverplichting (PCR/Antigeen) en/of mondkapjesbeleid. Deze vereisten kunnen te alle tijden veranderen. Raadpleeg daarom regelmatig de site van de rederij.

Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste informatie, documenten en andere verplichtingen naar de rederij toe.

Let op!

  • De vlucht(en) kunnen mogelijk met een overstap zijn
  • Afhankelijk van je vlucht tijd kan het zijn dat je een dag later in Amsterdam arriveert.

All-inclusive:
Het is ook mogelijk om deze reis o.b.v. all-inclusive te boeken. Wanneer je dit boekt, heb je het 'My Drinks' drankenpakket inclusief het arrangement, wat het volgende inhoudt:

  • 1 fles water (0,5L) per persoon per dag
  • Onbeperkte selectie aan Wijnen per glas
  • Heineken tapbier
  • Ruim aanbod aan cocktails (zoals Mojito, Gin tonic, Bacardi Breezer etc.)
  • Aperol Spritz en Crodino aperitieven (ook al mocktails)
  • Geselecteerde likeuren en sterke drank
  • Koffie, cappuccino en thee
  • Frisdranken en vruchtensappen

Let op
Als je naar de Verenigde Arabische Emiraten reist, heb je een geldig paspoort nodig waarmee je je kunt identificeren. Je paspoort moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn bij aankomst in de Verenigde Arabische Emiraten. Let op: met een nooddocument kun je NIET reizen naar Dubai.

Inchecken

Vanaf 13:00 uur.

Uitchecken

Tot 09:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro