Uniek overnachten
dagen

Verblijf in luxe 4*-kasteelhotel o.b.v. halfpension nabij de winkelstad Roermond

Romantik Hotel Kasteel Daelenbroeck
Herkenbosch, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Geniet 2 of 3 dagen in een luxe 4*-kasteelhotel in Limburg nabij Roermond en verblijf o.b.v. halfpension

Landgoed Kasteel Daelenbroeck ligt in een prachtige omgeving nabij de unieke natuurgebieden Park De Meinweg en het Roerdal. In de gemeente Roerdalen vind je diverse geluksplekken, deze geluksplekken laten je op een leuke manier de omgeving verkennen. Ga er lekker op uit met de fiets of te voet. Midden in Limburg op 20 min rijden vanaf het hotel bevindt zich het 'witte stadje' Thorn. Thorn staat bekend om haar markante witgeschilderde huizen en monumentale panden. Op 5 km afstand van het hotel vind je de golfbaan 'De Herkenbosche' of breng een bezoek aan de Designer Outlet in Roermond. Geen zin om te shoppen? Ga dan een heerlijk dagje ontspannen in Wellness Center Vita Allegra in Vlodrop. Schuif in de avond aan voor een heerlijk diner in het restaurant van het hotel! Het restaurant biedt zowel een geweldige menukaart én zelfs een brasseriekaart. In het restaurant kunt je elk seizoen genieten van de pareltjes uit de streek. Streekproducten staan centraal bij het restaurant. Want volgens de chefs van het restaurant zit "het geheim", in het respect voor natuur en jaargetijde. Smullen dus!

Uniek overnachten
dagen

Verblijf in luxe 4*-kasteelhotel o.b.v. halfpension nabij de winkelstad Roermond

Romantik Hotel Kasteel Daelenbroeck
Herkenbosch, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai
  • Verblijf in een Luxe Kamer (Voorburcht, Hoofdburcht en Kasteelhoeve) of Split-Level Suite
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner
  • Incl. informatie en hotelflyer voor een Fashion Passport voor het Outlet Center Roermond
  • Tip: Ga erop uit en maak een mooie wandeltocht in het Nationaal Park de Meinweg
Shoppen in Roermond

Winkelen in Roermond is een echte aanrader. Roermond heeft een gemoedelijke en karakteristieke binnenstad mét een diversiteit aan winkels: een mooie mix van boetiekjes, exclusieve speciaalzaken, bekende grote ketens én Designer Outlet Roermond.

Designer Outlet Roermond
Op slechts 5 minuten lopen van de historische binnenstad van Roermond ligt het Designer Outlet Roermond. Dit outlet center is in 20 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste en meest succesvolle outlet van Europa met ruim 200 winkels en 25 horecagelegenheden. In het Designer Outlet in Roermond shop je de mooiste merken met korting oplopend tot wel 70%.

Romantik Hotel Kasteel Daelenbroeck
Kasteellaan 2,
Herkenbosch, Nederland
Kaart
Kasteellaan 2, Herkenbosch, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dit 14e-eeuwse kasteel is een toonbeeld van luxe. De kamers en faciliteiten bieden je de charme van het verleden en alle comfort van het heden, voorzien van o.a. een flatscreen televisie, telefoon, gratis Wi-Fi, zitgedeelte, koffie- en theefaciliteiten en een luxe badkamer met een douche en toilet. Geniet van de rustige sfeer van het kasteelterrein of ontspan in de prachtige omringende natuur van het nabijgelegen nationaal park Meinweg. Na een dag wandelen of fietsen kun je in het restaurant van het hotel genieten van Bourgondische specialiteiten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 12,50 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Hoogtepunten

Roermond

Steden
Munsterstraat 21

Je vindt de stad Roermond op de plek waar sinds de 12e eeuw het riviertje de Roer uitmondt in de Maas. De karakteristieke bouwwerken, pleinen, straten en parken maken Roermond tot een prachtige stad.

Designer Outlet Roermond

Shoppen
Stadsweide 2

Shopliefhebbers kunnen hier hun hart op. Alle bekende modemerken worden hier verkocht met hoge kortingen.

Borussia-Park

Bezienswaardigheden
Hennes-Weisweiler-Allee

Het Borussia-Park in Mönchengladbach is het thuisstadion van de Duitse voetbalclub Borussia Mönchengladbach.

Venlo

Steden
Markt 1

Venlo is een gezellige, groene en levendige historische stad aan de Maas. Het is een stad met veel verborgen kanten, die mensen vaak verrassend vinden. Een stad van lekker eten en drinken en volop cultuur en kunst, tal van recreatiemogelijkheden en evenementen.

Nationaal Park De Groote Peel

Natuur & Parken
Moostdijk 15

N.P De Groote Peel is een hoogveengebied waar vroeger turf is gestoken. Tegenwoordig is het een vogelrijk natuurgebied dat bijzonder geschikt is om wandelend te verkennen.

Fietsen door het Limburgse landschap

Natuur & Parken
Beekdaelen, Limburg

Het Limburgse landschap biedt de perfecte gelegenheid om op ontdekking te gaan op de fiets. Doe dit bijvoorbeeld op de Beekdaelnroute, de populairste fietsroute van Nederland van 2021!

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 12,50 p.n.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:30 - 22:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro