Zonvakanties
dagen

5*-hotel op Cyprus in Larnaca incl. vlucht, transfer en ontbijt

Golden Bay Beach
Larnaca, Larnaca, Cyprus bekijk op kaart
Geniet 6, 8, 11 of 15 dagen van een zonvakantie in een 5*-hotel op Cyprus in Larnaca incl. vlucht, transfer en ontbijt

Hemel op aarde... Dat is waar je belandt als je naar dit prachtige 5*-hotel gaat bij Larnaca op Cyprus. Cyprus bestaat uit twee delen, het noordelijke Turkse gedeelte en het zuidelijke Griekse deel. In het hotel ben je van alles voorzien. Prachtige buitenzwembaden, lekkere gerechten in de restaurants, gezellige bars en nog veel meer! Er is zelfs een tennisbaan en een fitnessruimte voor de sportievelingen onder ons. Het hotel ligt aan een zandstrand, dus relax af en toe en pak een dagje strand! Natuurlijk wil je ook wat van de omgeving zien. Op Cyprus heb je van alles wat. Zin in een stranddagje? Er zijn prachtige stranden! Zin om de natuur in te gaan? Ook dat kan! Verder zijn er prachtige authentieke plaatsen die het waard zijn om te bezoeken. Kortom, Cyprus heeft alles waar je naar op zoek bent voor een perfecte vakantie!

Zonvakanties
dagen

5*-hotel op Cyprus in Larnaca incl. vlucht, transfer en ontbijt

Golden Bay Beach
Larnaca, Larnaca, Cyprus bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Larnaca vanaf luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven - hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip:
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tips in de omgeving:

Steden
Het hotel ligt in de buurt van de havenstad Larnaca. Ontdek hier de oude Turkse wijk Skala en de historische kerk Agios Lazaros. In de omgeving heb je ook pittoreske bergdorpjes, eeuwenoude monumenten en een zoutmeer. Een bijzonder natuurreservaat waar in het voorjaar groepen flamingo's wonen, maar waar in de zomer alleen een witte laag glinsterend zout ligt. Nicosia is de hoofdstad van Cyprus en mag je niet overslaan! Met ongeveer 45 minuten rijden, ben je er. In deze oude, met Venetiaanse wallen omringde stad, leer je zowel de rijke historie als de hedendaagse maatschappij van Cyprus kennen. Met ongeveer een uurtje rijden, ben je in Limasol, de tweede grootste stad, wat ook een bezoekje waard is.

Natuur
Cyprus is gezegend met een schitterend divers landschap. Natuurliefhebbers halen hier hun hart op. Je vindt hier prachtige landschappen met veel opvallende kleuren en prachtige rotsformaties, zandige kusten, majestueuze grotten, bergachtige bossen, watervallen, meren en rivieren. Er zijn twee gebergtes, namelijk het Troodosgebergte, met de hoogste berg van het eiland Olympus, en Kyreniagebergte. Het Troodosgebergte ligt in het Griekse deel en leent zich uitstekend om prachtige wandelingen te maken! Wandel naar verschillende kloosters of ga op ontdekking naar authentieke wijndorpjes. In het Troodosgebergte vind je ook een 12 meter hoge waterval. Ga je in de middag, dan biedt dit een koel en schaduwrijke plek.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Golden Bay Beach
Larnaca-Dhekeleia Road,
Larnaca, Cyprus
Kaart
Larnaca-Dhekeleia Road, Larnaca, Cyprus
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Golden Bay Beach Hotel is een exclusief luxe 5-sterrenhotel, gelegen in volgroeide aangelegde tuinen op het prachtige eiland Cyprus. Het hotel is perfect gelegen aan de rand van het toeristische gebied van Larnaca, op slechts 10 km van het stadscentrum en op 15 km van de internationale luchthaven van Larnaca. Het hotel is doordrenkt met een mix van mediterrane kleuren en cultuur en het staat bekend om zijn uitstekende faciliteiten, luxe omgeving, onberispelijke gastvrijheid en haute cuisine. Voor verkoeling kan je een frisse duik nemen in één van de zwembaden. In de avond kan je een hapje eten in één van de meerdere restaurants en afsluiten met een drankje in de bar. Voor de kids is er entertainment aanwezig. De kamers zijn ruim en licht en zijn standaard voorzien van onder andere een minibar, badjas en slippers, balkon en eigen badkamer met bad en/of douche.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Church of Saint Lazarus

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Lanarca

Deze kerk stamt uit de 9e eeuw en is één van de belangrijkste religieuze gebouwen in Cyprus. De ingang van de kerk is prachtig versierd met een aantal iconen. Er bevindt zich ook een klein museum.

Larnaca Salt Lake

Bezienswaardigheden, Cultuur, Natuur & Parken
Larnaca

Lanarca Salt Lake is het zoutmeer van Lanarca die bestaat uit ondiep water waar vaak roze flamingo's te vinden zijn. In de zomer kunt u een wandeling maken over het droge, maanachtige terrein terwijl in de winter het water een gemiddelde diepte van 1 meter heeft.

Hala Sultan Tekke

Bezienswaardigheden, Cultuur, Natuur & Parken, Eilanden
Tekke Road

Hala Sultan Tekke moskee, ook wel de moskee van Umm Haram genoemd, is een moskee aan het zoutmeer van Larnaca vlak bij de luchthaven Larnaca op het eiland

Stavrovouni Monastery

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea, Natuur & Parken, Eilanden
Larnaca

Het Stavrovouniklooster is een Cypriotisch-orthodox klooster op het eiland Cyprus. Het klooster staat boven op de berg Stavrovounix in het district Larnaca

Camel Park

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Tours & activiteiten, Outdooractiviteiten, Dierentuinen en aquaria, Attractieparken
Mazotos

Het bezoek aan Camel park is een heerlijk dagje uit met het hele gezin. Voor jong en oud zijn er verschillende activiteiten zoals kameel rijden, speel mogelijkheden en een zwembad.

Secret Paradise Beach

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Eilanden, Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen
Alaminyo

Secret Paradise Beach is een rustig en beschut strand waar u veilig met uw kinderen naar toe zou kunnen. Het wordt goed onderhouden en van alles georganiseerd.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro